Питане за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Питане за е36
Колегите който са писали, че не са сменяли нищо по окачването едиси колко години, според мен не са важни годините, а изминатите километри и тях споменете, а колегата patkana1 тоя твоя приятел искам да го наградя за бог на слалома, 4 години във Варна без да смениш нищо по ходовата част 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А колеги, какви са им честите болежки на тези двигатели (както разбирам м44б19 ?/ и колко пари струва счупеното ?
Как мога да разбера коя година е колата и дали собственика не лъже, че е '99, защото до колкото знам компакта се произвежда до 2000г ?
Как мога да разбера коя година е колата и дали собственика не лъже, че е '99, защото до колкото знам компакта се произвежда до 2000г ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
PaCk0o написа:Колегите който са писали, че не са сменяли нищо по окачването едиси колко години, според мен не са важни годините, а изминатите километри и тях споменете, а колегата patkana1 тоя твоя приятел искам да го наградя за бог на слалома, 4 години във Варна без да смениш нищо по ходовата част
Сега,не пиша във форума да си измислям разни неща,а и той не ме лъже изобщо,да 4-та година си кара колата във Варна и не е сменял нищо,дори той казва че в началото като я взел доста я е тормозел,но както и да е,относно километрите наистина не са много,мисля че за тези години е минал около 20-30 хилки някъде....Знам че не са много но....пак е добре,аз за моите километри които съм минал съм сменил доста неща по ходовата част специално....
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
PaCk0o написа:Колегите който са писали, че не са сменяли нищо по окачването едиси колко години, според мен не са важни годините, а изминатите километри и тях споменете, а колегата patkana1 тоя твоя приятел искам да го наградя за бог на слалома, 4 години във Варна без да смениш нищо по ходовата част
еми колега не можа моя да изкара 4 години,щото го напрайх като ламборджини ниско от преобръщане и картина неоправяема и от ''пич оправи ми колата''

- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
randity написа:А колеги, какви са им честите болежки на тези двигатели (както разбирам м44б19 ?/ и колко пари струва счупеното ?
Последно с кои мотор е компакта.
питаш за 1.6 . В обявата е 104 коня сега М-44.
Няма ли снимка на мотора да ти кажем кои е.
- randity
- Photographer
-
Еми един колега така каза малко по нагоре, че бил 1.9
Днес направих още няколко снимки, но уви телефона ми е преебан и не мога да ги кача на компа. Колата е 316 '99 набор. В петък ще е на сервиз и ще я снимам с апарат.
Днес направих още няколко снимки, но уви телефона ми е преебан и не мога да ги кача на компа. Колата е 316 '99 набор. В петък ще е на сервиз и ще я снимам с апарат.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- randity
- Photographer
-
Здравейте колеги !
Сивия компакт отпадна. Вчера звъняхме на човека, а той каза, че не можел да запали, защото бил замръзнал бензина
Днес гледахме друг компакт, човека каза, че е '97. Записах му вина, но там ми излиза, че е '94. Много запазен, всичко перфектно и в понеделник се прехвърля. Скоро и снимки.
Копчетата за фаровете бяха малко като на ЗИЛ, ама няма значение.
Някои ако може да помогне и да каже коя година е последно давам VIN на ЛС
Сивия компакт отпадна. Вчера звъняхме на човека, а той каза, че не можел да запали, защото бил замръзнал бензина

Днес гледахме друг компакт, човека каза, че е '97. Записах му вина, но там ми излиза, че е '94. Много запазен, всичко перфектно и в понеделник се прехвърля. Скоро и снимки.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
randity написа:Здравейте колеги !
Сивия компакт отпадна. Вчера звъняхме на човека, а той каза, че не можел да запали, защото бил замръзнал бензина![]()
що не го пита той на коя планета се намира

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Защо не погледнете тази?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Мисля,че ще ви хареса.И "копчетата" за фаровете на Компакт-а са такива.Много здрави!
Мисля,че ще ви хареса.И "копчетата" за фаровете на Компакт-а са такива.Много здрави!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- randity
- Photographer
-
ildivvy написа:Защо не погледнете тази?
Доста хубав колега, но се търсеше нещо до 3000лв.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Според мен ще го "докарате" с "пазарлък" до малко над 3.Все пак е М-пакет и нелошо визуално състояние.Ако и технически е добре,ще си заслужава парите.Ако решите да дойдете до Пловдив,за да го гледате,ще ви помогна,като ви закарам поне до салона,а може и с мнение (все пак карам Компакт вече 4 години
).

