Амортисьори MEYLE - мнение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Амортисьори MEYLE - мнение
Много си прав и да ти кажа и аз съм горе-долу жив пример. Едната кола я гледам технически да е добре, 2008 наведнъж налях една торба левове, оттогава само я карам и небарам. Дефакто и тази година ще изкарам без да си пипам окачване и т.н. чак догодина ще иска обслужване по тази част. Така, че реално инвестицията се връща в пъти, вярно е, че не всеки може да ги извади тия пари наведнъж. аз тогава буквално си продадох е32ката и всичко до стотинка влезна в седана. А комбито дето го карам служебно не давам и 100лв за него, лопа-тропа, изведнъж си еба майката ама не давам само карам. 

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
а аз с риск да стана смешен и банален, ще попитам какво може да ми препоръчате. Не говоря за амортисьори от най-висок клас, трябва ми нормални, за съвсем стоково окачване, с нормални пружини. 

Plamen_Shopov_BMW написа:а аз с риск да стана смешен и банален, ще попитам какво може да ми препоръчате. Не говоря за амортисьори от най-висок клас, трябва ми нормални, за съвсем стоково окачване, с нормални пружини.
е толко страници не разбра ли

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
sonny написа:Plamen_Shopov_BMW написа:а аз с риск да стана смешен и банален, ще попитам какво може да ми препоръчате. Не говоря за амортисьори от най-висок клас, трябва ми нормални, за съвсем стоково окачване, с нормални пружини.
разбрах, но вие говорите за амортисьори от висок клас, а цената им не е ниска.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
120 лв/бр. за преден амортисьор е напълно нормално, преди месец за кьоравата ми Фиеста взех по 70лв./бр. некви измислени...ама поне като мина през някой дупка не блъска така зверски.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
sonny написа:... ал-ко, карал съм ги година на колата си в зверски изтезания и не мръднаха.
Sonny какви пари излезе ал-ко? Предполагам, че са за кола с 6цилиндров двигател.
zмога да искажа мнение за мейле но няма да е коректно ако искаш пиши на лично. ако си решил да ги сменяш по добре да е с боге или монро. многа да ти помогна с различна цена от тази на пазара
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Plamen_Shopov_BMW написа:sonny написа:Plamen_Shopov_BMW написа:а аз с риск да стана смешен и банален, ще попитам какво може да ми препоръчате. Не говоря за амортисьори от най-висок клас, трябва ми нормални, за съвсем стоково окачване, с нормални пружини.
разбрах, но вие говорите за амортисьори от висок клас, а цената им не е ниска.
Има някви ФК аутомотиве,отделно има и някакви за по 500лв предни, задни койловъри.Ако си мераклия можеш да проведеш един силов тест над тях

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
на мен ми трябва нещо с което да ми вози добре, не съм привърженик на спортни окачвания ... харесва ми но не и на моята кола ... 3-ката и без това си вози стегнато, а това ще е може би една от малкото причини заради която бих си купил 5-ца ... придържам се към всичко стоково ...
Plamen_Shopov_BMW написа:на мен ми трябва нещо с което да ми вози добре, не съм привърженик на спортни окачвания ... харесва ми но не и на моята кола ... 3-ката и без това си вози стегнато, а това ще е може би една от малкото причини заради която бих си купил 5-ца ... придържам се към всичко стоково ...
Добре де ти пак продължаваш, не прочете ли за скъпи, за евтини за мейле, за билщайн, за боге, за ал-ко, за монро, ко още искаш
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Plamen_Shopov_BMW написа:на мен ми трябва нещо с което да ми вози добре, не съм привърженик на спортни окачвания ... харесва ми но не и на моята кола ... 3-ката и без това си вози стегнато, а това ще е може би една от малкото причини заради която бих си купил 5-ца ... придържам се към всичко стоково ...
Щом държиш всичко да е оригинално,влизаш в дарукар,камор и там по другите градове не ги знам,казваш едни оригинални амортесьори за е36,той човека си знае.При тема, в която има едва ли не за всички по масови окачвания, които се карат,незнам какво повече мога да кажа.
п.п Ако някой модератор случайно попадне на темата,ше земе важна да я направи,тука се изписа за Све окачвания.Толкова оффтопик има,че ако не е заглавието да подскаже,не се знае за какво става на въпрос.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Колеги тези дни смених амортесьорите ,сложих Мейле .Въпросът ми е задължителен ли е реглажа на преден мост след смяната им ? Чух ,че само когато са с ексценрични болтове захванати амортесьорите тогава е задължително ?

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
kokoshkite написа:Колеги тези дни смених амортесьорите ,сложих Мейле .Въпросът ми е задължителен ли е реглажа на преден мост след смяната им ? Чух ,че само когато са с ексценрични болтове захванати амортесьорите тогава е задължително ?
Не е задължителен,но и да направиш няма да сбъркаш.
по темата:
И аз съм с MEYLE от скоро,и се надявам да са добри.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
И аз се чудя дали да не взема такива амортисьори. Споделете как се държат след няколко години експлоатация.
Време е за споделяне колеги, след след близо 2 години каране на Meyle амортисьори, бихте ли си купили пак такива, доволни ли сте?b_velev написа:И аз се чудя дали да не взема такива амортисьори. Споделете как се държат след няколко години експлоатация.

Едни врати напред
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4