ел. инсталация за климатик - нужда от спешна помощ !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Re: ел. инсталация за климатик - нужда от спешна помощ !!!

Мнение от jakson » 06 Юли 2011, 15:32

metodi80 написа:Изобщо не им обяснявай нищо ! В БГ ако говориш много и обясняваш те взимат за канарче и те "гласят" както те си искат ! Кажи им че искаш да ти напълнят климатика без да обясняваш много-много и толкоз ! Те ако са съвестни ще ти кажат какво е положенито , ако не са , й да обясняваш все същото си е ... Може само да уточниш , че сам си си монтирал климатика , за да вземат нужните мерки за сигурност при евентуален проблем ...

:yes: разбрах, че имали някакъв начин за установяване на течове. Аз уж смених гумичките, само ме притеснява, че се наложи леко преправяне на конуса на тръбата от М40, от компресора където влиза в алуминиевия двойник на прасето.
Оказа се, че има минималка разлика в разстоянията м/у щифт, тръба и болта.
Уж влезна добре. Само там ме притеснява да не изфащи....
Вероятно другата седмица ще го заредя. Засега ми казаха едно място където е гараж и взимат 35лв. , друго което е сервиз и взимат 50лв. за пълнене иначе около 70лв. взимат на повечето места.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 06 Юли 2011, 19:44

jakson написа:... Засега ми казаха едно място където е гараж и взимат 35лв. , друго което е сервиз и взимат 50лв. за пълнене иначе около 70лв. взимат на повечето места.

:ok: Тва ме довърши... :D ш си изтрия предните постове,сега видях че пиша глупости... :smoke:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Мнение от jakson » 06 Юли 2011, 21:00

~Мишо~ написа:
jakson написа:... Засега ми казаха едно място където е гараж и взимат 35лв. , друго което е сервиз и взимат 50лв. за пълнене иначе около 70лв. взимат на повечето места.

:ok: Тва ме довърши... :D ш си изтрия предните постове,сега видях че пиша глупости... :smoke:

Защо ? :dunno:

Предишна

Назад към E36