Разлика между задни брони?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Разлика между задни брони?
Принципно има от завода ако е поръчан М пакета на такава кола, но почти не се намират.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Диан написа:Peturcho_bmw написа:Диан написа:И другият голям недостатък на М бронята е, че ако стане нещо с добавката, никой не иска да ти продаде само добавка, а по магазините само някакви мендили продават от стъклопластика и то на висока цена. А такива добавки за обикновени брони бол.
Търся си оригинална добавка от оригинална М броня от сумати и време без резултат... така че ако не сте ултра зарибени, слагайте само обикновена добавка, не влизайте във филм с тия М брони, скъпи 3 пъти по-вече от нормалните.
Хич не си прав колега, снимката коя постнах е с сменена добавка защото откраднаха моята.Бабуна има добавки и то на много добри цени...
Не съм видял да има за оригинална М броня с единичен отвор. А и са от стъклопласт.
Колега, това ,че ти не си видял не означава че няма! Има такава добавка за единичен отвор и то не от стъклопласт , а оригинална, но се намират по трудно! Бабуна има и за едноцефка и за двуцефка, те не са оригинални, но са много добра реплика...

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Peturcho_bmw написа:Диан написа:Peturcho_bmw написа:Диан написа:И другият голям недостатък на М бронята е, че ако стане нещо с добавката, никой не иска да ти продаде само добавка, а по магазините само някакви мендили продават от стъклопластика и то на висока цена. А такива добавки за обикновени брони бол.
Търся си оригинална добавка от оригинална М броня от сумати и време без резултат... така че ако не сте ултра зарибени, слагайте само обикновена добавка, не влизайте във филм с тия М брони, скъпи 3 пъти по-вече от нормалните.
Хич не си прав колега, снимката коя постнах е с сменена добавка защото откраднаха моята.Бабуна има добавки и то на много добри цени...
Не съм видял да има за оригинална М броня с единичен отвор. А и са от стъклопласт.
Колега, това ,че ти не си видял не означава че няма! Има такава добавка за единичен отвор и то не от стъклопласт , а оригинална, но се намират по трудно! Бабуна има и за едноцефка и за двуцефка, те не са оригинални, но са много добра реплика...
Да! Така е колега, прав си, и за репликата наистина не е зле.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
BMWMHartge написа:Peturcho_bmw написа:Диан написа:Peturcho_bmw написа:Диан написа:И другият голям недостатък на М бронята е, че ако стане нещо с добавката, никой не иска да ти продаде само добавка, а по магазините само някакви мендили продават от стъклопластика и то на висока цена. А такива добавки за обикновени брони бол.
Да! Така е колега, прав си, и за репликата наистина не е зле.
И са на много приемливи цени като цяло, единствената разлика е ,че няма БМВ щампа, но чак толкова няма да издребняваме

- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
Има с малкият отвор за ауспух,доста 325тдс-и съм виждал с м пакет
И аз ще потвърдя, че има с малък отвор (на моята е такава) има и шаблон по който да се отреже, за да се събере двуцевка.
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Peturcho_bmw написа:Диан написа:Peturcho_bmw написа:Диан написа:И другият голям недостатък на М бронята е, че ако стане нещо с добавката, никой не иска да ти продаде само добавка, а по магазините само някакви мендили продават от стъклопластика и то на висока цена. А такива добавки за обикновени брони бол.
Колега, много се зарадвах, когато ти прочетох съобщението и се надявах да греша, но днес питах babuna (не за да си чеша езика, а защото имам интерес) и се оказа, че има само с отвор за двоен ауспух. Въпреки всичко му поръчах, след като не ми се занимава вече да търся, нямам времето да check-вам всеки ден обявите и да пиша дали хората желаят да си разкомплектоват броните. Мерси все пак, че ме насочихте. За това че са пластмасови, бяхте прави.

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Детайли за колата: M43B18
Борис_Малинов написа:BMWMHartge написа:Никой не изказа мнение как стои моято, която я сложих на обикновена броня.
То сега си ти харесва на теб, но точно за 5дни. После започваш да се оглеждаш за оригинална на оферта и мирясваш.Та дет се вика: каквото и да правиш накрая слагаш истинската.
Все още ми харесва и надявам се така ще е и занапред. Ето добри снимки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Eто оригинална с единичен отвор. Загледайте се къде свършва дясната страна спрямо първата вертикална чупка.

- b00st
- User
-
liloff написа:Eто оригинална с единичен отвор. Загледайте се къде свършва дясната страна спрямо първата вертикална чупка.
Всичко супер само гърне с диаметър от автобус не е подходящ избор за лека кола като Е36 според мен, но всеки има мнение

Тоя кюнец на автобуса е секси 
Мога да отделя за теб малко стоманена безшевна тръба с близо 9см диаметър
Ще заспи перфектно.

Мога да отделя за теб малко стоманена безшевна тръба с близо 9см диаметър

Ще заспи перфектно.
гърнето от е46 не беше ли добър вариант? чак се учудвам, струваше ми се перфектен и много изчистен оем завършек 

Нито тази с гърнето от Е46ицата, нито тази на снимката са моя собственост вече.
Новите собственици и на двете са невероятни пичове, които се грижат страхотно за тях.
Аз се върнах към старата си льобоффф... Compact, но с голям мотор
Новите собственици и на двете са невероятни пичове, които се грижат страхотно за тях.
Аз се върнах към старата си льобоффф... Compact, но с голям мотор

аа, ясно. имах съмнения, че другата не беше такъв цвят, по спомени. а сега се сетих и лилавата коя беше. 

- b00st
- User
-
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4