на шейни станахме...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз като зех ИС-а имаше сняг, и имах проблем подобен на този който имаш Иляне. Види ли малко сняг колата ставаше неуправляема отзад танцуваше като некоя кючеккиня ... беше доста гадно НО при мен имаше и едно тропане отзад в дясно ... оказа се единия тампон (най големия) на задниа носач, до толкова го нямаше
че имаше луфт 4-5 мм и се беше изместила геометрията на колата отзад .. явно има огромно значение ... от как смених тампона работата стана 6 

R.I.P Landikar
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Пролетта сменях амортисьори - KAYABA, на не повече от 5к км са... Тогава смених и всички тампони, втулки, болтове и т.н. отзад. Ще ходя на реглаж пак на моста, ако няма и там проблем, отивам в Хеед... Ако и там не го намерят, ше си я карам така, вече май й свикнах... 

Never mistake motion for action...
аз пък си взех БМВ именно за да ми занася отзад..Ще ви кажа защо. Преди карах Форд и Опел и не ми занасяше никога..е почти..защото като ми занесоха един два пъти за малко да се пребия. Кола с предно занесели на висока скорост става мазало не мож я вкара в правия път.
БМВто занася нон стоп, особено сега на влажно и студено с чисто нови гуми пирели уинтър карвинг си занася мамата си... Обаче пък и много бързо влиза в коловоза пак, супер е
БМВто занася нон стоп, особено сега на влажно и студено с чисто нови гуми пирели уинтър карвинг си занася мамата си... Обаче пък и много бързо влиза в коловоза пак, супер е

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ivanix написа:аз пък си взех БМВ именно за да ми занася отзад..Ще ви кажа защо. Преди карах Форд и Опел и не ми занасяше никога..е почти..защото като ми занесоха един два пъти за малко да се пребия. Кола с предно занесели на висока скорост става мазало не мож я вкара в правия път.

Never mistake motion for action...
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3