странен проблем...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
nqkoisi написа:провери капачката на резервоара дали се заключва ако там не заключва ще ти се отключва централното само а също и багажника
Обясни ми малко повече моля те. Днес си слагах никелираните дръжки и бях забелязал че от доста време е трудно заключването със дистанционното. С ключ все още нямам проблеми. Моята е двуврата, но никога не е заключвала капачката през дистанционното, също като заключа от пасажерската страна никога не ми е заключвала шофьорската.
Мислех досега, че майстора е направил мармалад, но почвам да преосмислям.
След като си монтирах дръжките (без да човъркам централното, се оказа че не мога да заключа моята врата отвътре. Натискам и то отскача нагоре .Огледах го внимателно механизма и не видях нищо счупено или не на място. Просто не ми остана никакво време и не съм си играл с подробности.
Според вас има ли смисъл да разглобя механизма и да го почистя. Правил съм го на другата си кола и не е проблемм или проблемът е токов и късае релето. Аз нямам бушони под задната седалка в компакта.
Благодаря предварително.
- Gungrave
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E36
- Мечтае да кара: BMW M3 GTR
- Детайли за колата: Бързо Мощно Возило
Re: странен проблем...
Аз имам некъв много странен проблем с шибедаха.. когато иска си работи.. а когато натиснеш копчето само цъква нешто без да помръдва.
На кво ще се дължи тва?
На кво ще се дължи тва?

Здравейте! Значи имам е36 купе и имам проблем с централното, когато заключа и веднага сама се отключва (клипа) и другия проблем е 4е не ми се дига и сваля прозореца при отваряне и затваряне, погледнах чопа на бравата за прозореца и не е от него. Някои може ли да помогне! [vbox] http://vbox7.com/play:62e62bef9e [/vbox]
Последна промяна Manuel на 02 Мар 2013, 12:12, променена общо 1 път
Manuel написа:Здравейте! Значи имам е36 купе и имам проблем с централното, когато заключа и веднага сама се отключва (клипа) и другия проблем е 4е не ми се дига и сваля прозореца при отваряне и затваряне, погледнах чопа на бравата за прозореца и не е от него. Някои може ли да помогне! [vbox] http://vbox7.com/play:62e62bef9e [/vbox]

- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Две решения на проблеми, които отстранихме.
1. Заключваме и колата веднага се отключва- Датчика на шофьорската врата се беше изял и не отчиташе, че вратата е затворена.
2. Багажника се отключваше и заключваше с централното, когато си поиска, докато един ден отказа. Смених машинката - нищо... решихме, че е модула, но поради лошото време не се захванахме да го свалим. Мен доста ме дразнеше въпросния проблем и продължих да "човъркам" -ето какво се оказа в крайна сметка
Кабела е прекалено плътен и стои под напрежение. Гледах на друга е36 не беше толкова къс
2см удължение и всичко работи коректно.
1. Заключваме и колата веднага се отключва- Датчика на шофьорската врата се беше изял и не отчиташе, че вратата е затворена.
2. Багажника се отключваше и заключваше с централното, когато си поиска, докато един ден отказа. Смених машинката - нищо... решихме, че е модула, но поради лошото време не се захванахме да го свалим. Мен доста ме дразнеше въпросния проблем и продължих да "човъркам" -ето какво се оказа в крайна сметка
Кабела е прекалено плътен и стои под напрежение. Гледах на друга е36 не беше толкова къс

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3