Почвам с промените :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Почвам с промените :)
vanko 318i написа:http://aabv.snimka.bg/automobiles/.597585.23751814 нека да са грозни![]()
![]()
..... всеки си има вкус на мен лично много ми харесват
На нито една от снимките не видях така харесвания ЦЦЛФ ейнджъл ейс и то БЯЛ, който е като на свинче звънче

А особенно тая http://media.snimka.bg/8748/023751817-big.jpg?r=0
Направо кърти с тия биксенонови прожектори

Мисля скоро и аз да ги пробвам

На всяка една от тия ако и махнеш насраните жълти неща, ще изглежда в пъти по добре. Ся трябва ли да търся други е36-тици от чужбина направени с много пари, ама с бели цффл и ксенон за да се види разликата.
П.С. Слагайте ги смело жълтениите, тъкмо по-добре ще изпъкват останалите с белия цффл и ксенона
П.С. Слагайте ги смело жълтениите, тъкмо по-добре ще изпъкват останалите с белия цффл и ксенона

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Вкус приятел няма
Май нещо такова беше поговорката.

Всичко е въпрос на вкус...мен лично ми харесва така с жълти дълги и халогенни....а това с белия енджъл айс и ксенон вече става баналноо 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Savy написа:Всичко е въпрос на вкус...мен лично ми харесва така с жълти дълги и халогенни....а това с белия енджъл айс и ксенон вече става баналноо
Сега всички форумни коли ще ги направиме с жълти фарчета и ще се открояваме от простолюдието... още виждам броеници и табели с имена,но никога не съм слагал такива неща,но въпрос на манталитет и фкусс...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
vladi_a_i написа:Savy написа:Всичко е въпрос на вкус...мен лично ми харесва така с жълти дълги и халогенни....а това с белия енджъл айс и ксенон вече става баналноо
Сега всички форумни коли ще ги направиме с жълти фарчета и ще се открояваме от простолюдието... още виждам броеници и табели с имена,но никога не съм слагал такива неща,но въпрос на манталитет и фкусс...
Казах го на майтап колега...недей да се обиждаш

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Savy написа:vladi_a_i написа:Savy написа:Всичко е въпрос на вкус...мен лично ми харесва така с жълти дълги и халогенни....а това с белия енджъл айс и ксенон вече става баналноо
Казах го на майтап колега...недей да се обиждаш
Не се обиждам разбира се

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
това с белия енджъл айс и ксенон наистина става банално,на кой както си му харесва да си го прави,на мен си ми харесва със жълто и така ще си го направя и неми пука дали на другите ще им харесва важно е на мен да си ми харесва
на колегата с темата ако ти харесва така си го направи и да не ти пука
на колегата с темата ако ти харесва така си го направи и да не ти пука
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
снощи слагах фолио мостра върху фар-а и знам само, че ще трябва да откача ейнджъла
горе долу ТАКА свети
относно мненията на колегите, немога да разбера защо всеки се доказва с разни снимки и прочие .... аз съм написал какво искам да направя сложил снимки и просто чакам да си намеря десен фар, ако не ви харесва ОК, НО спрете да пишете колко грозно било и колко "велико" е бял ейнджъл с ксенон
п.с. Не ви ли омразна вечер като излезете да карате всяко 2-ро бмв да е с въпросния стак ???

относно мненията на колегите, немога да разбера защо всеки се доказва с разни снимки и прочие .... аз съм написал какво искам да направя сложил снимки и просто чакам да си намеря десен фар, ако не ви харесва ОК, НО спрете да пишете колко грозно било и колко "велико" е бял ейнджъл с ксенон

п.с. Не ви ли омразна вечер като излезете да карате всяко 2-ро бмв да е с въпросния стак ???

