Заключени ключове в колата...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
вадиш уплътнението на прозореца взимай по здрав тел и с дължина около 50 60 см направи го на кукичка в долния край и почвай да търсиш жилото да отклю.
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
о
ся напишете и как се пали без ключ и темата направо в полезни
след като колегата си е решил проблема по добре тази тема да се изтрие нищо лично към колегата но не мисля че е хубаво да има такива теми защото сигурно има колеги които са дори без аларми.

след като колегата си е решил проблема по добре тази тема да се изтрие нищо лично към колегата но не мисля че е хубаво да има такива теми защото сигурно има колеги които са дори без аларми.
BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

ПРЕДЛОЖЕНИЕ! (аз съм така, колкото и тъпо да звучи, но съм си патил
)
Взимате резервният ключ пакетирате го дубре с например някое парцалче и после тиксо отивате на някои канал гледате хубаво отдолу каде може да се завърже здраво ключа за да не изподне и да може да го достинете после без канал, връзвате си го там и тои си седи когато попаднете в такава ситуация да се заключи колата или изгубите другия ключ просто лягате отдолу и си взимате резервния.
П.С На мен ми се случи това лято на морето ключа ми изчезна явно съм го загубил
Имам резервен, но той е на 300 км от мен какво правим сега ааа, идва кола да ми го даде но 100 лв назад за гориво. И като се пребрах направих си друг и си го сложих под колата, сега някой ще ми кажи мога да ти открадна колата, но съм сигурен че няма как да намери ключа ако не му кажа каде точно е, ИЗПИТАНО брат ми се мъчи 40 мин и не го намери (говоря когато колата не е на канал)!
Това е от мен надявам се да съм помогнал на някой!

Взимате резервният ключ пакетирате го дубре с например някое парцалче и после тиксо отивате на някои канал гледате хубаво отдолу каде може да се завърже здраво ключа за да не изподне и да може да го достинете после без канал, връзвате си го там и тои си седи когато попаднете в такава ситуация да се заключи колата или изгубите другия ключ просто лягате отдолу и си взимате резервния.
П.С На мен ми се случи това лято на морето ключа ми изчезна явно съм го загубил

Това е от мен надявам се да съм помогнал на някой!
"The Beast" (звяра).
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
При мен изобщо не поддава, а централното го връща обратно, когато вратата е отворена или не е затворена добре.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Тоя номер с кукичката от тел и махането на оплатненията на стъклото и аз съм го играл, не е приятно... обаче 1 съвет - ако го правите това, зарежете тая тел и си отрежете ламарина - 10 пъти по-бързо ще се оправите. Ключарите имат нещо като универсални ключове за всяка марка, които с пригаждане на място и почукване отварят - това съм го виждал как става. А колкото до централното, че след като отворите пак връща - е няма да го чакате да върне 

Think. Believe. Dream. Dare...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Заключени ключове в колата...
stony1 написа:ned_gm28 написа:...отварям с ключа предна лява,пъхам си ключовете на таблото,натискам палеца за заключването и блъскам вратата.
Колега, малко съм изненадан, че си успял да натиснеш палеца на вратата когато е отворена. Аз съм опитвал да го направя, но нищо не се получава, въпросният палец не действа.
+ 2 Нема начин да стане, или нещо ти е прецакана вратата, и без акумулатор пак не става да се заключи при отворена врата.
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Re: Заключени ключове в колата...
Сондьора написа:+ 2 Нема начин да стане, или нещо ти е прецакана вратата, и без акумулатор пак не става да се заключи при отворена врата.
- Става,става,но ако си само с аларма.Няма проблем да натиснеш копчетата и при отворени врати и да се заключат.Пък може и да е екстра към М40-то.

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
DencheSso написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
Не ми се обиждай,но това е адски тъпо предложение

Щом не можеш да си пазиш ключовете,купуваш си връзка за врата и ги държиш на нея...нали се сещаш,че тук четат ВСЯКАКВИ хора...утре някой ще се запознае с теб на сбирка,ще види колата,ще те проследят после къде живееш и имаше кола - няма кола...и ти си увиснал и пред каското,защото ако там си декларирал,че имаш 2ключа,а втория е вързан под колата

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3