Ще давам 325-цата на жената....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 16 Юли 2005, 22:41

преди малко и аз дадох на жената да покара,да ни пребере с децата.давам и за трети-четвърти път и всеки път и се чудя.все едно,че е карала бмв-та цял живот :shock: нито го гаси,нито придърпва"брее викам си аз,тя кара добре"питам абе много добре се справяш как тъй?а тя като ми каза,че брат й имал москвич 12-так и тя го е прибирала редовно от заведенията с този москвич и ми светна що така.пък и старата жигула ни жигула колко е карала...

...тва дето го казах беше излишмо ама кво да правя споделям си с вас...
според мен давай на жена си да кара по-често,стой при нея отдясно и в един момент ще натрупа опит,ще и имаш повече доверие за колата и няма да се притесняваш толкова.аз така мисля да правя,че и на мен все ми надува главата,че това е семейна кола,че и на нея и трябва и още други глупости.Обаче и кажи преди да тръгне на някъде да ти звънне един телефон къде и кога ще ходи да не се получи така,че на теб да ти трябва кола,а нея да я няма ;)

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 17 Юли 2005, 1:21

CheGevara написа:жена ми е от 2 месеца с книжка ... няма да ви разправям, че сме спрели да си приказваме. :mhihi:

Мойта е утре на изпит и се моля да не и дават книжка... ама като се сета, че на всеко ходене по 40 лв. по добре да и дадат... а послееее :shock: :shock: ужасссссс :evil:

Предишна

Назад към E36