- SaRaLiQ
- кандидат ентусиаст
-
малко да възродя темата...или по-скоро СПОРА...значи първо да си кажа,че мен всякак ми харесва..направено ли е с вкус всичко е точно...харесвам както бели очички с ксенон така и това с жълтите дълги и халогени...май съм се ориентирал към жълтите дълги и халогени,но да се консултирам с вас..за жълтите халогени съм съгласен че ще помогнат в мъгла,а жълтите дълги в мъгла? а това че съм с ксенон на късите? ами ако сложа ксенон на "бъдещите" жълти дълги колко К трябва да е...ако е 6к? като някой първокласник питам но се интересувам да не си набия кол в г**а с тия тунинги..иначе ме кефи..и ако някой има снимка на черна кола с обикновенна броня(че мойта е такава) ,жълти халогени и жълти дълги да ми прати на ЛС или тука в темата та да си го представя все едно е мойта
...айде стига че станах суууупер нагъл но ме интересува...Поздрави и не се надъхвайте толкова...на всички колите са ви уникални,защото си ги правите с лИбоф

Виж ти каква тема съм пропуснал...
Явно не съм само аз, който харесва жълтите халогени, дълги и оранжевите мигачи.
... като за мигачите не съм сигурен, може и само аз да съм си!
Аз карах преди известно време една Е36 с жълти фарове и беше супер яко.
Лошото е, че трудно се намират истински жълти стъкла за дългите.
А фолио или спрей ми идва малко глупаво, не съм привърженик на идеята.
Явно не съм само аз, който харесва жълтите халогени, дълги и оранжевите мигачи.
... като за мигачите не съм сигурен, може и само аз да съм си!

Аз карах преди известно време една Е36 с жълти фарове и беше супер яко.
Лошото е, че трудно се намират истински жълти стъкла за дългите.
А фолио или спрей ми идва малко глупаво, не съм привърженик на идеята.
за мигачите не си само ти, амбера е класика, ама не го разбират.
аз тамън снощи си играх с жълтите халогени, много ми харесва как светят, но съм решил да остане оригинално за сега..
а на колегата май тавана му е най-наложителен..
аз тамън снощи си играх с жълтите халогени, много ми харесва как светят, но съм решил да остане оригинално за сега..
а на колегата май тавана му е най-наложителен..
- SaRaLiQ
- кандидат ентусиаст
-
на снимки в интернет ми харесват тия оранжевите мигачи...ама като ги видя на живо...давам пример :
мойта си играх малко с цветовете та да изглежда по-насителна снимката..ето една стара дето кажи речи ми харесва с оранжевите мигачи..ама на живо...сега съм с бели
мойта си играх малко с цветовете та да изглежда по-насителна снимката..ето една стара дето кажи речи ми харесва с оранжевите мигачи..ама на живо...сега съм с бели

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
много по добре е амбъра все пак е акцент на бмв, а това че с М броня най мн върви не е спор все пак това е интересното в една кола - да се осъвършенства, така че всичко по реда си...
по темата, тъй като гледам почти вс. имат интерес споделете къде се намира фолио подходящо разбира се било за халогени или за стъкълцата на къси и дълги
по темата, тъй като гледам почти вс. имат интерес споделете къде се намира фолио подходящо разбира се било за халогени или за стъкълцата на къси и дълги
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
SaRaLiQ написа:малко да възродя темата...или по-скоро СПОРА...значи първо да си кажа,че мен всякак ми харесва..направено ли е с вкус всичко е точно...харесвам както бели очички с ксенон така и това с жълтите дълги и халогени...май съм се ориентирал към жълтите дълги и халогени,но да се консултирам с вас..за жълтите халогени съм съгласен че ще помогнат в мъгла,а жълтите дълги в мъгла? а това че съм с ксенон на късите? ами ако сложа ксенон на "бъдещите" жълти дълги колко К трябва да е...ако е 6к? като някой първокласник питам но се интересувам да не си набия кол в г**а с тия тунинги..иначе ме кефи..и ако някой има снимка на черна кола с обикновенна броня(че мойта е такава) ,жълти халогени и жълти дълги да ми прати на ЛС или тука в темата та да си го представя все едно е мойта...айде стига че станах суууупер нагъл но ме интересува...Поздрави и не се надъхвайте толкова...на всички колите са ви уникални,защото си ги правите с лИбоф
![]()
виж ми снимките там има това което ти трябва,като пусна вечер дългите повече ми харесва светлината да е жълта и ми се стува че неравности и препядствията по пътя ги виждам по добре.не съм със ксенон,за мъгла дълги не се пускат нищо не се вижда,халогените са за тази цел.
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4