Амортесиори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Амортесиори
sonny написа:Не е меродавно това, защото задната вежда е по-ниска от предната ...
За това са дадени различни стойности за предната и задната ос

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На първата снимка и на тази, която е пусната след моя пост има разлика в стойката на колата... Все едно, не писах за да се заяждам, а да помогна. Приключвам с тази тема, колегата да си преценява.
Never mistake motion for action...
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Колеги извинявам се целта на темата беше да намеря същите амортесиори а не да спориме за стоиката на колата. Благодаря за всички мнения
А сега ме интересува кои са най-добрите спортни амортесиори спрямо цена качество.

А сега ме интересува кои са най-добрите спортни амортесиори спрямо цена качество.
hamann25 написа:А сега ме интересува кои са най-добрите спортни амортесиори спрямо цена качество.
http://www.ap-sportfahrwerke.de/
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
hamann25 написа:Колеги извинявам се целта на темата беше да намеря същите амортесиори а не да спориме за стоиката на колата. Благодаря за всички мнения![]()
На този въпрос ще намериш толкова различни мнения, колкото човека се изкажат. Това трябва да го решиш сам. След като си намерил отговора на въпроса си, смятам темата за изчерпана и я заключвам.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3