С какво гориво карaте вашите Е36.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

С какво гориво карете вашите Е36.

А-92
1
1%
А-95
71
50%
А-98
8
6%
А-100
14
10%
V-Power
8
6%
А-95+Добавка за покачване на октановото число
1
1%
А-98+Добавка за покачване на октановото число
0
Няма гласували
А-100+Добавка за покачване на октановото число
4
3%
V-Power+Добавка за покачване на октановото число
0
Няма гласували
Дизел.
15
10%
Пропан-Бутан
17
12%
Метан
0
Няма гласували
Други
4
3%

Общо гласове : 143
Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 29 Авг 2006, 16:25

kam_tod написа:
sieg написа:
kam_tod написа:
sieg написа:Нафта - само ОМВ. За добавки оше не съм го мислил, но го обмислям :mhihi: :mhihi:
А и само да добавя, че нафтата има и супер вариант, дето не е отбелязан в анкетата. Нешу ни пренебрегвате, пък после се сърдите че не отговаряме. :winky:

Нема кво да мислиш за добавки, те ОМВ си сипват некви смрадове в резервоарите така или иначе и не те питат искаш ли, не искаш ли. Не знам какво ти харесва там нафтата толкова, ама аз като сипа на ОМВ и после - запек, не ще да върви и лапа като змей горянин! Аз на бензиностанции с дилъри не вервам, тия чак викат поп кога кръщават горивото, де*ба и суяците!
С извинение.

абе ОМВ е проверено минимум на три коли лично - Ауди Б4 1.9 ТДИ(помпа-дюза), Голф 1.9 ТД, 325тдс ... нямало е проблеми досега при непрекъснато сипване само от там...
но ако ми кажеш къде е по-хубава нафтата отивам... :winky:

Пробвай на Лукойл под 4-ти километър. До морето и обратно ми даде 6.7/100 при нормално каране, а на магистралата по едно време си я юрех около 3-4 минути с повече от 200, че един селяк ме ядоса... :mhihi:

Абе нещо като чуя Лукойл и ми е лошо... ама знам ли... само под 4ти км викаш... нямам често път натам... ти откъде другаде сипваш?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 16:27

Само там като съм в София... (сипвал и съм и 1-2 пъти на летището, ама не съм я засичал).
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 29 Авг 2006, 16:28

kam_tod написа:Само там като съм в София... (сипвал и съм и 1-2 пъти на летището, ама не съм я засичал).

и викаш 100% наред, така ли? а филтър гледал ли си дали цапа?
да не се окаже, че ти пуши колата не заради аванса и чипа, ами заради нафтата? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 16:29

А тоя разход как се прави с некачествена нафта? :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 29 Авг 2006, 16:30

kam_tod написа:А тоя разход как се прави с некачествена нафта? :mhihi:

да, разход + факта че вдигаш висока скорост е добър показател... за тромавост твърдиш че няма ядове...
взема да пробвам ли, що ли?
ама да не се окаже че си заредил 5 пъти от там, един път е дало тоя разход и просто си бил късметлия, щото са спрели водата в квартала :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 16:35

Абе сипвай си на ОМВ. Те там вода не виждали никога... :mhihi: Те там нямат и дилъри... :mhihi:
Сега сериозно - всеки да си сипва където му душа сака! Колата си е негова, негово си е и правото да си я троши както си поиска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Авг 2006, 16:39

как омв нямали дилъри.. преди 3-4 години приятел сипа там, и като се почна едно гаснене, неравни обороти, придърпване.. точно я беше взел е34-ката и се хвана за главата... по съвет доналя 99+ и октанов тунинг ;)

след което се оправиха нещата и оттогава омв е на черната листа за мен.. но сега като гледам го хвалите, ще се провери - въпреки че по Софийските задръствания някой с 320-ка ако ми каже с омв дали с бързо каране прави 10.02 разход... ;) (лукойл 98 от до южен парк)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 29 Авг 2006, 16:41

kam_tod написа:Абе сипвай си на ОМВ. Те там вода не виждали никога... :mhihi: Те там нямат и дилъри... :mhihi:
Сега сериозно - всеки да си сипва където му душа сака! Колата си е негова, негово си е и правото да си я троши както си поиска.

са кво се дървиш, говориме си... взимам ти напредвид съвета, като те подбъзиквам малко и те питам разни неща, ама ти го приемаш на обида... седи малко :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 16:49

Не, не :help: Все еедно нищо не съм ти казал :help:
После ще викаш 'абе нали ти ми каза да сипвам оттам...' :mhihi:
Лукойл са лоши! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Авг 2006, 16:56

kam_tod написа:Лукойл са лоши! :mhihi:

... и като са лоши защо съм супер-доволен от 95 и от 98 особено?

след 200 км пак ше сипя пълен резервоар и ще пробвам от омв за 100-те, само пак не разбрах коя бензиностанция 100% е читава на омв ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 16:59

t0sh написа:
kam_tod написа:Лукойл са лоши! :mhihi:

... и като са лоши защо съм супер-доволен от 95 и от 98 особено?

след 200 км пак ше сипя пълен резервоар и ще пробвам от омв за 100-те, само пак не разбрах коя бензиностанция 100% е читава на омв ;)

Аз от как са ОМВ в БГ не съм разбрал коя им е читавата бензиностанция, а па ти искаш сега от неколко мнения във форума да разбереш. :mhihi: Чуден човек си, ей! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 29 Авг 2006, 17:46

А 95

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 29 Авг 2006, 21:12

Аз знам една OMV на бул"Акад.Иван Гешов"точно след светофара посока към "Цар Борис 3"
аз съм сипвал всякакъв бензин там без 92 и съм доволен мого и винаги усештам разлика като сипвам на друга бензиностанция независимо каква е.Сипвал съм на други бензиностанций на OMV и бензина беше отвратителен добре,че на не проверените сипвам по малко колкото да се прибера и не е имало проблеми с колата.После едвам я оправих с 100-то и сега карам само там само със 100 ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: валяк

Мнение от simoniko » 29 Авг 2006, 22:48

Евро Дизел само от ЛУКОЙЛ ,не ЛУКОЙЛ Петрол!
Това е единственото гориво с най-добра цена и най-високо качество!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i

Мнение от divaneto » 30 Авг 2006, 14:38

A95 ШЕЛ V-POWER

ПредишнаСледваща

Назад към E36