Заключени ключове в колата...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 16 Фев 2009, 0:17

вадиш уплътнението на прозореца взимай по здрав тел и с дължина около 50 60 см направи го на кукичка в долния край и почвай да търсиш жилото да отклю.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kola
Мечтае да кара: Stelt
Детайли за колата: BMW

о

Мнение от yulian4o » 16 Фев 2009, 0:32

ся напишете и как се пали без ключ и темата направо в полезни :clap: :clap:
след като колегата си е решил проблема по добре тази тема да се изтрие нищо лично към колегата но не мисля че е хубаво да има такива теми защото сигурно има колеги които са дори без аларми.
BMW e kolata
Blondinka e jenata
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 16 Фев 2009, 0:37

ПРЕДЛОЖЕНИЕ! (аз съм така, колкото и тъпо да звучи, но съм си патил :D )
Взимате резервният ключ пакетирате го дубре с например някое парцалче и после тиксо отивате на някои канал гледате хубаво отдолу каде може да се завърже здраво ключа за да не изподне и да може да го достинете после без канал, връзвате си го там и тои си седи когато попаднете в такава ситуация да се заключи колата или изгубите другия ключ просто лягате отдолу и си взимате резервния.

П.С На мен ми се случи това лято на морето ключа ми изчезна явно съм го загубил :uups: Имам резервен, но той е на 300 км от мен какво правим сега ааа, идва кола да ми го даде но 100 лв назад за гориво. И като се пребрах направих си друг и си го сложих под колата, сега някой ще ми кажи мога да ти открадна колата, но съм сигурен че няма как да намери ключа ако не му кажа каде точно е, ИЗПИТАНО брат ми се мъчи 40 мин и не го намери (говоря когато колата не е на канал)!
Това е от мен надявам се да съм помогнал на някой!
"The Beast" (звяра).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 16 Фев 2009, 0:54

При мен изобщо не поддава, а централното го връща обратно, когато вратата е отворена или не е затворена добре.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 16 Фев 2009, 4:00

Тоя номер с кукичката от тел и махането на оплатненията на стъклото и аз съм го играл, не е приятно... обаче 1 съвет - ако го правите това, зарежете тая тел и си отрежете ламарина - 10 пъти по-бързо ще се оправите. Ключарите имат нещо като универсални ключове за всяка марка, които с пригаждане на място и почукване отварят - това съм го виждал как става. А колкото до централното, че след като отворите пак връща - е няма да го чакате да върне :)
Think. Believe. Dream. Dare...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Заключени ключове в колата...

Мнение от Сондьора » 16 Фев 2009, 15:55

stony1 написа:
ned_gm28 написа:...отварям с ключа предна лява,пъхам си ключовете на таблото,натискам палеца за заключването и блъскам вратата.

Колега, малко съм изненадан, че си успял да натиснеш палеца на вратата когато е отворена. Аз съм опитвал да го направя, но нищо не се получава, въпросният палец не действа.

+ 2 Нема начин да стане, или нещо ти е прецакана вратата, и без акумулатор пак не става да се заключи при отворена врата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Re: Заключени ключове в колата...

Мнение от BorisMW » 16 Фев 2009, 21:02

Сондьора написа:+ 2 Нема начин да стане, или нещо ти е прецакана вратата, и без акумулатор пак не става да се заключи при отворена врата.
    Става,става,но ако си само с аларма.Няма проблем да натиснеш копчетата и при отворени врати и да се заключат.Пък може и да е екстра към М40-то. :mhihi:
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Фев 2009, 21:14

DencheSso написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Не ми се обиждай,но това е адски тъпо предложение :roll:
Щом не можеш да си пазиш ключовете,купуваш си връзка за врата и ги държиш на нея...нали се сещаш,че тук четат ВСЯКАКВИ хора...утре някой ще се запознае с теб на сбирка,ще види колата,ще те проследят после къде живееш и имаше кола - няма кола...и ти си увиснал и пред каското,защото ако там си декларирал,че имаш 2ключа,а втория е вързан под колата :1: ...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към E36