Максимална скорост на 318тдс?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Re: Максимална скорост на 318тдс?
Бай Семо написа:ти луд ли си ? кво значение колко трябва да вдига. Къде има условия за такива скорости. Според мен е безразсъдно и с 190 км с 3ма чиляка ....
Че какъв е проблема да караме бързо ?Аз с мойта кола съм правил 200 по лек баир нагоре с мене и още двама в колата (но не карам 318тдс).
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
нали се сещаш че с 200 с тва старото Е36 независимо какво ти е състоянието си движещ се донор, особено не виждам с какъв акъл го правиш и с други хора в колата.
Не че не го правя и аз но винаги сам, предпочитам като отида при св.Петър да не съм в компания с приятели
Не че не го правя и аз но винаги сам, предпочитам като отида при св.Петър да не съм в компания с приятели
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Coulthard написа:нали се сещаш че с 200 с тва старото Е36 независимо какво ти е състоянието си движещ се донор, особено не виждам с какъв акъл го правиш и с други хора в колата.
старото е36 е с чисто ново газово окачване (800 лв праснах само за амортесиори и праховодители) ,носачи,тампони пружини всичко е още ласкаво и неисцапано с кал

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
няма да споря.... като си решил да правиш глупости прави ги сам, да почерняш майки и чужди жени не е мъжкарство...
съдейки от ника набор 90 не се учудвам на твоите години и аз не му мислех
П.С. искам да я видя тая Е36 ей така да и се зарадвам на окачването че много взеха да раздуват в тоя форум
П.С. искам да я видя тая Е36 ей така да и се зарадвам на окачването че много взеха да раздуват в тоя форум
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Coulthard написа:няма да споря.... като си решил да правиш глупости прави ги сам, да почерняш майки и чужди жени не е мъжкарство...
еми ще потарся от някаде един фотоапарат и ще направя малко снимчици

ПС:днес ми сменят двигателя от 2.0 на 2.8

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Както бях обещал(че ще кача снимки на окачването си след като си взема колата,но всичко беше прекалено мрасно и сам изласкал само задния амортесиор и го снимах в бързината докато ми сменяха гумите
)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
значи викаш 800лв за амортисьори комплект + тампони и сложи Монро, не е лошо
сега да ти обясня и аз H&R пружини сини + амортисьори Билщайн Б6 за тампони и шарнири няма да се обяснявам с марки щото е безсмислено и пак ме е шубе да вдигна 200+ с тоя дърт курник Е36

сега да ти обясня и аз H&R пружини сини + амортисьори Билщайн Б6 за тампони и шарнири няма да се обяснявам с марки щото е безсмислено и пак ме е шубе да вдигна 200+ с тоя дърт курник Е36
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Coulthard написа:значи викаш 800лв за амортисьори комплект + тампони и сложи Монро, не е лошо![]()
кое му е странното 4 газови амортесиора чисто нови с четери праховодителя и 2 тампона отзаде и 40 лв за труда на майстора 790 лв ми излезе и лично се уверих че колата е "лепенка" спрямо маслените амортесиори които бяха преди това
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
не съм казал нищо лошо, просто знам как стои моята, ясно ми е как стои и твоята в пътя и 200км/ч пак си е страшно, иначе браво евала че си подържаш така колата а не като някой дето са с "м-ково" окачван амнайста употреба от зората на 90-те га Стоичков риташе за ЦСКА
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Coulthard написа:нали се сещаш че с 200 с тва старото Е36 независимо какво ти е състоянието си движещ се донор, особено не виждам с какъв акъл го правиш и с други хора в колата.
мога да ти кажа, че мойто е36 с разбити шарнири и тампони е по-стабилно отколкото голф 5+ на 50 000км къде вятъра му прави camber на гумите по тракия

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
адеее рацарите се намесиха, тва хвалба ли беше, ти си баси героя. Некролога де го държиш в жабката или сенника ??
а иначе специално Голф 5 колкото и да е грозен, противен и кво ли още не ще разпори трътката на Е36 особено по сигурност и стоене на пътя нека да е с предно или гнусен 4х4, ени дей, не сравнявай коли от различни епохи, щото ей ся ще цъфне някой с мустанг или Хеми Куда да ни обясни как старите американ масъли са невороятно устойчиви
а иначе специално Голф 5 колкото и да е грозен, противен и кво ли още не ще разпори трътката на Е36 особено по сигурност и стоене на пътя нека да е с предно или гнусен 4х4, ени дей, не сравнявай коли от различни епохи, щото ей ся ще цъфне някой с мустанг или Хеми Куда да ни обясни как старите американ масъли са невороятно устойчиви
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Coulthard написа:адеее рацарите се намесиха, тва хвалба ли беше, ти си баси героя. Некролога де го държиш в жабката или сенника ??
несъм съгласен с това за различните епохи понеже има коли от 90-сте които са по-стабилни от коли през 2000-ната година например
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
господа бъркате нещата или не ме разбирате, не коментирам "радостта от шофирането" а чисто и просто стабилност на пътя и сигурност. Та искате да ми кажете че кола от 90-те ще е по-сигурна/стабилна за средния шофьор какъвто съм аз а и вие от тази 2007+ (примера с голф 5) дето в нея има всички възможни автомобилни 2 и 3 буквени абривиатури (имам предвид от сорта ABS, ASC, DSC, EBD, ASMS, DBC, EBD, EBC ..... и още и още.....
Нито си плюя колата нито марката - караме 15+ годишни коли в които шанса да уцелеем при катастрофа с повече от 120км/ч е по-малък от 0, замисляйте се като ги правите тия неща, 200+ със стара евридейка си е като руска рулетка
Иначе М52б28 да не го ръчкаш си е престъпление, тва е създадено за да се натиска, но пази себе си и тези около теб.
Съвет - като си с някой в колата я карай кротко че после тежи за цял живот от личен опит го казвам
Нито си плюя колата нито марката - караме 15+ годишни коли в които шанса да уцелеем при катастрофа с повече от 120км/ч е по-малък от 0, замисляйте се като ги правите тия неща, 200+ със стара евридейка си е като руска рулетка
Иначе М52б28 да не го ръчкаш си е престъпление, тва е създадено за да се натиска, но пази себе си и тези около теб.
Съвет - като си с някой в колата я карай кротко че после тежи за цял живот от личен опит го казвам
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не ви ли писна да си ги дъвчите тия неща без особена полза... и само да спамите темите???
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3