318i м40 прекъсвач при 4200 rpm
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Re: 318i м40 прекъсвач при 4200 rpm
Абе колега и аз сам гламав, ама ти направо...
Колко човека да ти кажем че проблема ти е в главата.. 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- BladeMan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: ракета
Абе аз не споря ,че не е от главата. Просто не ми се връзва да е от там.... Нямам и идея от къде е... то за това е тая тема. 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Добре де. Ти си с обикновена газова. При обикновена газова авариен прекъсвач на оборотите няма, нали така? Няма го, защото прекъсвачът е на горивото, нали така? Ако сме съгласни, че всичко е така, вземи и пробвай на газ дали ще ги подминеш тия 4200 оборота/мин. Ако на газ ги задминеш при същия тест от клипа, а ако пък и се доближиш до 6к - значи валът ти е перфектен и наистина прекъсвачът е слязъл на 4200 об./мин. някак си.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
hell's angel написа:Свали му капака на клапаните на карандука и пусни клипче пак - та да я приключваме тая тема![]()
И да видим кой кара с грес, вместо с масло

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Колега преди 3 години имах бмв 318 м40 мотор и при мен беше същият проблем повярвай от вал кубилици и тн.е .ще почне и на по ниски обороти да ти прекъсва купихме за 750 лв едно ударено спряно от движение 320 м50 б20 сменихме двигател,ск. кутия ,Комп. Останалото на вторични заедно сас стария мотор и всичко заспа.
- BladeMan
- кандидат ентусиаст
-
Въобще не ми се иска да е тоя вариант
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Имам една читава глава 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Или аз нещо не разбрах , или в тази тема се получава някаква странна химия ....кое не е ясно , колега ?!?! Тук проблем с електроника няма , всички знаеме къде е болката на М40 , чак се чудя какво толкова се коментира и обсъжда ....
Вал, кобилици и нещата си идват на мястото ... Както вече беше казано - свали капака на клапаните на раз-два и ще се види ....

- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: БТР
Я заминавай на майстор като не ни вярваш на нас и толкова. Ако толкова не искаш да приемеш това, което ти казват колегите.
Сваляте капака на клапаните и проблема ще лъсне сам. Ако и това не искаш да приемеш...
Смени колата

Сваляте капака на клапаните и проблема ще лъсне сам. Ако и това не искаш да приемеш...
Смени колата

Критика се приема
Колега, свали този капак на клапаните и снимай та всички да видим за какво става дума.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- BladeMan
- кандидат ентусиаст
-
Ще го сваля и ще снимам тия дни
- BladeMan
- кандидат ентусиаст
-
Оказа се наистина от таблото ..... Трябва ми спешно такова от 318 м40. Като с удоволствие бартеросвам такова 6-так като от клипа от първият ми пост
Мерси на всички за идеите , надявам се да не ме хеитите мн мн 

- turbo
- старши ентусиаст
-
Тука нещо не се връзва... Ти каза, че твоето табло НЕ Е като на клипа, защото при тебе РЕДЛАЙНът е на 6к оборота, както си е за нормално 318 М40... Ти от кога я имаш тая кола, а и казваш, че не вървяла, както трябва в първото си мнение? Сега изведнъж започна да върви нормално и й требе само едно табло и направо излита, така ли?
552 к.с. GAS POWERED

- BladeMan
- кандидат ентусиаст
-
Колата е на жена ми..... аз такава кола не бих взел , опитвам се да я вкарам в някакви норми . Таблото е сменяно преди , и са правени некви схеми с него , и сега установих ,че оригиналното табло мери като хората оборотите (за вървежа не съм я карал сега и едвали се е оправил) а таблото от 6-так е другото което имам .Оригиналното има проблеми и не мери температура и за това ми трябва такова което мери .
ПП: Бяха сменени платката от 6-така с уредите от 4-ворката и обратното , за това се получи объркване
ПП: Бяха сменени платката от 6-така с уредите от 4-ворката и обратното , за това се получи объркване
Последна промяна BladeMan на 07 Май 2014, 22:25, променена общо 1 път
- turbo
- старши ентусиаст
-
Въпрос: На оригиналното, което не мери температурата, къде му се явява прекъсвачът? 

552 к.с. GAS POWERED

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4