Е36 316 или Honda Civic (широкия фар)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Благодаря ВИ за съветите и данните който ми дадохте.
Да Ви кажа на мен ми се кара BMW а не каквато и да е друга кола.
Не ми се кара кола на която емблемата и е като на женски полов оргън, нито пежо(сега имам такова) да не говорим за ситроен, от немските коли не смея да си помислям за Опел пък за форд
. МРАЗЯ ГОЛФЪРИ и не искам да ме псуват на светофарите. Затова ми се кара баварец. Хондата е компромисен вариант, едно моторче от 1,4 с някви 90 коня влизат идеално на инвалид.
Знам само едно, че която и да е кола да си взема всичко е на късмет. За това си мисля, че като за начало най-слабия агрегат на БМВ щ ме задоволи напълно.
Още венъж Ви благодаря.
Честита Нова Година! И безаварийна
Да Ви кажа на мен ми се кара BMW а не каквато и да е друга кола.
Не ми се кара кола на която емблемата и е като на женски полов оргън, нито пежо(сега имам такова) да не говорим за ситроен, от немските коли не смея да си помислям за Опел пък за форд

Знам само едно, че която и да е кола да си взема всичко е на късмет. За това си мисля, че като за начало най-слабия агрегат на БМВ щ ме задоволи напълно.
Още венъж Ви благодаря.
Честита Нова Година! И безаварийна
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
пич моят съвет е да вземеш това което ти е на сърце а то явно е БМВ-то което е супер недей взима нещо което не ти допада чак толкова защото после ще се чудиш как да го продадеш (от опит го казвам
) 

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
[steeN] написа:ivopicha написа:Първо честита Нова от мен! Сега за това колко е Е36 със двигател М40б16. Има хора които са чели "някъде" "някой " им казал и т. н. 73KW е, като се умножи по 1,37 и става точно 100,01к.с.
мда честита нова година![]()
а за това, кой чел, кой не дочел - 74kW са 100PSдо колкото си спомням все още живеем в европа, не в америка...
Пич, найстина се умножава по 1,36к.с на KW

xela, вземи си, както казва SuPeR_FLY каквото ти е на сърцето. И аз почнах от 316, вярвам че има и други колеги така.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3