Монтаж халогени?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 18 Дек 2008, 21:26

А дали като си прекарам кабелите за халогените и си взема копче оригинално и нали там всички реленца, ще светне и лампата на таблото като са включени халогените?

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Re: .

Мнение от dinkomg » 18 Дек 2008, 21:38

BaHka написа:А дали като си прекарам кабелите за халогените и си взема копче оригинално и нали там всички реленца, ще светне и лампата на таблото като са включени халогените?

А бе колега не си ли чел правилата на форума (намират се най-отгоре, Общи правила 3 точка), че не е необходимо да се изравят някакви теми от стогодишната война.
Не погледна ли последния пост от кога е: 2007.........
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 18 Дек 2008, 21:53

В тази тема е посочено всичко друго, но не и за тази лампа на таблото. Не виждам нищо лошо да се отбележи ще светне ли или няма да светне тая крушка без да се правят някви магии по таблото и темата да се заключи. Още повече, че темата е качена във "Полезни".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60-525, Е46 н46б18А

халогени

Мнение от riks » 21 Дек 2008, 13:09

Днес прекарах моята инсталация за халогените и обяснявам за тези който нямат кабели и са с копчето замо за задните за мъгла.Значи за да ви свети лампата на таблото трябва да отворите кутията с бушоните и там при многото кабели ще видите една двойна букса кабелите са жълто с кафяво за лампата на таблото и жълто и сиво от новото копче за упавление на релето липсващия кабел за захранване на новото копче го взимаме от ключа за фаровете когато са на габарити свързваме едно реле в кутията пускаме кабел за халогените и маса взимаме от купето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 21 Дек 2008, 15:06

Колеги , верятно някои от вас са чели темата ми за два стопа за мъгла , а може и да не сте .....но съвсем скоро възнамерявам да прекарам инсталация , така че и десния стоп да свети (понеже само левия стоп ми свети фабрично). Едновременно с това ще си прекарвам и инсталация за халогени , понеже няма (пак фабрично ). За да не се чудите и постоянно да се пита има ли , няма ли кабели прекарани , ще направя снимки и подробно ще опиша процедурата как се прави. Ще го направя по схеми от БМВ техническа документация .... тоест както е фабрично. М/у другото колегата "dr-who" е пуснал схемата , която е за предните халогени ... точно по нея се прави фабрично слагането на халогени. Когато го направя веднага ще пусна тук подробна тема със снимки (надявам се да е по скоро , че няма търпение да си направя количката с халогенчета , но съм страшно зает със работа :() Извинявам се , че пиша тук за това но видях че се коментира този въпрос за кой ли пореден път.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 21 Дек 2008, 15:28

meha написа:Какви са %-те" тази машинка да има прекарана инсталация за халогените,а тях само да са ги изкорубили?
Не съм я гледал отвътре,с колко копчета е,но утре мисля да съм на оглед,че ми хваща окото доста(поне на снимката) ;)
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/5/4645_148.JPG

виж ВИН-а колега, там пише ако излиза с халогени, кабелите трябва да висят щом са я изтърбушили джамбазите
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

счупени букси на халогени

Мнение от татрата » 27 Авг 2009, 6:30

колеги някой знае ли къде мога да си намеря буксите които влизат в халогените търсих из търсачката ама нищо не открих мойте мисля че са фабрични

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от al3xx » 27 Авг 2009, 12:22

Тцтцтцтц от каде ги вадите тия теми на по сто години бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: па иди у некоя морга и дири букси като немаш.
http://www.clip4e.com/play.php?id=45143& -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!

[url=http://forum-lines.ru/]Изображение
[/url]интересное

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 27 Авг 2009, 19:53

al3xx написа:Тцтцтцтц от каде ги вадите тия теми на по сто години бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: па иди у некоя морга и дири букси като немаш.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Re: Монтаж халогени?

Мнение от Бай Семо » 30 Май 2011, 15:46

Нали съм нов тука , ровя ровя наред ииии какво установих че имам копче с 1 бутон за стопа. Обаче само с 2 кабела. Нещо май не е наред. Махнах капачките и там висят само жички. Няма букси няма нищо. Колата е '98 година края и уж е малко над базовия модел а няма почети нищо за халогените. Май колите и от Швейцария неса вече стока :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530I M sport
Мечтае да кара: //M5
Детайли за колата: Saloon Manual Transmission

Мнение от g_dobreff » 10 Юни 2011, 12:17

Колега,
моята Е36ца нямаше халогени и копче.
Монтажа се извършва сравнително лесно.
Имай предвид, че може и да нямаш окабеляване. Поне така беше в моят случай.
Има тема с подробно обяснение за монтаж на халогени.
Успех

Потребител
Аватар

Мнение от Highflyer » 03 Окт 2011, 17:00

Здравейте. Искам да попитам дали има разлика от халогените на М-кова броня на Е36 и обикновена?

Предишна

Назад към E36