Монтаж на комплект подлакътник от е36 с десен волан ОБНОВЕНА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Монтаж на комплект подлакътник от е36 с десен волан ОБНОВЕНА
Цифромани много, реалната цена на десняк с барче и всичко комплект е 25-30 лв.
А и още нещо, ако ще го боядисвате като мен, не вземайте боя на ацетонова основа, понеже се ползва само за волани, че съхне бързо, иначе не е издръжлива, моята взе да се протрива, ама ще взема каквато трябва и ще го коригирам.
А и още нещо, ако ще го боядисвате като мен, не вземайте боя на ацетонова основа, понеже се ползва само за волани, че съхне бързо, иначе не е издръжлива, моята взе да се протрива, ама ще взема каквато трябва и ще го коригирам.
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Колега,само да поправя нещо-ръкохватката за ръчната както и кожения маншон за нея не е нужно да се махат,може просто маншона(той е на щипки)да се махне и да се изкара барчето като се дръпне ръчната максимално нагоре,и маншона се изкриви настрани..Аз днес сложих моя подлакътник от десен волан,но стана много нестабилно,тъй като,задния пепелник(зад подлакътника,е скосен във края и сега дефакто седи във въздуха,много не ми хареса как стана,а и подлакътника много играе както и барчето...Нищо по-нататък ще потърся само барче за подлакътника за ляв волан,и ще го сменя
,Иначе наитсина е аааадски удобно,струва си труда

Нещо не си го направил както трябва, при мен си е доста стабилно 
Тва дето ти седи във въздуха, мисля че се закривяваше ламаринката надолу, тази където се хваща задното парче на барчето.

Тва дето ти седи във въздуха, мисля че се закривяваше ламаринката надолу, тази където се хваща задното парче на барчето.
- stanio_89
-
-
- Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
- Мечтае да кара: e39 530d
- Детайли за колата: на части за е36 и е34
колеги за 30 лева си имате подлакътник а каде са 80-100 лева
правете и си свиркаи те

- gti6636
- Потребител
-
- Кара: Купе
- Мечтае да кара: M Power
- Детайли за колата: Черно купе
Колеги да се похваля и аз,вече и аз съм с такъв подлакътник.За 25лв и час работа,а удоволствието е голямо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- patkana1
- младши ентусиаст
-
gti6636 написа:Колеги да се похваля и аз,вече и аз съм с такъв подлакътник.За 25лв и час работа,а удоволствието е голямо.

Така е много си е добре,и е много удобно,само дето при мене нз що не стана много стабилно,но ако си намеря барче за подлакътник и го сложа всичко ще се оправи

- vesko_325td
- Потребител
-
Re: Монтаж на комплект подлакътник от е36 с десен волан ОБНО
Колеги откаде ги намирате тези подлакътници за по 30 лв. аз преди 1 година като си купувах бяха по 60лв.,на предишното ми бмв сложих от деснячка само преправих ръчната отрязах тръбичките за жилата на ръчната и ги преместих малко надясно а за самата ръчна си имаше болтове и стана супер
- patkana1
- младши ентусиаст
-
пусни си или тема че купуваш подлакътник от десничарка,или потърси във гугъл,все нещо ще излезе,а иначе толкова струват вече,и аз моя го взех за 30лв., с доставката 37

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Днес монтирах моя подлакътник от кола с ляв волан, стана перфе, 110 лева са си 110 лева/без забележки в перфектно състояние/, но предпочитам повече пари да дам, защото ако бях сложил от десен волан щях да мисля само как да го сменя и пак щеше да излезе по-скъпо. Но където всеки хвали тази екстра, на мен след като го монтирах ми мина мерака 

- patkana1
- младши ентусиаст
-
baitun написа:Днес монтирах моя подлакътник от кола с ляв волан, стана перфе, 110 лева са си 110 лева/без забележки в перфектно състояние/, но предпочитам повече пари да дам, защото ако бях сложил от десен волан щях да мисля само как да го сменя и пак щеше да излезе по-скъпо. Но където всеки хвали тази екстра, на мен след като го монтирах ми мина мерака
Не разбирам защо си щял да мислиш само как да го сменяш но...щом казваш,тази тема е за един ефтин вариант+известно време труд,да си направиш също удобен(даже една идея по-удобен подлакътник заради това че изрезката на подлакътника е от шофьорската страна) подлакътник,защото 110лв са доста повече от 30,но всеки си знае какво предпочита,

