Шини на покрива Е36 комби ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Шини на покрива Е36 комби ?
Напречните и при ниска скорост си свирят доволно. Но пък винаги можеш да ги махнеш ако не ти трябват и слагането става за 5 мин буквално. Свиренето се оправя с Туле 555 отпред и става и доста красиво.
Иначе наистина- комби без рейлинг ми изглежда като гол охлюв
Иначе наистина- комби без рейлинг ми изглежда като гол охлюв

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:45, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има и които не свирят. Разни по-нови модели. Но оригиналните и тулето, което е оригинално за е36 свири като кавал вдигнеш ли 50-тина км.
Въпросът е с "припознаването" и някой ако си ги хареса дали се свалят лесно при затворени врати?
Виждам нитовете под уплътнението и горе долу ми става ясен захвата на Г образния профил на захвата на планките. Струва ми се, че ако се напънат ще излязат без проблем.
п.с. Аз си търся оригинални за Е36 седан и ако някой има излишни да пише ЛС.
Виждам нитовете под уплътнението и горе долу ми става ясен захвата на Г образния профил на захвата на планките. Струва ми се, че ако се напънат ще излязат без проблем.
п.с. Аз си търся оригинални за Е36 седан и ако някой има излишни да пише ЛС.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ако става въпрос за напречните няма значение дали са отворени или затворени вратите. Те се монтират на затворени така или иначе. Имат си ключалки, които не позволяват да се свалят без да се отключат. Но ако пък човека им е достатъчно мераклия нищо не му пречи да си дойде с винтоверта, да ги разпробие и после да си вземе едни нови клюалки просто
Слагането и махането става много бързо и лесно и няма смисъл да ти седят на покрива, ако не возиш нещо. Пък и е далеч по-сигурно, че някой няма да си ги хареса.
За да стане като оригиналните за е36 купе ти трябва Thule 950 foot pack, 174 fitting kit и 120 см load bar.

Слагането и махането става много бързо и лесно и няма смисъл да ти седят на покрива, ако не возиш нещо. Пък и е далеч по-сигурно, че някой няма да си ги хареса.
За да стане като оригиналните за е36 купе ти трябва Thule 950 foot pack, 174 fitting kit и 120 см load bar.
Оригиналните за седан, като гледам нямат никакви секретни ключалки и прочие. Просто се слагат под гумата и се плъзгат да щракнат в нитовете. При затворени врати какво ги спира да се избутат обратно и да се издърпат, дори и да се накъса гумата на покрива?
Малко риторика, ама май нищо не ги спира
п.с. Имаше май и по-нов модел, чиито захвати имат ключалка за алуминиевите греди и релсите не стърчат извън захватите. Но пак долу си остава Г образно хващане към нитовете. И нищо не го пази, за разлика от по-новите модели rack-ове и бмв-та.
Малко риторика, ама май нищо не ги спира

п.с. Имаше май и по-нов модел, чиито захвати имат ключалка за алуминиевите греди и релсите не стърчат извън захватите. Но пак долу си остава Г образно хващане към нитовете. И нищо не го пази, за разлика от по-новите модели rack-ове и бмв-та.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
При китовете на Туле ключалките са универсални и се слагат на мястото на затягащите винтове. За купето не се отварят врати- слагаш, стягаш и заминаваш. Седана има някакви шпилки за монтаж под уплътненията където се хващат. Но предполгам, че и там има някаква опционална заключваща система.
Тия алуминиевите аеробарове със сигурност са по-безшумни, леки и т.н. ама някак си не ми седят за е36. Пък и проблема с шума се решава по един много красив начин:

Тия алуминиевите аеробарове със сигурност са по-безшумни, леки и т.н. ама някак си не ми седят за е36. Пък и проблема с шума се решава по един много красив начин:

.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:40, променена общо 2 пъти
.
Последна промяна bmw325tds на 04 Авг 2016, 10:40, променена общо 1 път
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Ако ще си слагам такива напречини,по-добре да си направя един багажник тип "лада,жигула,москвич" с подръчни материали
,поне да не ме е яд да го гледам колко грозно стои,но всеки си има собствено мнение,мисля че специално за комби по-добро от надлъжните няма,допълва го изцяло.

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3