Най-после и аз да се похваля!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Gungrave
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E36
- Мечтае да кара: BMW M3 GTR
- Детайли за колата: Бързо Мощно Возило
Re: Най-после и аз да се похваля!
веднъж като по-малък бях пътувал до Бургас със 320-ка и буквално ми гръмна главата от тоя резонанс..
после като слезеш си като пиян... и то точно 2500-3000 rp/m направо не се седи вътре..

- SaRaLiQ
- кандидат ентусиаст
-
Честито колега и със здраве да си караш количката..И качи повече снимки деее : ))))
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
честито колега да те радва за напред много
- Gungrave
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E36
- Мечтае да кара: BMW M3 GTR
- Детайли за колата: Бързо Мощно Возило
имай в предвид че тва са неврозни количици.. не обичат много много да ги жалиш...

MPOWERfan написа:Да наистина този мотор започва да се развъртя в по високи обороти,но според мен си върви доста определено.А за дълъг път няма да коментирам просто какъв кеф е да се кара "6-так".За звук да не говорим.Нека колегите с М 52 да кажат и там как стоят нещата.
Казвам

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
VooDoo-36 написа:Честито и от мен за хубавата кола!
Искам да използвам темата за да споделя впечетлението си от колата на един приятел- E36 седан със M50B20. Днес имах възможност да покарам колата и останах много изненадан от това ,че колата въобще не върви като за 150 коня. Исках да сравня 6-така спрямо моето M40B18 и трябва да кажа ,че в ниските обороти( до 4000) не забелязах никаква разлика между моето M40B18 и M50B20. Едва след 4000 обората се развърта малко по-добре от моя мотор. На много места съм чел, че M50 не е нищо особено, но не съм подозирал че е толкова зле. Единственото, което ми хареса е звука на мотора. Но може и нещо да не е наред с двигателя, макар че колата да е на 180 хил. и по думите на моя приятел да е в добра кондиция.
Давайте момчета сега ви се паднало,модераторите са на Приморско отклонявайте се смело то темата.............

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Честито колега. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Месрси колеги,да ви се връщат хубавите пожелания!
Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу,по принцип е забавано да го гледаш ама все пак мисля да го оправя
Та наи-вероятно ще се наложи да сменя таблото,точно от тази година и мотор ли да търся или има и алтернативи? Мерси предварително.

Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу,по принцип е забавано да го гледаш ама все пак мисля да го оправя

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
MPOWERfan написа:Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу
Кво значи стига много много надолу като я настъпеш както трябва? Имаш предвид, превърта и минава червения ограничител или аз не успях да те разбера, по начина по който се изрази?
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
krisu написа:MPOWERfan написа:Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу
Кво значи стига много много надолу като я настъпеш както трябва? Имаш предвид, превърта и минава червения ограничител или аз не успях да те разбера, по начина по който се изрази?
Ами колега,не отчита коректно.Когато карам показва по-високи обороти от нормалното според мен,а когато я настъпя стрелката стига до разходомера чак (буквално).
- niagolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-36 купе
- Мечтае да кара: E-46 купе
MPOWERfan написа:krisu написа:MPOWERfan написа:Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу
Ами колега,не отчита коректно.Когато карам показва по-високи обороти от нормалното според мен,а когато я настъпя стрелката стига до разходомера чак (буквално).
Когато работи на място колата,какви обороти ти отчита колега?
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
niagolov написа:MPOWERfan написа:krisu написа:MPOWERfan написа:Така и така съм отворил тема да попитам,обортомера нещо ми е прецакан и когато настъпя както си трябва колата и стрелката стига много много надолу
Когато работи на място колата,какви обороти ти отчита колега?
Ами на 1000 стои стрелката,но колата работи много тихо и равномерно.Не мени обороти или нещо такова,прави ми впечатление,че почва да се развърта кам 7000

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Абе колеги какви въпроси му задавате на новака изобщо?
Само като каже, че оборотомера му подминава яко седмицата трябва да ви стане ясно, като дърти БеЕмВе-исти, че таблото е от 4ри цилиндров мотор и затова така се получава
Колега ако стрелката ти в прекъсвач сочи някъде към разходомера - ясно е - таблото е от 4ри цилиндрово...
Само като каже, че оборотомера му подминава яко седмицата трябва да ви стане ясно, като дърти БеЕмВе-исти, че таблото е от 4ри цилиндров мотор и затова така се получава

Колега ако стрелката ти в прекъсвач сочи някъде към разходомера - ясно е - таблото е от 4ри цилиндрово...

UFO е прав. Най добре си виж по номера на рамата в realoem, кво ти е стоковото табло... и го сравни с т'ва сега. Тоя преди тебе ако е правил някви золуми и е сменял нещо, може и тва да съществува като варянт. До колко ти е разходомера на сегашното табло? Ако ти е от 4 цилиндрово, ще ти е до 20. М50-52 са до 30.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
До 30 е разходомера,ама то маи и на по-малките мотори също е 30 ...иначе километража е 260 разграфен евентуално ако е от м42 таблото,от м44 не е защото нямам лампичка на резервата.Другото нещо което ми направи впечатление е че нямам CHEK на таблото а пък съм с големия борд и мисля че си е с него фабрично.
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5