Висок разход 318 ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пробвай с добавка, сипи от тая на лики моли за дизел 2 опаковки в пълен резервоар, след като го изгориш, още 2 в следващия и може да се оправи. Аз лично така го лекувах моя и имаше доста добър ефект.
bum_bum написа:Пробвай с добавка, сипи от тая на лики моли за дизел 2 опаковки в пълен резервоар, след като го изгориш, още 2 в следващия и може да се оправи. Аз лично така го лекувах моя и имаше доста добър ефект.
Тая добавка я чувам за първи път имали я по всички бензиностанции.
Това ли е точното име "Лики Моли"?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Лики моли дизел нещо си беше.. метална кутийка със сини и червени надписи беше ако не се лъжа. 6- 8лв струва едната някъде. Гелдай само да не земеш за комън рейл
Мисля, че при ТДС- а се запушват дюзите от кофти нафта .. мен ме пращаха направо на смяна на помпата, която по тва време беше над 3к, тъй че и на теб не пречи да опиташ, мисля, че ще се оправи ама изолирай и ЕГР- а за всеки случай.

АГР клапана сега тамън го запуших и врътнах едно кръгче да видя има ли разлика. Според мен се промени звука на двигателя започна като че ли повече да мърка.
Ще мина през някоя безиностанция да взема една да пробвам! Иначе АГР клапана го затапих както един колега беше написал с бирена капачка. Хвала на бирата тамън ми се пиеше 

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
err0r написа:Ако знае точно кой ECU е монтиран между отделните дати - значи може...
мисълта ми беше че в реалоем като си напишеш вина ти излиза примерно мотроника на еку-то и парт номера , а номера на самото еку 0 201 20? ... ... примерно , каде може да се открие ?
BMW 318is
Първи впечатления след като си затапих Евро2 клапана, колато направо се промени коренно разхода падна не съм сигорен с колко точно защото не съм напълнил резрвоара до горе. Според мен е паднал с 1.5л някаде, ако не и повече. Мисля сега като взема заплата палня до горе и да взема една добавка както ме посаветва колегата по-горе. След като изхабя резервоара ще споделя резултата надявам се да е полужителен. Карах около 200км с 110км/ч и съм изхарчил около 10л(по груби изчисления, защото според мен първата черта преди жълтото са около 15л)
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3