Прекъсваа ине върви добре
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Прекъсваа ине върви добре
То и собственика на тая 20-ка, дето съм карал не се оплакваше ама смяташе че е нормално двулитров мотор да харчи 14-15 в града.
Тя също имаше някакъв АФР ама от китайските и всъщност функцията му беше само да свети в красиво оранжево и да показва някакви там цифри. Нищо общо нямаха с истината.
Това за настройката на мегата не го схванах. За да иска по-голямо количество гориво за същата смес би трябвало при тези условия и количеството въздух да е по-голямо за да може с повечето гориво сместа да не е по-богата.
Смесите си ги гледам на моята, а дебитомера е нов, термодатчика също, лули, бобини също са нови, въобще всички датчици са нови и оригинални. Само дюзите не са.

Това за настройката на мегата не го схванах. За да иска по-голямо количество гориво за същата смес би трябвало при тези условия и количеството въздух да е по-голямо за да може с повечето гориво сместа да не е по-богата.
Смесите си ги гледам на моята, а дебитомера е нов, термодатчика също, лули, бобини също са нови, въобще всички датчици са нови и оригинални. Само дюзите не са.
- dimitar92_db
- кандидат ентусиаст
-
Колеги след множество диагностики и ходене по сервизи ми казват че има само една грешка и тя е ламда сонда
взех я от последния сервиз уш беше готова тръгвам и пак почна да ми забива на газ и на бензин при постепенно подаване на газ забива и буквално умира при подаване на пълна газ наема но мудно
вчера както пътувах на магистралата почна да пука и да гърми в ауспуха и да прекъсва много. само да кажа че като е студена няма дертове. Та въпросът ми е може ли да е проблема в сондата или е дадчик на разпределителният вал или потенциометъра или някои от датчиците за температурата

- dimitar92_db
- кандидат ентусиаст
-

- dimitar92_db
- кандидат ентусиаст
-
Колеги смених ламдата вече няма грешки и на диагностиките показва че работи добре обаче от време на време забива и почва да прекъсва и да пука и мисля че е датчик на разпределителният вал за6тото след 3000 оборота си остава мудна
някои да каже от какво може да е проблема и какви са точно синктомите на заминал датчик на раз вал

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3