Някой пробвал ли е моторно масло - POLYTRON ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Някой пробвал ли е моторно масло - POLYTRON ?
liloff - тва което си направил се нарича Сезифов труд, човека си рекламира продукта защитава го без никакви факти, изкачат някакви юзери с по 10 мнения които обясняват колко са доволни и те така ....
Евала за труда
изчетох два пъти мнението ти и се забавлявах откровенно 
Евала за труда

- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
За маслото немога да дам мнение, но за този "американски сайт" съм направо потресен, че фирма която има финансови възможности да произвежда моторно масло което сe дистрибутира по света има "такова нещо" за сайт - това го казвам като професионалист (бачкам програмист та имам известни познания - html примерно
) Няма как да се доверя на такава фирма - та те са спестили 5000$ за сайт ами ако и за продуктите им така постъпват !? Този сайт вероятно е направен от внука на нощния пазач на склада им, който сигурно е на 6 години.
Разбира се ако някой ме опровергае ще си взема думите назад - за маслото става дума не за автора на сайта
!
П.С. Някой може ли да каже цената за литър на това масло ?

Разбира се ако някой ме опровергае ще си взема думите назад - за маслото става дума не за автора на сайта

П.С. Някой може ли да каже цената за литър на това масло ?
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
звучите ,все едно някой ви е налял насила политрон в колите
.18лв. за литър.

- AutoCoil
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 318ti ;)
Аз имам 1 въпрос относно пробега, понеже не разбирам от масла. Сервизният интервал
или пробега на дадено масло не се ли определя от завода производител на автомобила,
а не от производителя на маслото. Защото, ако е така както казва колегата Политрон,
1 36-ца би изкарала, 50к км с пълната синтетика, но пък от друга страна БМВ като
производител дават 15к
.
Поздрави.
или пробега на дадено масло не се ли определя от завода производител на автомобила,
а не от производителя на маслото. Защото, ако е така както казва колегата Политрон,
1 36-ца би изкарала, 50к км с пълната синтетика, но пък от друга страна БМВ като
производител дават 15к

Поздрави.
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
flober написа:звучите ,все едно някой ви е налял насила политрон в колите.18лв. за литър.
Не, глупости изобщо не искам да обиждам маслото, защото мразя да говоря без да съм убеден в това което казвам. Просто ми е странна рекламната политика, защото нов продукт на пазара се налага доста трудно при утвърдени марки и някак си с този сайт не върви работата.
AutoCoil написа:Аз имам 1 въпрос относно пробега, понеже не разбирам от масла. Сервизният интервал
производител дават 15к.
Поздрави.
Завода производител ти го определя според километрите на колата и типа масло което сипват - в смисъл, че на Е36 на 300-400к км неможеш да му сложиш пълна синтетика, защото има износване по двигателя и това масло ще му дойде "тънко". Затова производители си определят по пресметнатото износване на двигателя. Колегата Политрон казва, че тяхното масло не губи свойствата си за тези 50к км, което предполагам е и революционното в тяхното масло.
- AutoCoil
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 318ti ;)
Те БМВ много знаят на колко км ми е колата т.е. няма как да определят пробега според
километрите на колата
, а според това как са го конструирали(така си мисля).
А относно качествата на политрона, немога да споря, но как тяхното масло
издържа 50К км, като дори не е одобрено от повечето производители на
автомобили или поне няма нужните спецификации!
Не разбирам ,просто питам.
километрите на колата

А относно качествата на политрона, немога да споря, но как тяхното масло
издържа 50К км, като дори не е одобрено от повечето производители на
автомобили или поне няма нужните спецификации!

