Досаден звук / тропане

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Досаден звук / тропане

Мнение от m_tcekov » 19 Май 2011, 22:57

И при мен беше така,тропа и не знам от къде.Накрая се оказа че е от тампона на амортесьора.Отвих гайките и подложих по една шайба и тропането изчезна.Установихме го като откачихме тампона от купето и като разклатихме тропането изчезна.И аз мислих първо че е от гърнето но не е.Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 36
Мечтае да кара: su47 berkut
Детайли за колата: akulata

Мнение от berkut » 21 Май 2011, 23:17

яко тропане отзад вдясно,откак съм с 17,звукът е на метал,смених тампона,въпреки 4е си беше читав.на клатене на място нереагира,днес един колега удари въпросната гума с крак и изтропа!! като се удря отляво и дясно, отгоре и отдолу нетропа.на паветата е нещо ужасно.звука е кат на разбити биалети отпред,яко на метал.колегата се замисли дане :help: би да е лагер така да тропа.въпроса ми е има ли нещо кат биалета отзад или втулка която да тропа така зверски,на някои да му се е случвало,колеги?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525xi N53 април 2008

Мнение от MITKO F1fen » 27 Май 2011, 20:47

Колега какво стана откри от къде идва тропането? При мен се чува подобен шум и идва от кората на вратата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 тдс
Мечтае да кара: M3 e92

Мнение от kiret0 » 29 Май 2011, 19:09

Еми не още не съм сменил тампоните на амортисьорите , мисла да ги сменям , но съм почти сигурен , че тропането ще си остане ...

Предишна

Назад към E36