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Здравейте колеги,
тъй като много исках да си сложа оригинален подлакътник, но не ми се даваха около 150лв, а и имам свободно време, след като прочетох тази страхотна тема и аз реших да взимам такъм от "англичанка" и да го пригаждам на "българка"
Следвах примера на колегата, но за разлика от него на първо място си поръчах подлакътник от колега от форума в цвета в който е моя салон за да ги няма тези допълнителни боядисвания.
За самото пригаждане първо реших да не местя ръчната, а да направя от двете барчета едно универсално, както колегата пуснал темата, тъй като това ми се видя по-лесно. Искам да предупредя всички бъдещи собственици на подлакътник от англичанка, че си става въпрос за бая рязане и напасване и като основен и водещ съвет да ползвате ножовка за рязането, а не малки флексове с дискчета за неметал или видии и тем подобни- изпробвах го и разбрах, че най-лесно и прецизно става с ножовка. Относно напасването първо започнах със стойката на самият подлакътник, тъй като тя е водеща / ще кача и снимки/. При нея отворите пасват идеално на отворите който си ги има производствено на нашите коли, но на тяхно място стой ръчната и третата опорна точка за захващане трябва да се премахне изцяло, но въпреки това пак стана стабилно. Тук искам да вмъкна, че това напасване /изрязване/ е най- трудоемко и изисква време. След като напаснах стойката, монтирах я и преминах към барчетата. Тук нещата бяха по-лесни. Първо наложих двете барчета едно до друго и разчертах къде трябва да се отрежат. Срязах ги и след това ги монтирах за да видя дали е станало нещо. Честно казано при мен се получи от първият път
Тук е второто нещо което за разлика от колегата направих по друг начин- не оставих барчетата така да си стоят по отделно защото ми се видя нестабилно и при едно местене на седалките започва скърцане и т.нататък, а имах телефон под ръка на майстор който лепи пластмаси. Отидох при него и за десет минути двете барчета станаха едно
След това монтирах всичко и
вече с подлакътник
Калкулация на това което ви трябва:
1. Подлакътник от англичанка заедно с пепелниците / поне задният задължително, предният може и вашият които имате/- 25лв с двата пепелника;
2. Ножовка и кръстати отвертки / предполага се, че всеки си има/;
3. Съединяване на двете барчета /лепене на пластмасите/-12лв. ми взе този който ми ги лепи;
4. Поне половин ден работа и то в най-добрият случай
Дано да съм бил полезен, а сега ето и снимки:
тъй като много исках да си сложа оригинален подлакътник, но не ми се даваха около 150лв, а и имам свободно време, след като прочетох тази страхотна тема и аз реших да взимам такъм от "англичанка" и да го пригаждам на "българка"

Следвах примера на колегата, но за разлика от него на първо място си поръчах подлакътник от колега от форума в цвета в който е моя салон за да ги няма тези допълнителни боядисвания.
За самото пригаждане първо реших да не местя ръчната, а да направя от двете барчета едно универсално, както колегата пуснал темата, тъй като това ми се видя по-лесно. Искам да предупредя всички бъдещи собственици на подлакътник от англичанка, че си става въпрос за бая рязане и напасване и като основен и водещ съвет да ползвате ножовка за рязането, а не малки флексове с дискчета за неметал или видии и тем подобни- изпробвах го и разбрах, че най-лесно и прецизно става с ножовка. Относно напасването първо започнах със стойката на самият подлакътник, тъй като тя е водеща / ще кача и снимки/. При нея отворите пасват идеално на отворите който си ги има производствено на нашите коли, но на тяхно място стой ръчната и третата опорна точка за захващане трябва да се премахне изцяло, но въпреки това пак стана стабилно. Тук искам да вмъкна, че това напасване /изрязване/ е най- трудоемко и изисква време. След като напаснах стойката, монтирах я и преминах към барчетата. Тук нещата бяха по-лесни. Първо наложих двете барчета едно до друго и разчертах къде трябва да се отрежат. Срязах ги и след това ги монтирах за да видя дали е станало нещо. Честно казано при мен се получи от първият път

След това монтирах всичко и

Калкулация на това което ви трябва:
1. Подлакътник от англичанка заедно с пепелниците / поне задният задължително, предният може и вашият които имате/- 25лв с двата пепелника;
2. Ножовка и кръстати отвертки / предполага се, че всеки си има/;
3. Съединяване на двете барчета /лепене на пластмасите/-12лв. ми взе този който ми ги лепи;
4. Поне половин ден работа и то в най-добрият случай

Дано да съм бил полезен, а сега ето и снимки:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- русиабн
- младши ентусиаст
-
Ето и още снимки:

- русиабн
- младши ентусиаст
-
Снимки
Успех на всички
Успех на всички

- patkana1
- младши ентусиаст
-
Честито,
,ако някой намери барче (такова от подлакътник да ми пише 

- Smok
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i, Е91 320d
- Детайли за колата: Е46 318i, Е91 320d
Днес и аз сложих подлактник от десен волан от е46 на е46 с ляв волан и стана доста добре. Бая играчка е... 20лв.-конзола, 20лв.- подлакатник=40лв. 

https://www.facebook.com/OvertopAgency/
EVENTS*BABYSITTING & ENTERTAINMENT*BTL
EVENTS*BABYSITTING & ENTERTAINMENT*BTL
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4