на шейни станахме...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Яну 2006, 22:29

Аз като зех ИС-а имаше сняг, и имах проблем подобен на този който имаш Иляне. Види ли малко сняг колата ставаше неуправляема отзад танцуваше като некоя кючеккиня ... беше доста гадно НО при мен имаше и едно тропане отзад в дясно ... оказа се единия тампон (най големия) на задниа носач, до толкова го нямаше :mhihi: че имаше луфт 4-5 мм и се беше изместила геометрията на колата отзад .. явно има огромно значение ... от как смених тампона работата стана 6 :D
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Яну 2006, 11:01

Пролетта сменях амортисьори - KAYABA, на не повече от 5к км са... Тогава смених и всички тампони, втулки, болтове и т.н. отзад. Ще ходя на реглаж пак на моста, ако няма и там проблем, отивам в Хеед... Ако и там не го намерят, ше си я карам така, вече май й свикнах... :evil:
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от ivanix » 12 Яну 2006, 1:10

аз пък си взех БМВ именно за да ми занася отзад..Ще ви кажа защо. Преди карах Форд и Опел и не ми занасяше никога..е почти..защото като ми занесоха един два пъти за малко да се пребия. Кола с предно занесели на висока скорост става мазало не мож я вкара в правия път.
БМВто занася нон стоп, особено сега на влажно и студено с чисто нови гуми пирели уинтър карвинг си занася мамата си... Обаче пък и много бързо влиза в коловоза пак, супер е ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Яну 2006, 10:44

ivanix написа:аз пък си взех БМВ именно за да ми занася отзад..Ще ви кажа защо. Преди карах Форд и Опел и не ми занасяше никога..е почти..защото като ми занесоха един два пъти за малко да се пребия. Кола с предно занесели на висока скорост става мазало не мож я вкара в правия път.
БМВто занася нон стоп, особено сега на влажно и студено с чисто нови гуми пирели уинтър карвинг си занася мамата си... Обаче пък и много бързо влиза в коловоза пак, супер е ;)

:gives: :kuku: :banghead:
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към E36