ангелски очи и халогени!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Re: ангелски очи и халогени!

Мнение от stony1 » 31 Яну 2011, 1:24

mgate написа:а за да стане на отключване трябва още едно реле ,по-нататък като си сложа ейнджъл ще пусна снимки и пълни обяснения :)

Не ти трябва друго реле, ползвай същото, само му сложи още наколко диода. За плавното гаснене аз го написах още в първия си пост, комфор модул. Даже и плавно ще светват.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 31 Яну 2011, 3:40

може да се реализира схема с танзистор и кондензатор, макар, че тряа да е бая якичак :D
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Мнение от mgate » 31 Яну 2011, 10:37

stony1 написа:
mgate написа:а за да стане на отключване трябва още едно реле ,по-нататък като си сложа ейнджъл ще пусна снимки и пълни обяснения :)

Не ти трябва друго реле, ползвай същото, само му сложи още наколко диода. За плавното гаснене аз го написах още в първия си пост, комфор модул. Даже и плавно ще светват.

второ реле трябва(не за време ами с постоянно отворени контакти),защото отключващият сигнал е (+) от самата аларма ,но заключващият е (-) за което се ползва това реле за да обърне поляритета , въпреки че като сега се замисля самата аларма за управлението на централното може да се управлява само (+) без (-) и релето отпада, мдааа прав си и ти :angel: еми това е който е разбрал как браво ,който не да пита всички ще му помогнем :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 M52B20
Мечтае да кара: camaro ss 1969

Мнение от vaskina » 22 Юли 2011, 17:33

Здравейте,наскоро и аз станах горд собственик на БМВ Е36 М52Б20.Значи колата има ангелски очи но не светят казахами,че можело да има бушон и реле и там да е проблема,ако има някой представа къде може да са сложени да драсне някой ред.Аз съм от Стара Загора айде някой колега от стз да каже къде могат да ги видят-сервиз,който се занимава с подобни неща. :wave: :help:

Предишна

Назад към E36