Новата ми придобивка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Новата ми придобивка

Мнение от BMWALPINA » 13 Юли 2012, 0:43

Чеситита колега, колата е кукла. Само безаварийни киломтери и мноооогооо скъсани гуми! СТрахотен цвят! Поздравления за избора!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30.......

Мнение от Night_Shadow » 13 Юли 2012, 1:54

Честита колега много щастие да ти носи и да не слиза усмивката ти от лицето :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 13 Юли 2012, 3:35

Честито..... и завиждам! Не, че другите не завиждат, ама не си го казват... :mhihi:

Майтапа настрана, само безаварийни километри да имаш с нея !

:bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юли 2012, 3:44

честито. тука зад океана го няма тоз двигател за съжаление.
а да и... според мен без спойлер изглежда по-добре.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2012, 6:33

steeN написа:честито. тука зад океана го няма тоз двигател за съжаление.
а да и... според мен без спойлер изглежда по-добре.

да. което е много жалко, щото за мене тая кола е страшно вървежна и аз много я обичам като баланс и седене на пътя.

за спойлъра- не ти трябва на тая кола. само ти вдига разхода и ти намалява вмакс-а ;)

ако толкова искаш повече агресия (полезна) - пружини и отвори малко камбера отпред и си ти..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 13 Юли 2012, 8:36

Честита :bchug: Само бензин, масло, гуми и мухи по вратите :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 13 Юли 2012, 9:27

Честита да ти е! Много безаварийни ти пожелавам :)

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 13 Юли 2012, 9:41

Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как ;)
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост :driving: . 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та 8) ми даде 10-11 л/100км :roll: Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е :) По късно ще кача снимки на интериора.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 13 Юли 2012, 10:01

Честито ,дълги и безаварийни километри :yes:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 13 Юли 2012, 10:08

'баси яката тема!
честита! с кеф да си я караш и много да те слуша!
по отношение на спойлера Изображение
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 13 Юли 2012, 10:09

Оуууу харесва ми 8) :driving:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 13 Юли 2012, 11:52

Честита придобивка,само бензин да сипваш и гуми да късаш :)

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Юли 2012, 12:03

Веселин|Василев написа:да си оправя километража, че кога си иска отчита

прекъсват кабелчетата на датчика на дифа обикновено
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2012, 13:01

Веско,ми че то тая кола си е кеф да си се кара,знаеш ли,аз съм карал 3 (три) автомобила които никога не съм могъл да натисна педала на газта до дупка,надявам се и ти те така,да немаш гащи да натиснеш педала до края :mhihi:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 13 Юли 2012, 13:12

Веселин|Василев написа:Емблемата М3 си остава задължително! Те тия с 316-ките се чудят как да налепят М3 и пакети да слагат, а аз ще махам, няма как ;)
Иначе по колата са сменили почти всичко, окачването е бетон и е с оригинални части, масло трябва да сменям на двигателя предполагам 10/60 и на скоростите и имам един синхронизатор да сменя. Трябва да сменя и радиаторчето на климатика, че е спукано и да си оправя километража, че кога си иска отчита. Общо взето това са ремонтите по колата. Иначе за вървеж просто нямам думи, може би е така, защото за първи път карам М3, сукането е много яко дори и на 3-та скорост :driving: . 6 степенна скоростна кутия е и решихме да я изцедим до края да видим колко може........е 270 ги вдигна и вече пътя ми беше точка и не посмях повече, но имаше на къде. Разхода на гориво мисля да не го коментираме като е в лютеницата, но при спокойно каране на 6-та 8) ми даде 10-11 л/100км :roll: Общо взето е уникална кола и съм на върха на щастието......като сбъдната мечта е :) По късно ще кача снимки на интериора.

Честита да ти е!

Не и слагай спойлер. Няма нужда от него и на седан някак си не ми стои добре.

При 120км/ч би трябвало да ти гори около 9л/100км - Е46 М3 дава 8.3л/100км от София до Пловдив при тая скорост на темпомат. Ако си видял 270км/ч на километража може би е с махнат ограничител, но трябва да пробваш пак - ако отидеш на 280, със сигурност няма :ok:

Аз бих и сложил лепенка "Газ" :mhihi:
Power is Nothing Without Insanity

ПредишнаСледваща

Назад към E36