Не разбирам ,просто питам.
- Bmw 335biturbo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO
Polytron притежава изключителните права върху патентованата и революционна смазочна технология от следващо поколение, която може значително да намали вредните замърсители в отработените газове, като в същото време увеличава икономията на гориво и общата производителност. Чрез намаляване на триенето, Polytron може да подобри ефективността на вашето оборудване, да позволи по-пълно изгаряне на горивото, с което се освобождава повече енергия, като в същото време се намаляват вредните емисии.
Koito obi4a da se vozi kazva mercedes koito obi4a da leti kazva bmw
- BMW E46M
-
-
- Кара: BMW E46MPower , Renault Clio
- Мечтае да кара: Letqshta chiniq
- Детайли за колата: Proizvedena v kosmosa
C Polytron двигателя утихва намалява се разхода на гориво, елиминира износването до 90%. Имам приятели които са карали с Polytron на КингОфБългария 2009(хасково) и са много доволни не им загряват двигателите и не им чукат повдигачите на клапаните което е доста често срещано в състезателен режим.Аз съм състезател от 2години в мотоциклетния спорт използвам продуктите на Polytron и няма абсолютно никакво износване по двигателя на мотоциклетът ми(В отбора сме 7 човека които иползваме продуктите и всички сме много доволни).Използваме ги и във колите си,аз имам БМВ и Рено и двете коли са с Polytron.Преди съм ползвал други продукти не можете да си представите каква голяма разлика има естествено към по добро. КАТО НЕ СТЕ ГО ИЗПОЛЗВАЛИ ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИШЕТЕ!?!?
Не хвърлай кал, защото, дори и да не уцелиш, ръцете ти пак ще са мръсни!!!
- flober
- младши ентусиаст
-
AutoCoil написа:Аз имам 1 въпрос относно пробега, понеже не разбирам от масла. Сервизният интервал
производител дават 15к.
Поздрави.
на маслото си пише ,че е желателно да се сменя според указанията на производителя на МПС-то
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
хубо де сертификати, патентен номер, завод производител - къде кой
щото дотук - всичко намирисва на олио калиакра + ароматизатори
- flober
- младши ентусиаст
-
Coulthard написа:хубо де сертификати, патентен номер, завод производител - къде кой
недей да слагаш "калиакра с ароматизатори " на твоята кола и си 6+ ,

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
темата е че някой трябва да каже дали е ползвал това масло и реални отзиви а не някой с 5 мнения да започне да обяснява колко е добро, мисля че ме разбра. А и по тона на единият от защитниците на маслото си личи че е доста навътре в материята
затова искам от него и точно тази информация, както liloff написа а и аз се смлях да търся инфо относно това масло ииии нищо

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Колеги,маслото Политрон се споменава тук във форума още от 2007 година: viewtopic.php?f=10&t=71382&hilit=polytron
Факта,че за 3+ години не се ползва масово говори сам по себе си...Четох по другите автофоруми и там,където се обсъждаше маслото,"доволните" са 2-3 човека с по няколко мнения,хвалейки го,че като им останал двигателя без вода и продължили да карат още около половин час,Маслото(с главно М) им спасило двигателя и останали без никакви поражения... Никъде не видях тема,където болшинството да го хвалят,а 2-3ма да го оплюват. Та прост човек като мене си прави извода,че има нещо гнило тука,па не знам. Дано да не съм прав!
Факта,че за 3+ години не се ползва масово говори сам по себе си...Четох по другите автофоруми и там,където се обсъждаше маслото,"доволните" са 2-3 човека с по няколко мнения,хвалейки го,че като им останал двигателя без вода и продължили да карат още около половин час,Маслото(с главно М) им спасило двигателя и останали без никакви поражения... Никъде не видях тема,където болшинството да го хвалят,а 2-3ма да го оплюват. Та прост човек като мене си прави извода,че има нещо гнило тука,па не знам. Дано да не съм прав!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW E46M написа:C Polytron двигателя утихва намалява се разхода на гориво, елиминира износването до 90%. Имам приятели които са карали с Polytron на КингОфБългария 2009(хасково) и са много доволни не им загряват двигателите и не им чукат повдигачите на клапаните което е доста често срещано в състезателен режим.Аз съм състезател от 2години в мотоциклетния спорт използвам продуктите на Polytron и няма абсолютно никакво износване по двигателя на мотоциклетът ми(В отбора сме 7 човека които иползваме продуктите и всички сме много доволни).Използваме ги и във колите си,аз имам БМВ и Рено и двете коли са с Polytron.Преди съм ползвал други продукти не можете да си представите каква голяма разлика има естествено към по добро. КАТО НЕ СТЕ ГО ИЗПОЛЗВАЛИ ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИШЕТЕ!?!?
Не се ли сещаш, че с тези регистрации специално за да пишеш за това масло още повече сговнясваш работата? И аз мога да си регистрирам един ник и да пиша, че карам с рапицово масло и нямам износване на мотора ама какво от това..? Повечето хора в този форум не са ловени в гората и могат да мислят самостоятелно и сами да преценят дали има смисъл да купуват никому неизвестно масло от производител, чиито сайт е правен от полуграмотен идиот или реномирани масла от производители, които се занимават с това от преди повечето от нас да са били изобщо родени. Ако ще не 7, ами 70 човека да сте в отбора това масло на моята кола няма да го сложа не 16лв, а 16 стотинки да струва, пък вие си карайте с маслото, което дори не позволява на двигателя да загрява

