проверка на реалните километри при БМВ е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: проверка на реалните километри при БМВ е36

Мнение от ръб » 03 Яну 2011, 16:14

Аз взех колега морга ня 250000 покилметраж, с обелен лак, накъсани седалки и сменена топка на ск. Лост, необслужена. Смених каре и ламбда асонда, масло 10w50 и колата вече пее. За 10 000 км ми е глътнала литър масло, като всеки ден поне 5-6 пъти се кара на прекъсвач с вратите. Късмет ти желая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///M335i

Мнение от Monoid » 04 Яну 2011, 4:15

Това с вратите особенно сега на снега е доста ефектна работа наи вече на зеленчуковата борса в София : )))))))) Колега колата ми е на 254км и работи като часовник имам позната с 2.5и на 132 да не ти казвам казвам как работи защото ще се оплашиш ! Ако питаш мен такова бмв до 200к спокоино можеш да си земеш моторите издържат много стига да ги подържаш !!!! До работата ми имам едни момчета , които превъртат километражи и един ден доиде едно момче със едно бмв е46 320и и пита един от маисторите абе тука имам едно бмв , ще може ли да му превъртим километража и си викам чакаи да питам на колко хиляди е тва бмв и момчето каза , че е на 530 и като го запалиха работеше по добре от колкото чисто нова. Естествено беше грубо от 530к да го превъртят на 170 ама кво да се прави такъв е живота :) Успех с търсенето на колица колега надявам се да намериш нещо качествено :yes:
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?

Авточасти AutoPower.BG

Потребител
Аватар

Мнение от genkov4336 » 04 Яну 2011, 5:02

блягодяр ви колеги за отделеното .В момента съм в сериозно търсене на нещо което да ми хване окото и да ме грабне както се вика :)

Предишна

Назад към E36