Струва ли си ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Re: Струва ли си ?
jan_klod1 написа:Е46 дизел 136к.с НИКОГА не бих си вкарал такъв автогол, бмв само бензин

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
jan_klod1 написа:Е46 дизел 136к.с НИКОГА не бих си вкарал такъв автогол, бмв само бензин
Карал ли си някой от 3 литровите дизели в е90/92?
- raduslaf
- ентусиаст
-
Dpy написа:Какво общо имат те, както с темата така и с е46 2.0 136
Как какво?Колегата каза "BMW само бензин".Т.е. смята, че дизеловите не струват и ми е любопитно дали е карал някоя от споменатите коли, че да си изгради такова мнение.
Еми струват, ама ако сравняваш 15 годишна двайска бензин с, 30-ка дизел(нов)
. В сравнение с 3.0 бенз(нов) си е боза...И не е нужно да си карал нещо за да знаеш малко или много, и ти не си ходил на Юпитер, ама знаеш, че го има нали.Стига с тия спорове бензин или дизел. Цял свят знае че единствения + на дизела е икономията, тука се някви странни мнения 

- raduslaf
- ентусиаст
-
Dpy написа:Еми струват, ама ако сравняваш 15 годишна двайска бензин с, 30-ка дизел(нов). В сравнение с 3.0 бенз(нов) си е боза...И не е нужно да си карал нещо за да знаеш малко или много, и ти не си ходил на Юпитер, ама знаеш, че го има нали.Стига с тия спорове бензин или дизел. Цял свят знае че единствения + на дизела е икономията, тука се някви странни мнения
Не те разбирам, честно.За какво говориш?Каква 15 годишна 20-ка?Повтарям - колегата напълно отписа дизела и съм любопитен да разбера дали мнението му е на базата на опит с новите дизелови мотори на БМВ.Какъв спор "бензин-дизел"?Тия спорове обикновено се пораждат от някой като тебе, дето е недоразбрал за какво става въпрос и пуска някакво мнение с опит да бъде саркастичен.И сравнението с Юпитер не ти разбирам.Да, нужно е да си карал нещо, за да знаеш какво е усещането, какво е особеното.Ама българинът няма нужда да се докосне до нещо, за да има детайлни познания за него, това си ни е стара черта.Големи сме си

Теб нещо ти говорят звездите май, човека иска да си купи 15г. двайска и му беше предложено е46 320д 136 коньовото за 6к. Той си каза, че такъв боклук не му трябва(което си е истина).Сега разбра ли след обяснението ми като за малоумен и пак ми кажи какво общо има е90 3.0д с тез неща
Или викаш, а ко пречи да понади едни 40к и да си земе нова тройка, че и с мощен дизелов агрегат 

Пичове крал съм и съм се возил само на бензинови бмв-та. Със дизелови нямам опит, но съм слушал от хора, които са имали, както и от различни бмв сектанти, че дизелово бмв не е хава. Там където има дизелов двигател, наблъскан с много електроника е опасно, да не говорим за дизеловото Е46 което като цяло си е проблемно. Не казвам че мнението ми е супер компетентно просто споделям информацията която имам. Но наистина малко съркастично съм го написал за което съжалявам.
- raduslaf
- ентусиаст
-
Dpy написа:Теб нещо ти говорят звездите май, човека иска да си купи 15г. двайска и му беше предложено е46 320д 136 коньовото за 6к. Той си каза, че такъв боклук не му трябва(което си е истина).Сега разбра ли след обяснението ми като за малоумен и пак ми кажи какво общо има е90 3.0д с тез нещаИли викаш, а ко пречи да понади едни 40к и да си земе нова тройка, че и с мощен дизелов агрегат
Аз още в първия си пост до теб ти обясних като на малоумен, ама явно не действа

Колегата каза, че дизеловите мотори на БМВ не струват.Той не просто каза, че не иска е46 320d преди фейса, а едва ли не директно отписа цялата дизелова гама.Разбираш ли?Тогава аз реших да разбера защо е тази крайност и попитах дали е карал някой от по-новите и мощни дизели, за да направя коретно заключение за себе си.Аз самият карам бензин и не харесвам особено дизелите.НЕ съм му препоръчвал да си купи дезелово е90/92, а само питах дали е карал.Тогава отнякъде избухна ти и ми викаш "ти не си бил на Юпитер!"

- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
Колеги нещо маи се отплеснахте
До автора-едва ли единодушно ще има мнение дали си заслужава или не.Само по снимкака трудно би могло да стане.

До автора-едва ли единодушно ще има мнение дали си заслужава или не.Само по снимкака трудно би могло да стане.
Колега направо се чудя как не си се отказал още с циганско-турския по-телефона.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
И все пак да помагат колегите от Хасково ако някой я е виждал...
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аз вече на 95% съм се отказал, преди малко писах на двамата колеги за спора безнин- дизел,но незнам защо все още не са ми публикували отговра затова пиша нов. Карал съм и съм се возил само на бензинови бмв-та. За дизеловите знам както от форума, така и от собственици и от различни бмв сектанти, че дизелово бмв не е много хава, защото там където има дизелов мотор и много електроника наблъскани на едно, а и по принцип уморените от каране и амортизация дизели предразполагат към проблеми, още повече е46 136 коня само кофти неща гледам за тях. И колегата, който беше споменал за 5-ците, ме подсети да погледна малко 5-ци, набори на това хасковско купе и излезнаха доста свежи оферти за същите пари и много искам да ги споделя с Вас, но незнам модераторите дали няма да имат нещо против да се коментират 5-ци в тема за 3-ки
Айде да не отварям нова тема при 5-ците, вижте какви 5-ци излензаха в мобилето, почти на стойността на това купе, тъй като не съм запознат въобще със особеностите и тънкостите при тях, ще попитам тука в тая тема как изглеждат и правилно ли съотношението цена към видимото състояние по снимките на пръв поглед... ето ги и зверчетата:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Според мен по-лошо от дизелова Е46 за 7500 лв. е само Е39 за 5900 лв.
Не знам колега, отново няма как да ти дадем обективно мнение, гледайки само обявата. На мен са ми съмнителни автомобили на толкова ниски цени. Единственото нещо, за което се сещам е разликата в цените за поддръжка на Е36 и Е39, така че си прави сметките.

68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5