Помощ за ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Mollov написа:DaDurty написа:ами 55W светят осезаемо по силно и както ми казаха...най-много някой от среща да те "набие" защото му светиш ужасно силно
Да слагаш 55W хенон показва нуждата от очила.. а не от крушки... тва ако не виждаш с 35W хенон значи не знам... някои дори слагат И на халогените... такива абсурдни неща... как няма някой да ги регламентира тия неща...
55W ксенон и на мен ми се струваше че свети много по-силно но е било внушение, същия е. И преди с тебе бяхме влязли в спор... като са ми отрегулирани правилно фаровете така че да не заслепявам отсрещните защо пък да си вадя очите по дупките. То и с обикновени крушки виждам, ама няма нищо общо

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:
Тезаи на снимката са с лупиИ доколкото виждам са ЗКВ
Извинявай, не те разбрах... 3KB ?
За цвета ли им да е 3000К... но най-ниското не беше ли 4300 ?
Или имаш нещо друго предвид ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vld имаше в предвид, че фара е марка ZKW (ЗКВ)... не ставаше дума за хенон-а... фара е с лупа т.е. вътре има лупа, която "разпръсква" светлината напред... не е на рефлекторен принцип...
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
Mollov написа:vld имаше в предвид, че фара е марка ZKW (ЗКВ)... не ставаше дума за хенон-а... фара е с лупа т.е. вътре има лупа, която "разпръсква" светлината напред... не е на рефлекторен принцип...
Благодаря за уточнението.
В такъв случай, ако може да споделите мнение за тази марка ZKW (ЗКВ) ? Качествени ли са (добре ли светят) и здрави ли са ?
Както може би усетихте, става дума за ксенони на кола, която мисля да купувам и ми е любопитно да знам колко са добри...
А колко ли струват тези ZKW - целия комплект: баласти, фарове, крушки и т.н ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW Addiction написа:Mollov написа:vld имаше в предвид, че фара е марка ZKW (ЗКВ)... не ставаше дума за хенон-а... фара е с лупа т.е. вътре има лупа, която "разпръсква" светлината напред... не е на рефлекторен принцип...
Благодаря за уточнението.
В такъв случай, ако може да споделите мнение за тази марка ZKW (ЗКВ) ? Качествени ли са (добре ли светят) и здрави ли са ?
Както може би усетихте, става дума за ксенони на кола, която мисля да купувам и ми е любопитно да знам колко са добри...
А колко ли струват тези ZKW - целия комплект: баласти, фарове, крушки и т.н ?
Фаровете са си хубави оригинални БМВ

Ксенона за тях ти е Н1 ,като един кит за късите ти е на цена между 100-150лв.в зависимост от това дали ще избереш вариант с гаранция или без гаранция.
Светят хубаво и отчетливо,не пречат на отсрещното движение когато са регулирани правилно.
Аз бих посъветвал ,да се отворят и измият отвътре преди монтажа на ксенон,за по дубър ефект

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3