лип на предната броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Re: лип на предната броня

Мнение от Cosworth » 20 Сеп 2010, 20:07

Ето от мен със Лип зендер от ДевилТунинг... но снимките са малко старички вече бронята е с решетка тип пчелна пита и има халогени...
Понеже аз съм премахнал в средата оригиналните дебели ребра. Остава да сложа по късите пружини :twisted:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 22 Сеп 2010, 10:21

моя е такъв, добре изглежда, но е около 4-5 см и отвреме на време задира
33839780044_large.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 Touring

Мнение от Pufel » 02 Ное 2012, 18:21

колеги,
ще вдигна тука една стара тема, ама откъде мога да си намеря такъв лип в бг? става въпрос за стандартната е36 броня. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от baitun » 03 Ное 2012, 15:15

Pufel написа:колеги,
ще вдигна тука една стара тема, ама откъде мога да си намеря такъв лип в бг? става въпрос за стандартната е36 броня. :)

Има тема в раздел продава, същият като този от горната снимка, но колегата го продава комплект с бронята ползвай търсачката

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 Touring

Мнение от Pufel » 03 Ное 2012, 15:27

baitun написа:

Има тема в раздел продава, същият като този от горната снимка, но колегата го продава комплект с бронята ползвай търсачката

видях го това, но офертата с бронята не ме устройва. въпросът ми беше по-скоро дали не може да се намери нов отнякъде в бг?
колега, ти твоя откъде си го взел? чудно изглежда. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от baitun » 03 Ное 2012, 16:07

Pufel написа:
baitun написа:

видях го това, но офертата с бронята не ме устройва. въпросът ми беше по-скоро дали не може да се намери нов отнякъде в бг?
колега, ти твоя откъде си го взел? чудно изглежда. :yes:

моя го взех от колега от форума преди 2 години за 120лв, втора ръка и го боядисвах в цвета на бронята-космос шварц и стана перфе, но вече го поочуках, а този от снимката е от чужд сайт

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 08 Ное 2012, 12:58

В крайна сметка, като за сиромаси като мен...
Изображение
Изображение
Изображение
Не е умопомрачително красива, но за до 20лв става :lol: Мисля скоро да го пробвам :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 08 Ное 2012, 13:01

Изчистената стокова/ ///М визия на Е36 си е най-добра ... тези допълнителни добавки на броните не знам що така ама ми седят малко като подарени...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 08 Ное 2012, 13:22

За мен добавката Зендер е най-добрата за обикновена броня.
http://cdn100.iofferphoto.com/img/item/ ... 1/GiDN.jpg - Тази съм я гледал толкова много докато ми хареса. Незнам на различен цвят от черно как би изглеждало...малко тип Хонда (без да обиждам никой) но мен си ме влече тунинга, само дето е36 почти нищо не приема освен М-пакет

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lancerpor » 08 Ное 2012, 13:49

Ето и голфърски лип
Изображение

И аз съм уникално голям фен на М бронята, но става малко тъпо, всеки втори с Мпакет..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2012, 14:06

И двата липа са готини сами по себе си ама на е36-цата седят като подарени. Просто личи, че не са мислени за нея.

Какво тъпо има, че всички са с М пакет? На събора като погледна колите паркирани за конкурсите и всичките са с пълен пакет ми изглеждат доста добре една до друга. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 08 Ное 2012, 14:09

Мдаа... не винаги да си различен е готино... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lancerpor » 08 Ное 2012, 14:12

И като отвориш капака 318is :mhihi: Нямам нищо против 318ис нито пък Мпакетите... но като ще е М, да е М до края. С вейдърите, огледалата, спойлера и тнт. Аз за момента нямам абсолютно нищо М по колата и се гордея с това (за това е и 20ка на газ... :mhihi: ) Пък и не виждам нищо лошо да е с нещо по-различно от Мброня. Просто сте свикнали тези добавки да ги виждате на други коли и сега се набиват на очи. Абе важното е всеки да си слага това на колата което го кефи и това е... :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 08 Ное 2012, 14:32

Така си е. М-пакета май си стои най-добре, наистина другите/повечето стоят подарени. Аз го отдавам на факта, че Е36 е от послените с някакъв ръб в линията, а повечето "тунинг" пакети са заоблени и поради това се смесват 2 визии и се получава манджа.
Нищо тъпо не виждам в М-пакета, дори си го харесвам, без значение колата дали е 316 или М3. М- нали е аеродайнамикс пакет и мисля че можеш да си го поръчаш без значение какъв двигател има колата. Същото мисля и за вейдъра :) На мен единственото М (не точно) по колата ми е добавка на задната броня, която е сток, така че не е баш М :) Дори стоковите брони и прагове си стоят добре, ако окачването и джантите са подбрани, а и все пак както казвате всеки сам си избира как да си кичи колата :bchug:
п.п. Разбира се не говоря за тази част от агресивните притежатели на е36 дето като сложат една м-броня и си мислят че са 300 коня безсмъртни рацери.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2012, 15:53

Хубавата кола си е хубава кола. Дали е тдс, 18-ка или ис-ка за мен все едно. Честно казано предпочитам да карам лъсната 18-ка с пълен М пакет, Вейдър и т.н., отколкото обрулена 28-ца или дори М-ка.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36