- randity
- Photographer
-
А то от Пловдив. Търсеше се нещо от София, за да не се бие път. Надявам се другия уикенд на му направя някоя друга снимка. Има за смяна гарнитура на капака на клапаните, фара е счупен леко, но според мен от някоя морга ще се намери. Амортисьорите ще изтраят още една година, понеже го тествахме. Много запазена от вън, лайсните от дясно бяха свалени, човека каза, че се прибирал от дискотека и ги заварил няк'ви как си ги взимат, та малко по сръбски лайсните на земята и патешко ходене след него. Ония го питали дали се ебава ама .. вика сериозен бях
Лайсните са налични, в багажника са. Те до колкото видях са на щипки, от къде могат да се вземат такива щипки и колко горе долу струват М-кови лайсни

Лайсните са налични, в багажника са. Те до колкото видях са на щипки, от къде могат да се вземат такива щипки и колко горе долу струват М-кови лайсни

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
"Щипки" има по магазинчетата за аксесоари (за БМВ,все пак) за 1-1,5лв..М-ковите лайсни са по-скъпи,а и май "щипките" им не са като на обикновените.Тук вече друг да каже по-точно.

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
randity написа:А то от Пловдив. Търсеше се нещо от София, за да не се бие път.
Колата така не се търси колега...
... или поне не запазена

randity написа:Има за смяна гарнитура на капака на клапаните, фара е счупен леко, но според мен от някоя морга ще се намери. Амортисьорите ще изтраят още една година, понеже го тествахме. Много запазена от вън, лайсните от дясно бяха свалени
И това от едно гледане

Тази кола както ми я описваш, повече от 2400-2500 за '98-'99та година

Няма да ви обеснявам колко е грозен компакта, щом ви влече взимайте, обаче

Демек - отпадат групите :
- псевдогъзари (за купето)
- псевдорейсъри (заради конете)
- неделни шофьори/жени - заради задното
- хора на средна възраст - 2 врати, "скъпа поддръжка", "висок разход"
с две думи после на кой ще го продадеш това?

П.С.: Само за информация, ако искаш си я провери:
Компакта е неуспешен модел за евтина 3ка. От БМВ се опитват да направят по-евтин модел, за да могат да обхванат и по-ниския ценови клас на хечбеците. Залагат на по-евтината изработка - имплементират окачване от е30 отзад, както и табло от е30 (уредите са като на е36). Предлаганите екстри са далеч по-малко от тези на е36 купе. Собствениците на е36ци започват да негодуват срещу това да се произвежда евтина кола със същата абревиатура (е36), но от БМВ продължават и при е46. Този път решават, че ще сменят не само задницата, но и предницата.

В борбата Голф и Астра винаги са ги побеждавали. Към 2003-2004та година БМВ се отказват от тази си идея и изваждат 1ва серия. Тя успява да достигне предвижданите продажби и продължава да се произвежда дори до днес, както виждате има вече и ///М1

- randity
- Photographer
-
Колата я платихме 2600лв. Той нито е фен на марката, нито нищо. Просто му хареса модела, аз също го питах за купе/седан, но той каза, че искал малка. Купето не е кой знае колко по-голямо, но .. Знам, че не се търси така кола, но просто така дошло. На мен също ми е грозен компакта, отрязан отзад. Стигне ли се до продаване все ще се намери някой, на който му харесва и нито е рейсър, нито е гъзар.
За жена каквато и да е кола - НЕ
/да не се обиждат колежките/
Много благодаря за информацията за компакта, научих нещо ново.
Поздрави на всички колеги, които се отзоваха
Скоро и снимки
За жена каквато и да е кола - НЕ

Много благодаря за информацията за компакта, научих нещо ново.

Поздрави на всички колеги, които се отзоваха

Скоро и снимки

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5