Зимни гуми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Зимни гуми
jbankov написа:ProblemZ написа:jbankov написа:За мен има една гума за зимата - Michelin и нищо друго.Всичко останало е компромис
Карал съм с какви ли не гуми и водещи марки ,но това е гумата
Да стига да няма сняг,са номер едно прав си
Няма да те убеждавам в моето твърдение, още повече ,че едва ли някога си карал с такива и то в сняг. Карай си на твоята кола ако искаш и шоу-шенг гуми. ...ама нали знаеш поговорката за киселото грозде и лисицата
Колега недей така с рогата, мишелин са хубави гуми, но не са най добрите определено.
Те са най добри в пробега който можеш да минеш с тях, и са тихи и на мокро си сухо са добре, но на сняг, са далеч от най доброто

Кисели са с по 10лв. на гума са по скъпи нема що...

- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
jbankov написа:ProblemZ написа:jbankov написа:За мен има една гума за зимата - Michelin и нищо друго.Всичко останало е компромис
Карал съм с какви ли не гуми и водещи марки ,но това е гумата
Да стига да няма сняг,са номер едно прав си
Няма да те убеждавам в моето твърдение, още повече ,че едва ли някога си карал с такива и то в сняг. Карай си на твоята кола ако искаш и шоу-шенг гуми. ...ама нали знаеш поговорката за киселото грозде и лисицата
Искаш да ти снимам колата си с тях ли за да се убедиш,или искаш фактура

Най - ТочниЯ
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
bum_bum написа:Карам с Гудиър, откакто излезе Ултрагрип 6. Сега съм със 7+. Карал съм и с Корморан зимни на е30-ката. Ако не правиш простотии няма проблем с всяка зимна гума произведена в бяла държава. Не можеш ли да караш и мислиш ли си, че като си с нови гуми си бог нищо няма да те спаси.
Та аз бих си купил най-скъпите, които мога да си позволя, за това и карам с Гудиъра, ако са ми скъпи ще си купя нещо по-нисък клас. Карам внимателно и нямам яд.
Тук да вметна, че така любимите във форума китайски, тайвански и т.н. лайна няма да си ги сложа и на каруца. Нито зимни, нито летни.
Благодаря ти за съвета колега! Ще опитам с Гудиър. Никога преди не съм карал с тази марка, нито пък с Дънлоп. Време е да опитам нещо друго освен Мишлен.
Are you M enough...?!
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Вземай смело Гудиара!няма да съжаляваш в никакъв случай!тази година на бащата на седана сложихме 4 нови 15-ки Гудиар исум изключително впечатлен от тези гуми!на сняг се държат уникално а на сухото все едно съм с летни гуми няма паразитния шум на зимни гуми!
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Слагай 4 нови гудиър и си ти, но на лед не очаквай чудеса от храброст-там спасението за спиране е бордюр, канавка, мантинела, дърво или недай боже друг автомобил, да не говорим трамвай
едно е да дрифтиш в планините и на село, съвсем друго е в големия град

- agent smit
- младши ентусиаст
-
За информация 75% от Dunlop е собственост на Goodyear, а другите 25% на някаква японска компания.
По темата един глас за Continental.
За размера, при мен на гредичката пише 185/65 R15 или 205/60 R15, в зависимост от широчината на джантите с които е колата.
По темата един глас за Continental.
За размера, при мен на гредичката пише 185/65 R15 или 205/60 R15, в зависимост от широчината на джантите с които е колата.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3