Броня от стъклопласт. Мнение!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 15:17

(bubsa) написа:
petio_bmw 318is написа:истината е че каквато и да е тя е просто украса, броня е силно казано след като неможе да предпази нищо и стоковата се чупи при лек удар но със сигурност е по-здрава от нашите БГ. ментета,а за стъклопластова правена в Германия просто нямам думи(изключителна изработка и качество)повечето тунинг фирми използват стъклопласт и неразбирам кво му е лошото на този материал,ако е направен добре.Някои беше писал че ще познае стъклопласта от 5 км. Как става номера?

:yes:
И аз много се дразня като си чешат езиците така,а повечето са със стъклопластови!

Ми аз като гледам те и хромираните пръскалки със сини диоди, пейките и сребристите пламъци и тигри са много популярни напоследък нали :mhihi: Занимавате се с глупости, една броня тука във форума пластмасова е 360лв със всички лайстни лип и т.н. тъй че малко безсмислено да се дадат 150 за стъклопласт, като при всички случаи при нашите местни реплики си личи няма какво да се лъжеме, освен това трябва да напасваш решетка, въздуховоди и затва, освен това айде да си говориме честно, няма брони издържливи на бордюри, ама това само го докосваш и веднага се пука...

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 01 Мар 2009, 20:48

Много ясно че стъклопласт, то е супер вървежно всички да са със предна М-кова броня на супер дървените си Е36-ци и естествено да няма нищо друго по колата да е от М-пакет, камо ли да е оригинално... Въобще що се повдига на въпрос не мога да разбера 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 01 Мар 2009, 20:50

MadChicken написа:Много ясно че стъклопласт, то е супер вървежно всички да са със предна М-кова броня на супер дървените си Е36-ци и естествено да няма нищо друго по колата да е от М-пакет, камо ли да е оригинално... Въобще що се повдига на въпрос не мога да разбера 8)

защо мислиш пък че Е36-ците са супер дървени това не разбрах аз :shock: :shock:
Изображение
Изображение

Legendary
Аватар

Мнение от MadChicken » 01 Мар 2009, 20:54

Не колега, не ме разбра. Не смятам че Е36 е боклук, след като и аз това карам. Имах предвид че непрекъснато виждам някви пълни гробници Е36 без пукната екстра, обаче отпреде сложил стъклопластовата М-броня и газарията яко :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 21:17

и между другото много хубав интериор и екстериор имаш на тая е36-ца да живее алпайн :mhihi:

Legendary
Аватар

Мнение от MadChicken » 01 Мар 2009, 21:26

стан написа:и между другото много хубав интериор и екстериор имаш на тая е36-ца да живее алпайн :mhihi:

:yes:

Предишна

Назад към E36