С какво гориво карaте вашите Е36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
kam_tod написа:sieg написа:kam_tod написа:sieg написа:Нафта - само ОМВ. За добавки оше не съм го мислил, но го обмислям![]()
![]()
А и само да добавя, че нафтата има и супер вариант, дето не е отбелязан в анкетата. Нешу ни пренебрегвате, пък после се сърдите че не отговаряме.
Нема кво да мислиш за добавки, те ОМВ си сипват некви смрадове в резервоарите така или иначе и не те питат искаш ли, не искаш ли. Не знам какво ти харесва там нафтата толкова, ама аз като сипа на ОМВ и после - запек, не ще да върви и лапа като змей горянин! Аз на бензиностанции с дилъри не вервам, тия чак викат поп кога кръщават горивото, де*ба и суяците!
С извинение.
абе ОМВ е проверено минимум на три коли лично - Ауди Б4 1.9 ТДИ(помпа-дюза), Голф 1.9 ТД, 325тдс ... нямало е проблеми досега при непрекъснато сипване само от там...
но ако ми кажеш къде е по-хубава нафтата отивам...
Пробвай на Лукойл под 4-ти километър. До морето и обратно ми даде 6.7/100 при нормално каране, а на магистралата по едно време си я юрех около 3-4 минути с повече от 200, че един селяк ме ядоса...
Абе нещо като чуя Лукойл и ми е лошо... ама знам ли... само под 4ти км викаш... нямам често път натам... ти откъде другаде сипваш?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Само там като съм в София... (сипвал и съм и 1-2 пъти на летището, ама не съм я засичал).
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
А тоя разход как се прави с некачествена нафта? 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
kam_tod написа:А тоя разход как се прави с некачествена нафта?
да, разход + факта че вдигаш висока скорост е добър показател... за тромавост твърдиш че няма ядове...
взема да пробвам ли, що ли?
ама да не се окаже че си заредил 5 пъти от там, един път е дало тоя разход и просто си бил късметлия, щото са спрели водата в квартала

Абе сипвай си на ОМВ. Те там вода не виждали никога...
Те там нямат и дилъри...
Сега сериозно - всеки да си сипва където му душа сака! Колата си е негова, негово си е и правото да си я троши както си поиска.

Сега сериозно - всеки да си сипва където му душа сака! Колата си е негова, негово си е и правото да си я троши както си поиска.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
как омв нямали дилъри.. преди 3-4 години приятел сипа там, и като се почна едно гаснене, неравни обороти, придърпване.. точно я беше взел е34-ката и се хвана за главата... по съвет доналя 99+ и октанов тунинг
след което се оправиха нещата и оттогава омв е на черната листа за мен.. но сега като гледам го хвалите, ще се провери - въпреки че по Софийските задръствания някой с 320-ка ако ми каже с омв дали с бързо каране прави 10.02 разход...
(лукойл 98 от до южен парк)

след което се оправиха нещата и оттогава омв е на черната листа за мен.. но сега като гледам го хвалите, ще се провери - въпреки че по Софийските задръствания някой с 320-ка ако ми каже с омв дали с бързо каране прави 10.02 разход...

kam_tod написа:Абе сипвай си на ОМВ. Те там вода не виждали никога...Те там нямат и дилъри...
![]()
са кво се дървиш, говориме си... взимам ти напредвид съвета, като те подбъзиквам малко и те питам разни неща, ама ти го приемаш на обида... седи малко

Не, не
Все еедно нищо не съм ти казал
После ще викаш 'абе нали ти ми каза да сипвам оттам...'
Лукойл са лоши!

После ще викаш 'абе нали ти ми каза да сипвам оттам...'

Лукойл са лоши!

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
kam_tod написа:Лукойл са лоши!
... и като са лоши защо съм супер-доволен от 95 и от 98 особено?
след 200 км пак ше сипя пълен резервоар и ще пробвам от омв за 100-те, само пак не разбрах коя бензиностанция 100% е читава на омв

t0sh написа:kam_tod написа:Лукойл са лоши!
... и като са лоши защо съм супер-доволен от 95 и от 98 особено?
след 200 км пак ше сипя пълен резервоар и ще пробвам от омв за 100-те, само пак не разбрах коя бензиностанция 100% е читава на омв
Аз от как са ОМВ в БГ не съм разбрал коя им е читавата бензиностанция, а па ти искаш сега от неколко мнения във форума да разбереш.

Аз знам една OMV на бул"Акад.Иван Гешов"точно след светофара посока към "Цар Борис 3"
аз съм сипвал всякакъв бензин там без 92 и съм доволен мого и винаги усештам разлика като сипвам на друга бензиностанция независимо каква е.Сипвал съм на други бензиностанций на OMV и бензина беше отвратителен добре,че на не проверените сипвам по малко колкото да се прибера и не е имало проблеми с колата.После едвам я оправих с 100-то и сега карам само там само със 100
аз съм сипвал всякакъв бензин там без 92 и съм доволен мого и винаги усештам разлика като сипвам на друга бензиностанция независимо каква е.Сипвал съм на други бензиностанций на OMV и бензина беше отвратителен добре,че на не проверените сипвам по малко колкото да се прибера и не е имало проблеми с колата.После едвам я оправих с 100-то и сега карам само там само със 100

- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Евро Дизел само от ЛУКОЙЛ ,не ЛУКОЙЛ Петрол!
Това е единственото гориво с най-добра цена и най-високо качество!
Това е единственото гориво с най-добра цена и най-високо качество!
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i