още един в клуба на окрадените
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Е на мен ми свиха секретните болтове на джантите и са си били нагласили да ги краднат ама сега сложих секрети от стругар и ще ми свалят пацата.....а ако ги набар имам една метална палка да видим колко носят на бой

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
- buko89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Convertible
- Мечтае да кара: e 36 M3
- Детайли за колата: golqma bega4ka e
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
И на мен преди 2 седмици ми свалиха халогените та чак и емблемата,и да пиша и да се оплаквам халогените и емблемата ми ги няма .......

- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
не е въпросът в оплакването. вярно олеква малко ама какво от това. просто исках да повдигна темата за това че пак се разшетаха и колегите да имат едно наум.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Ако ще и две на ум да имаш не си ли я прибираш в гаража няма спасение........ Аз имам 2 гаража и трябваше 1-во да ми гепат нещата за да се сетя,че трябва да си я прибирам

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колеги от простотията няма спасение. от къде се навъдиха такива келеши не знам. поне преди имаха респект и не пипаха. аз живея до едно училище и само ги гледам от терасата как се навират и зяпат като малоумни по колата. какво толкова може да спечелят от тия емблеми пусти .. аз си сложих няккакви стари емблеми с паднала боя само и само да не крадат тия глупендери. после капачките почнаха да пипат. накрая се закотвих и дебнах цял ден и се появиха .. така млатих едното келешче че другите бяха позинали и неможаха и да побягнат от уплаха.. от тогава се спря с кражбите при мен ,но се някога и друга група ще доиде.. няма оправия
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
ares2 написа:колеги от простотията няма спасение. от къде се навъдиха такива келеши не знам. поне преди имаха респект и не пипаха. аз живея до едно училище и само ги гледам от терасата как се навират и зяпат като малоумни по колата. какво толкова може да спечелят от тия емблеми пусти .. аз си сложих няккакви стари емблеми с паднала боя само и само да не крадат тия глупендери. после капачките почнаха да пипат. накрая се закотвих и дебнах цял ден и се появиха .. така млатих едното келешче че другите бяха позинали и неможаха и да побягнат от уплаха.. от тогава се спря с кражбите при мен ,но се някога и друга група ще доиде.. няма оправия
Само бой ги оправя тия.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- ned_gm28
- ентусиаст
-
Цените на Е36 паднаха и стана масов автомобил.Докато един модел е скъп-карат го съответно хора с пари,които могат да си позволят да си купуват нови неща (емблеми,тунинг екстри и т.н.)А сега се навъдиха твърде много келеши и мангали с Е36 и се почна с краденето и с търговията.Това,което не разбирам,е с какъв ум наши "колеги" си купуват крадени неща за колите си,щото съответно ги вземат евтино?На никой подобен "умник" ли не му минава през ума,че утре ще откраднат от неговата кола,за да го продадат на друг "фен умник"?Или може би сега аз трябва даси набележа коя да е Е36-ца с М добавка на задната броня и да си обзаведа отново колата с такава?Това е тъпо
А аз си мислех,че тук в Габрово е спокойно в това отношение-не е,щото и тук има боклуци 

- ares2
- старши ентусиаст
-
ned_gm28 написа:Цените на Е36 паднаха и стана масов автомобил.Докато един модел е скъп-карат го съответно хора с пари,които могат да си позволят да си купуват нови неща (емблеми,тунинг екстри и т.н.)А сега се навъдиха твърде много келеши и мангали с Е36 и се почна с краденето и с търговията.Това,което не разбирам,е с какъв ум наши "колеги" си купуват крадени неща за колите си,щото съответно ги вземат евтино?На никой подобен "умник" ли не му минава през ума,че утре ще откраднат от неговата кола,за да го продадат на друг "фен умник"?Или може би сега аз трябва даси набележа коя да е Е36-ца с М добавка на задната броня и да си обзаведа отново колата с такава?Това е тъпоА аз си мислех,че тук в Габрово е спокойно в това отношение-не е,щото и тук има боклуци
колега отговора го даде ти . морал няма. хората са прости и не им пука. има такива глуаци с Е36 които даже и не са чули за нас и за форума.
Спомням си че с Е30 преди години стана така. БМВ избълваха Е46 и добрата стара Е30 стана масовата кола и почнаха да крадат като луди. то не бяха емблеми и тн. Сега е дошил реда на Е36 явно
аз каквото мога правя. Не пазарувам от съмнителни хора, залепих си халогените със силикон колкото и да е малоумно, имам аларма и каско, секретни болтове... друго не мога да направя. А и нали сте чули че с простотията не се епреборил никои. Живял съм доста време в Америка и да ви кажа проблема кола го нямаше. Липвса култура явно при нас. Спомням си че съм държал колата отключена пред къщата и със свалени стъкла с месеци
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- ares2
- старши ентусиаст
-
абе че има наши хора е 100% ясно. преди време един колега тук се оплака че му откраднали М броната. Била свалена като в сервиз... не ми се вярва обикновен тъп наркоман да може да свали така прецизно и бързо и лаисните и тн
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Специално на е36 всеки който ръцете не му излизат от гъза може да свали предната броня за под 5 минути
- ned_gm28
- ентусиаст
-
стан написа:Специално на е36 всеки който ръцете не му излизат от гъза може да свали предната броня за под 5 минути
Да,ама не и човек,който никога не е виждал как е захваната!Колегата по-горе искаше да каже,че това са хора,като нас,да не казвам от нас.Не можеш да хванеш един дрогиращ се редовно келеш от улицата,който никога не е свалял броня на BMW,да му обещаеш пари срещу прена броня и да смяташ,че сръчният тип ще се справи,още повече на тъмно

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4