Можем ли сами да си свържем аларма !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Можем ли сами да си свържем аларма !?
Пиновете на модулчето, които се ползват при връзване на аларма са следните:
24 - при подаване на +12 волта заключва
25 - при подаване на +12 волта отключва
2 - при отваряне на дясна врата се появява "-"
4 - при отваряне на лява врата се появява "-"
В моя случай имаше от старата аларма кабели за преден капак и за багажник, което беше супер, защото на тая букса не можах да ги намеря. След като ги пробвах нещата и бях сигурен кои са пиновете запоих по едно кабелче направо към платката на модула вместо да се пробвам да вляза някак в тая букса и така си реших нещата. Единственото нещо, което се наложи да добавя бяха 4 диода, за да изолирам сигналите един от друг, че иначе като се отвореше багажника и двата прозореца слизаха надолу с един пръст в готовност за отваряне на вратите.
П.П.: Това, което правих беше купе и не знам при седана от този период дали са така нещата.
24 - при подаване на +12 волта заключва
25 - при подаване на +12 волта отключва
2 - при отваряне на дясна врата се появява "-"
4 - при отваряне на лява врата се появява "-"
В моя случай имаше от старата аларма кабели за преден капак и за багажник, което беше супер, защото на тая букса не можах да ги намеря. След като ги пробвах нещата и бях сигурен кои са пиновете запоих по едно кабелче направо към платката на модула вместо да се пробвам да вляза някак в тая букса и така си реших нещата. Единственото нещо, което се наложи да добавя бяха 4 диода, за да изолирам сигналите един от друг, че иначе като се отвореше багажника и двата прозореца слизаха надолу с един пръст в готовност за отваряне на вратите.

П.П.: Това, което правих беше купе и не знам при седана от този период дали са така нещата.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3