Е36 до кога???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 06 Окт 2008, 23:21

Ей не се пънете толкова,в крайна сметка за ламерите трябва да се погрижат модераторите,които за толкова време би трябвало да са наясно кой какво знае - не че ги обвинявам във нехайство,все пак не един път споменах,че форума на БМВ е пълен със знаещи и можещи хора,тука има такъв извор на информация който липсва във другите форуми и това е една дооооста значима причина да си навия на страха(който имат всички по обикновени и с не толкова силни финанси хора - а именно да имат маркова,мечтана,но и скъпа за тях кола,каквато е БМВ)най-накрая и аз да си взема едно баварче ве,че да се кефя и на живота и на пътя пълноценно :winky:
Ама не се дърпайте така тези които имате какво да кажете,който си е ентусиаст ще чете,ще препрочита,ще пита и ще си отсипе кой може да му помогне и кой си е лигавче - на смешковците със надсмешка и толкова,не е станала война и не е убит човек в крайна сметка.

п.п.а ве малко е крива тази нива дето се определя това "младши,старши и не знам какъв си ентусиаст" спрямо броя на мненията - е те точно сега се сетих защо ме питахте някои от вас "да не би да пишеш само и само за да трупаш мнения",и аз стоя и се чудя за какво ми е по дяволите да трупам мнения,а то виж каква била врътката А,давай баце злато за врътЪ че да трупам и за гъзЪ,тая крива копи пейст във всички форуми система трябва да се промени за да може най-правилно да се ориентирва човек,и така да има излишни постове само колкото за шоуто а не за легитимност.Понеже във момента размишлявах на глас не се сещам как точно може да се измисли статуса на участниците,но все пак начин има(гласуване,анкета или ... а ве начин може да се измисли,честно)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 08 Окт 2008, 20:35

Е това форум ли е или не е в крайна сметка?
Като пишеш нещо те започват с критиките ,като ползваш търсачката трябва да изчетеш спама и глупостите на тия дето трупат мнения и да отсееш малкото мнения на добронамерините колеги ,които искат да помогнат.И мен ме дразнят глупавите постове и вечните теми ,които през 2 часа се повтарят но като ,че ли трябва да има повече толерантност.Или самия форум не е разделен на правилните подфоруми или нещо трябва да се промени.Мисля си ,че към всеки подфорум трябва да има отделна секция "Технически проблеми" така всеки ще си се оплаква и ,който иска ще чете ,който неще няма.В целия форум трябва да има подфорум "Спам" в , който всеки ще си пише каквото поиска а не ,както сега в Извън темата ,която изобилства от заключени теми.Така ,който му се спами ще си пише там и няма да пише в другите теми .
Не претендирам ,че това което предлагам е най правилното но форума е много посещаван и трябва да се направят промени .
Последна промяна CONAN на 08 Окт 2008, 21:02, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 08 Окт 2008, 21:02

Колега просто трябва да се ограничи,по някъв начин пускането на теми от нови колеги.Днес забелязох,че има три теми на колега със седем мнения,и то,теми дето няколко реда по на доло ги има.Не съм много на ясно с комповете и не мога да дам идея как точно да се направи нещо подобно.А иначе спама не идва само от нови колеги,просто трябва да се повиши културата във форума и да се уважават повече "ПРАВИЛАТА"–От тях идва просветлението.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 08 Окт 2008, 22:08

swh_bmw написа:Здравейте,
мен лично най много ме дразни имената на заглавията, точно в момента като погледна виждам две теми наименувани Проблем. А като разлистя се появяват още няколко. Лично аз ги подминавам без да разгледам за какво става въпрос. Тези наименувания доста затрудняват като се ползва търсачката. А да не говорим за теми от сорта ? или e36 или Въпрос! и т.н. Другото което е не се внимава като се пита нещо. Например задава се въпроса, защо колата ми тресе и толкова. Кога става това, при какви условия, колко продължава и т.н. пак не е описано и трябва да се извлича тази информация на сила ако си решил да помогнеш. На последно място както и другите колеги казаха наистина не се ползва търсачката, но и тя става сложна за ползване заради горните изброени неща.
Поздрави
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 09 Окт 2008, 0:02

