От къде да си купя тая крушка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: От къде да си купя тая крушка?
И на двамата ви редактирах мненията - аз видях каквото имаше да видя, 00700 видя какво беше написано за него. До тук. Нито единият има право да се прави на коректор, нито другият да му казва кои теми може да чете и кои - не. Толкова по темата.
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Maverick_VS написа:Ако говориш за купе (че по спомени от форума май караше купе), то не ти трябва да го разглобяваш ключа на фаровете. Предполагам знаеш как да го извадиш и крушката е отзад, отстрани до ключа - има си контричка ще я видиш
. Но на купетата крушката не е тази от 15лв.
, а е оная дългата и отпред се вади самата лампичка и тя е 50ст.
.
Иначе и аз разбрах от тези теми, че трябвало да ми свети ключа за фаровете - не светеше като взех колата![]()
Аз вчера също си разглеждах крушките в колата и неподозирах че там свети и да се похваля, че съм със седан ама и мойта е от евтините.......да попитам също колата ми е пакет непушачи, но са слагали запалка и съответно не е предвидено да има крушка там, кажете каква жичка и от къде да взема ток за там

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Мартини, как се води цвета на т'ва синьото най-вдясно от подписа ти? 'Щото с тия оранжеви мигачи ме побърква от кеф всеки път като видя твой пост.
Май и аз съм като теб по отношение на запалката.
Колкото до въпроса с видовете вложки за крушките: Някой знае ли дали не е въпрос на година, това дали са с дългата вложка, с вадещия се балон или са с късата със запоения, или само компактите са измислени така?
@Mollov, под разглобяване на ключа имаш предвид да се стигне до крушката или нещо друго?
Ако е първото - развиваш "смукачите" наляво, докато останат само осите, на които се държат. После с нещо тънко(чети сплескано) и плоско(права отверка например, по-широчка и по-сплескана, за да не подбиеш пластмасата) вадиш капачето като в долната му страна, централно има дупка, в която като пъхнеш отверката буташ леко нагоре и капачето изпада. После, за да извадиш крушките трябва(щеш, нещеш) да отвиеш четирите винтчета, които държат таблото. Издърпваш леко таблото от горната страна напред(накланяш го напред) и ти се освобождава място за ръката, да я пъхнеш и да изкараш крушките с вложките, и да ги откачиш от буксите.

Май и аз съм като теб по отношение на запалката.

Колкото до въпроса с видовете вложки за крушките: Някой знае ли дали не е въпрос на година, това дали са с дългата вложка, с вадещия се балон или са с късата със запоения, или само компактите са измислени така?
@Mollov, под разглобяване на ключа имаш предвид да се стигне до крушката или нещо друго?
Ако е първото - развиваш "смукачите" наляво, докато останат само осите, на които се държат. После с нещо тънко(чети сплескано) и плоско(права отверка например, по-широчка и по-сплескана, за да не подбиеш пластмасата) вадиш капачето като в долната му страна, централно има дупка, в която като пъхнеш отверката буташ леко нагоре и капачето изпада. После, за да извадиш крушките трябва(щеш, нещеш) да отвиеш четирите винтчета, които държат таблото. Издърпваш леко таблото от горната страна напред(накланяш го напред) и ти се освобождава място за ръката, да я пъхнеш и да изкараш крушките с вложките, и да ги откачиш от буксите.
Аз и ти сме луд-ни-ца...

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Snoop написа:Мартини, как се води цвета на т'ва синьото най-вдясно от подписа ти? 'Щото с тия оранжеви мигачи ме побърква от кеф всеки път като видя твой пост.![]()
Тя колата е била hellrot 314 обаче в Германия са я разглобили на съставни части и новия цвят се слага само на 8-а серия, но точния номер ако искаш мога да ти го намеря

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Уникална комбинация е! Иронията е, че и мойта е Hellrot(все още) 

Аз и ти сме луд-ни-ца...

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3