Аз ли не разбирам от коли или в другите е проблема ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Аз ли не разбирам от коли или в другите е проблема ...
Tenata написа:Ако ти е счупен механизма за плавното отваряне имаше тема на един колега в която беше решил проблема със спринцовка, но не мога да намеря темата. а по въпроса с отварянето в движение, заключвай те ги бре!![]()
Дааа, имаше такава тема, а това със заключването не е решение

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
До първите фейсове (95'), ползват още старите вратички, които се отварят "as advertised":
http://www.youtube.com/watch?v=_nyLlBEw ... age#t=222s
Така, че ако жабката е до 96 като моята, нямате нищо за поправяне по тая част, просто пада като торба с камъни.
За да се отваря плавно трябва да има механизма на вратичката от 96/1 отделно го има като парт номер от дилъра ако е счупен: Damper 51 16 8 203 279

http://www.youtube.com/watch?v=_nyLlBEw ... age#t=222s

Така, че ако жабката е до 96 като моята, нямате нищо за поправяне по тая част, просто пада като торба с камъни.
За да се отваря плавно трябва да има механизма на вратичката от 96/1 отделно го има като парт номер от дилъра ако е счупен: Damper 51 16 8 203 279

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Много се смях на тая реклама човек !

Само как звършва - "affordable price"
Що ли няма сега една такава чисто нова Е36 (фейслифтова) на такава -"affordable price"

Моята жабка все се хвалех че нито виси в краищата нито има луфт, обяснявах си го с възможността да е била оценена калпавата й изработка - и много много да не са я ползвали но.. последните година и нещо две, започва да висва в единия край точно като на колегата...
Да попитам ако има някой запознат - в 4:54 от клипа говорят за нова система на предпазните колани, осигуряваща допълнително затягане на коланите в момент на сблъсък... Т'ва всички Е36 ли го имат, или е било някаква опция...?
Sorry за Off-a, Благодаря ако някой знае и отговори.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Що ли няма сега една такава чисто нова Е36 (фейслифтова) на такава -"affordable price"
И аз това питам ама пак мойта не си я давам

Sea Eagle написа:Да попитам ако има някой запознат - в 4:54 от клипа говорят за нова система на предпазните колани, осигуряваща допълнително затягане на коланите в момент на сблъсък... Т'ва всички Е36 ли го имат, или е било някаква опция...?
Имат ги всички пиропатроните. Първо са механични, без диагностика и след 96та или 97ма (не съм сигурен точно) стават електронните с буксата.
b00st написа:Имат ги всички пиропатроните. Първо са механични, без диагностика и след 96та или 97ма (не съм сигурен точно) стават електронните с буксата.
Благодаря за инфото,

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3