Жена с непалеща кола в София-моля Ви помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
хехе .. и аз следях темата с интерес, гледам сега почти до свадба се е стигнало .. чакайте малко колеги
.. то бмв-то си знае работата ще попали ден два после пак ще закапризниче пак ще се срещнат нашите герои
.. пак като дойде време за свадбата .. да кажете по от рано .. да мога да взема бмв-то от бургас, няма да се излагам с голфа я
относно темата .. Явно си сложила някои много кращавата нафта от някой междуградска бензиностанция русе->софия
Малко тъп съвет но както е направил и С70/3 1 шишенце кока кола поставени в 2-3 наилонови торбички с цел изолация - пълниш го с топла вода и поливаш главата нафтовата помпа и горивните филтри
Успех

.. то бмв-то си знае работата ще попали ден два после пак ще закапризниче пак ще се срещнат нашите герои

.. пак като дойде време за свадбата .. да кажете по от рано .. да мога да взема бмв-то от бургас, няма да се излагам с голфа я

относно темата .. Явно си сложила някои много кращавата нафта от някой междуградска бензиностанция русе->софия

Успех
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно

Ако проблемът е от нафтата значи и утре няма да може да запали

Към кое ОМВ си тръгнала,да намина и аз от там?!

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Capitol написа:Тогава да ги ограничим на палещи БМВ-та само!!! Моята вече не е от поканените

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
DirtySouth написа:Едно време Е36 беше пичеловка ,а сега май само загореляци я карат

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
И аз имам същият проблем!Пали ми трудно сутрин,като е студена!Въртя като луд,подкачам по 5-6 пъти и пак пали тудно!
Чета тука във форума,че може да е от веригата,свещите или дюзите!
Тия дни ще я карам на преглед!
Чета тука във форума,че може да е от веригата,свещите или дюзите!
Тия дни ще я карам на преглед!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Интересното е че повечето хора тук си мислят че всеки път като включат и изключат от контакт свещите им подгряват пак и пак
Аз с елементарни познания по колите и каращ бензин знам че не е така 

Значи сложих и 0.5 л двутактово масло и и долях до горе омв алпин около 22 литра взе (другата част е петролска нафта). Ще видим утре как ще запали.
Не знам дали Е36 са пичеловки, но определено жена с Е36 по-лесно се разминава с наказания - карайки без шоф.книжка говорейки по телефона - чичко-полицайчетата не ми направиха нищо. Даже и кафе отказаха да им купя
Какви добри хора !
Не знам дали Е36 са пичеловки, но определено жена с Е36 по-лесно се разминава с наказания - карайки без шоф.книжка говорейки по телефона - чичко-полицайчетата не ми направиха нищо. Даже и кафе отказаха да им купя

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Това важи и за жена в лада
Виж утре сутрин я припали малко да поработи докато загрее сподели има ли ядове иначе леда в нафтата ебва много ! Аз сипвам нафта на Pegas и имам подозрение ама още не съм се фанал да сложа едно шишенце в фризера

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
DirtySouth написа:Интересното е че повечето хора тук си мислят че всеки път като включат и изключат от контакт свещите им подгряват пак и пакАз с елементарни познания по колите и каращ бензин знам че не е така
Бъркаш,свещите не греят само когато температурния датчик отчита определена температура и то това при подаден контакт

Когато е студене греят при всеки контакт и греят приблизително 10 секунди а не само докато свети лампата на таблото.При пълна тишина се чува релето

Не съм 100% сигутрен при ТДС-а дали е така,но при ТД-то свещите греят винаги когато въртиш на стартер дори при топъл мотор

- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Брей, първата тема в бмв форума която е долу горе по същество. Нямам опит с дизолвите бмв-та но преди време имах един форд 1,8д с който имах адски ядове през зимата - та накрая се оказа че просто няма компресия. Мисълта ми е, колежке, може и да е добра идея да отидеш в някой сервиз да ти измерят компресията, защото може и двигателя просто да си занимава....
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5