Ами няма такъв парадоксален форум... Тук всеки без порицание си позволява да те обижда както си иска без намеса на модераторите. В моята тема например некъв ///Vlado "старши ентусиаст" си обижда наред и с*ре спам колкото си иска без никаква санкция! Аз съм нов и съм отвратен. Като ми стане готов автомобила ще си го представя в някой международен форум, където правилата наистина са за всички :!: Според мен в тоя формат качествени теми този форум няма да види 8) Ще си гледам само купува/продава и толкова! Явно за друго не става... Да споделиш идея, да ти помогне някой със съвет и опит - за това са фен форумите по света. Тука некви недоноски обиждат и се правят на отворени, защото са "старши ентусиасти", а на живо са някакви мишки. Казвам го, защото си знам физиката и ми се струва, че малко биха ми се отваряли толкова нагло :twisted: Welcome to Bulgaria :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 09 Окт 2008, 0:41

и някой ще ми обясни ли с какво точно допринесе тази тема за благото на форума......
На вас като ви е писнало да гледате теми от рода на "какво масло да сложа" ми просто не ги четете....... има си модератори и т.н. Аз като следя форума още от времето когато беше в dir.bg какво да кажа да седна да рева тука ли, ми да още от 2002-ра следя дори се регистрирах година по-късно, защото тези които писаха едно време всяваха такъв респект в мен, че ме беше страх да се регистрирам, та камо ли да почвам с темите....... еми така е нещата се промениха коренно, ама няма начи ще се върви напред......
Моя съвет е да се мисли позитивно и всеки който пуска тема или менение наистина трябва да се замисли преди това........
Само едно ще ви кажа аз съм се интересувал за доста проблеми по БМВ и МНОООГО от нещата съм намирал само в търсачката.... 1-во е по-бързо(не чакаш 2 дни да се развие темата) и 2-ро не се пуска същата тема отново......
Не знам какво повече може да се каже, стига сме си изливали мъката тук и сме пълнили форума с глупости.........

П.С. Относно мнението на ИЗРОДА.... евала на човека му правя.......явно той е потребител за пример (поне от тези по-знаещите) за 2 години 70 мнение от които се вижда, че доста е помогнал по темите, съжалявам само, че не е останало оценено........ защото такива като него си ходят от форумите, понеже като каза някой по-горе той няма какво да научи повече, а дори да реши да сподели опит, то определено 2 мнения след неговото ще му се прииска никога да не го е правил.......

П.С.2 И както някой беше написал някъде "в българския език не съществъват буквите 4 и 6" ;) Нека поне пишем на български език, поне едно нещо да е както трябва и бих казал едно много важно нещо.....
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Окт 2008, 6:41

Доста глупости изчетох последната седмица,в която ми се бяха развалили опциите нов отговор,нова тема и цитат и да ви кажа честно,всичкото ми желание и мерак ги убиват псевдо ентусиасти..не някой друг...
в една тема някъв пич с 50 мнения тръгна да ми дава акъл,че сиренето било с пари и не съм си ценял времето,щом за без пари съм сложил ейнджъл айс на колега от форума...ми батка,то по тая логика за кво да си губим времето да пишем по форума и да даваме обяснения и жокери на неразбиращи като теб,при положение,че интернета,тока и компютъра са с пари :?: Снощи някакъв индивид с 10 мнения тръгна да пуска поредните тунинг теми,отделен фактор е,че едни и същи теми се пускат по два-три пъти на ден...найстина го съжалявам Ицо(bmwdriver),тъй като главно той се занимава с простотията тук...
Положението ще се оправи след 5-6 години,когато останат само читавите Е36-ци и сегашните "ентусиасти" налазят по-долните форуми...някъде прочетох негодувание и за ранговете...ми момчета,отидете на някоя сбирка,сътворете нещо и си издеистваите нов ранг,като тия с ентусиастите не ви устроиват :idea: Не всичко е до броя на мненията ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 09 Окт 2008, 8:31

То не може да се каже че съм много старши потребител,щото си карам количката от годинка насам,но след като и аз се подразних доста пъти на колеги,които не им се занимава да потърсят информация и спамят с поредни еднакви теми,спрях да пиша и аз.Тук-тамо драсна по нещо,ако ми хване окото,ако върпоса е разнообразен :confused: Наистина нямам нищо против новите колеги,не че и аз не съм сравнително нов,но пък се научих да не питам за всяко болтче щото все пак в този форум има доста писано от време оно по сумати въпроси,че да се питаме пак и пак и пак...Оправия нема като гледам...

