Генерация за М44 ИС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Re: Генерация за М44 ИС
Не знам генерацията беше на земята и аз просто си отрязах средното гърне 

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Колеги,
Ето клип и от мен http://vbox7.com/play:1fd6ec84db ... Междудругото наскоро установих, че имам скъсан тампон, който се намира около средното гърне. Все ми се иска да е поправим този проблем с дрънченето...
Позрадви!
Ето клип и от мен http://vbox7.com/play:1fd6ec84db ... Междудругото наскоро установих, че имам скъсан тампон, който се намира около средното гърне. Все ми се иска да е поправим този проблем с дрънченето...

Позрадви!

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Че какъв е този тампон до средното гърне, аз си мислех че са тези отзад, и тези двата малките, който са на планката на скоростната кутия!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- booster_audio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5-series
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Тонката написа:Колеги,
Ето клип и от мен http://vbox7.com/play:1fd6ec84db ... Междудругото наскоро установих, че имам скъсан тампон, който се намира около средното гърне. Все ми се иска да е поправим този проблем с дрънченето...![]()
Позрадви!
Е Тонка, то крайното ти същото като моето

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Колеги,
Аз още не съм оправил дадения проблем.
Един познат ме посъветва да взема от ЕМ комплект резонаторно гърне тип пура, обаче не мога да схвана, какво точно трябва да взема, защото в сайта има параметри(като напр. 350/365Х090 - 55). И въпросът тук е, дали някой е слагал такъв вид резонаторно гърне?
Бях чел и за слагане на мека връзка преди това катализаторно гърне... Дали ще се отрази позитивно?
PS Да ви кажа това дрънчене толкова ме дразни, че чак се бях се вкарал в някакви филми за правене на генерация на ф60 със спортно средно гърне

Един познат ме посъветва да взема от ЕМ комплект резонаторно гърне тип пура, обаче не мога да схвана, какво точно трябва да взема, защото в сайта има параметри(като напр. 350/365Х090 - 55). И въпросът тук е, дали някой е слагал такъв вид резонаторно гърне?
Бях чел и за слагане на мека връзка преди това катализаторно гърне... Дали ще се отрази позитивно?
PS Да ви кажа това дрънчене толкова ме дразни, че чак се бях се вкарал в някакви филми за правене на генерация на ф60 със спортно средно гърне

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Nukem написа:Че какъв е този тампон до средното гърне, аз си мислех че са тези отзад, и тези двата малките, който са на планката на скоростната кутия!
Има и един гумен след средното
- booster_audio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5-series
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Тонката написа:Колеги,
PS Да ви кажа това дрънчене толкова ме дразни, че чак се бях се вкарал в някакви филми за правене на генерация на ф60 със спортно средно гърне![]()
Аз нали бях сложил резонатор от Нисан и тои беше точно такава пура обаче се раздрънча много и го хвърлих... сега сложих средно Ремус, не е пура а си е гърне голямо и колата вместо да стане по-плътна тя стана по тиха. Сега съм все едно със средно Ремус на мястото на катализатора оригиналното средно и крайно пак Ремус и колата е по тиха от сток кола

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3