- BMW E46M
-
-
- Кара: BMW E46MPower , Renault Clio
- Мечтае да кара: Letqshta chiniq
- Детайли за колата: Proizvedena v kosmosa
bum_bum написа:BMW E46M написа:C Polytron двигателя утихва намалява се разхода на гориво, елиминира износването до 90%. Имам приятели които са карали с Polytron на КингОфБългария 2009(хасково) и са много доволни не им загряват двигателите и не им чукат повдигачите на клапаните което е доста често срещано в състезателен режим.Аз съм състезател от 2години в мотоциклетния спорт използвам продуктите на Polytron и няма абсолютно никакво износване по двигателя на мотоциклетът ми(В отбора сме 7 човека които иползваме продуктите и всички сме много доволни).Използваме ги и във колите си,аз имам БМВ и Рено и двете коли са с Polytron.Преди съм ползвал други продукти не можете да си представите каква голяма разлика има естествено към по добро. КАТО НЕ СТЕ ГО ИЗПОЛЗВАЛИ ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИШЕТЕ!?!?
Не се ли сещаш, че с тези регистрации специално за да пишеш за това масло още повече сговнясваш работата? И аз мога да си регистрирам един ник и да пиша, че карам с рапицово масло и нямам износване на мотора ама какво от това..? Повечето хора в този форум не са ловени в гората и могат да мислят самостоятелно и сами да преценят дали има смисъл да купуват никому неизвестно масло от производител, чиито сайт е правен от полуграмотен идиот или реномирани масла от производители, които се занимават с това от преди повечето от нас да са били изобщо родени. Ако ще не 7, ами 70 човека да сте в отбора това масло на моята кола няма да го сложа не 16лв, а 16 стотинки да струва, пък вие си карайте с маслото, което дори не позволява на двигателя да загрява
Това че съм си направил регистрация преди 1 ден или 1 година има ли значение,има ли значение че съм с 1 или 1000 мнения??Просто съм фен на марката БМВ и реших да се регистрирам,порових се из форума,и съвсем случайно попаднах на тази тема,като влязох видях какви ГЛУПОСТИ пишете за продуктите.Не бива така като не вярвате отидете в някои офис на Политрон и искайте да ви направят презентация да се убедите...аз направих така и останах много впечатлен.И като ви казвам че продукта е УНИКАЛЕН значи е така

Ето ви един линк за мненията към продуктите на Политрон -----> http://www.facebook.com/pages/POLYTRON/ ... 179?ref=mf
Не хвърлай кал, защото, дори и да не уцелиш, ръцете ти пак ще са мръсни!!!
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4