А сега малко офтопик :mhihi:

Може да се сложи въпрос-клик с да и не след кликване на бутонче нова тема:

първи път:използва ли търсачката?
втори път (след като се предполага че е кликнато да):сигурен ли си?
трети път:напълно ли?
четвърти път:ае минавай (нова тема) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това в кръга на шегата,дано някой не ме изкритикува,освен да се дразним може и да се повеселим мъничко ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 12 Окт 2008, 20:48

ТЪРСАЧКАТА НЕ РАБОТИ-Колеги заради многото теми с неправилно заглавие търсачката не работи и от там всичко става голяма каша,дори и при пускане за търсене на определена тема тя не излиза.Всички се карама на новите,а квото и да търсиш вече не излиза,и от там "НОВА ТЕМА" с общо по безумно заглавие.Какво да се направи за да се почисти "търсачката" и нещата до някъде да влезат в час?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 316i m43 coupe
Мечтае да кара: e36 M3 EVO
Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!

Мнение от horsepower » 14 Окт 2008, 14:48

:confused: Именно аз съм новобранец и много се дразня когато видя точен отговор на нечии въпрос и отдоло 3 маимуни се заяждат ! ако си този разбирач хвани и сподели мнението си не обиждаи и не рогаи тук не му е мястото Например да започнем с "Аз мисля" така така така

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 14 Окт 2008, 16:35

pistata9889 написа:ТЪРСАЧКАТА НЕ РАБОТИ-Колеги заради многото теми с неправилно заглавие търсачката не работи и от там всичко става голяма каша,дори и при пускане за търсене на определена тема тя не излиза.Всички се карама на новите,а квото и да търсиш вече не излиза,и от там "НОВА ТЕМА" с общо по безумно заглавие.Какво да се направи за да се почисти "търсачката" и нещата до някъде да влезат в час?

Специално темите, в които и аз съм имал някакво участие си ги търся от собствените ми мнения в профила - много по-лесно е...
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 14 Окт 2008, 16:51

и аз забелязвам, че доста теми се повтарят и спама е много, но като обикновен потребител чета и чета и където мога отговарям, надявам се компетентно, поради факта че като не знам отговора на определен въпрос гледам да не спамя излишно.

Не знам как е бил форума е бил преди, потребител съм от сравнително скоро - година и малко вече откакто си взех моята баварка. чета го всекидневно, но темите в които може да се прочете нещо интересно и да се отговори са много малко и се падат рядко. не виждам какъв е смисъла от гоненето на висока бройка мнения, надали като станеш 5000 мнения камо ауто идват до вас и ти подаряват нова 3ка купе :confused: това заради някакви си пиксели в долната част на профила да се съсипва здравето на модове и желанието на други ентусиасти да посещават форума не мога да го разбера.

Разочароващо е, но когато отида на сбирка и се вида с колегите, когато мога да помогна на колега с нещо наистина се чувствам пълноценен и това ме радва

Поздрави :)

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 14 Окт 2008, 17:32

все по-голям става клуба има много новорегнати,тва е хубаво,няма как да се оправи и да останат само старите,винаги ще има разпространение и много нови в клуба :!: :ok:
ЗДРАВЕ ДА Е!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Окт 2008, 17:54

KIM написа:все по-голям става клуба има много новорегнати,тва е хубаво,няма как да се оправи и да останат само старите,винаги ще има разпространение и много нови в клуба :!: :ok:
ЗДРАВЕ ДА Е!!!!

Абе колега хем е така хем не е. Я си спомни кога за последни си виждал Явор или Бат Колю да пише и да дава ъкъл, по сериозен проблем, а те са хора които разбират и почти всеки се вслушва.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 15 Окт 2008, 2:40

TiGoNiSh написа:То не може да се каже че съм много старши потребител,щото си карам количката от годинка насам,но след като и аз се подразних доста пъти на колеги,които не им се занимава да потърсят информация и спамят с поредни еднакви теми,спрях да пиша и аз.Тук-тамо драсна по нещо,ако ми хване окото,ако върпоса е разнообразен :confused: Наистина нямам нищо против новите колеги,не че и аз не съм сравнително нов,но пък се научих да не питам за всяко болтче щото все пак в този форум има доста писано от време оно по сумати въпроси,че да се питаме пак и пак и пак...Оправия нема като гледам...

А сега малко офтопик :mhihi:

Може да се сложи въпрос-клик с да и не след кликване на бутонче нова тема:

първи път:използва ли търсачката?
втори път (след като се предполага че е кликнато да):сигурен ли си?
трети път:напълно ли?
четвърти път:ае минавай (нова тема) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това в кръга на шегата,дано някой не ме изкритикува,освен да се дразним може и да се повеселим мъничко ;)
:D :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към E36