ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Абе момци малко не ви ли идва в повечко самочувствието ? Тука половината карате разни котори за 3000лв има няма а се пишете, че карате истинско бмв
Защо смятате, че някой трябва да доплаща 2000 поне за бартер е36 за голф ? Май някой скоро не е разглеждал мобилето 320ски вървят към 3000 без мн екстри а АБФ-а същата година е 5000, да не говорим за TDi. Та мисълта ми беше, че момъка сигурно кара по скъпа кола от тази на повечето хора с мнения тип "карай си голфа не си за бмв"
Нямам нищо против марката, но тука малко попрекалявате, вместо да му обясните за е36-цата как стоят работите ставате смешни 

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
подписа си смъртната присъда току щоraid написа:Абе момци малко не ви ли идва в повечко самочувствието ? Тука половината карате разни котори за 3000лв има няма а се пишете, че карате истинско бмвЗащо смятате, че някой трябва да доплаща 2000 поне за бартер е36 за голф ? Май някой скоро не е разглеждал мобилето 320ски вървят към 3000 без мн екстри а АБФ-а същата година е 5000, да не говорим за TDi. Та мисълта ми беше, че момъка сигурно кара по скъпа кола от тази на повечето хора с мнения тип "карай си голфа не си за бмв"
![]()
![]()
Нямам нищо против марката, но тука малко попрекалявате, вместо да му обясните за е36-цата как стоят работите ставате смешни

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
raid написа:Абе момци малко не ви ли идва в повечко самочувствието ? Тука половината карате разни котори за 3000лв има няма а се пишете, че карате истинско бмвЗащо смятате, че някой трябва да доплаща 2000 поне за бартер е36 за голф ? Май някой скоро не е разглеждал мобилето 320ски вървят към 3000 без мн екстри а АБФ-а същата година е 5000, да не говорим за TDi. Та мисълта ми беше, че момъка сигурно кара по скъпа кола от тази на повечето хора с мнения тип "карай си голфа не си за бмв"
![]()
![]()
Кое върви 3 хиляди, опелите ли ? 320-ките май почват от 3 хиляди, а не вървят по-толкова, има разлика! Ти си купи такава за 3 хилки пък после освен туба с бензин в багажника и 5 литра масло няма да са ти излишни.

Последна промяна rever на 27 Сеп 2008, 23:02, променена общо 2 пъти
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Голфаджийте да си седят в Голфовете
Пич БМВ-то не е кола която да харчи повече или по малко... това е страст ако я нямаш си седи по добре у голфа... Представям си тунинг версията която ще направиш като земеш е36...
Малко лошо се изказах за което се извинявам на човека може пък и пич да е .. това си мислех днес като гледах един човек да си кара Голф напълно нормален без спойлери кюнци 8 цола ии т.н... и си караше като човек

Пич БМВ-то не е кола която да харчи повече или по малко... това е страст ако я нямаш си седи по добре у голфа... Представям си тунинг версията която ще направиш като земеш е36...
Малко лошо се изказах за което се извинявам на човека може пък и пич да е .. това си мислех днес като гледах един човек да си кара Голф напълно нормален без спойлери кюнци 8 цола ии т.н... и си караше като човек

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Garribaldi написа:Голфаджийте да си седят в Голфовете![]()
![]()
Като се замислим колеги може и нас така да хранят във форума на "VolksWagen"...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
повечето скочиха от фв на баваро и настана хаос,бмв-то(36) се превърна в тоалетна
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Garribaldi написа:Като се замислим колеги може и нас така да хранят във форума на "VolksWagen"...
НЕ се и съмнявай и не само там.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
павката написа:повечето скочиха от фв на баваро и настана хаос,бмв-то(36) се превърна в тоалетна
Павка да си имаме уваженията

Аз така като гледам понеже живея в мангал махла и тука доста джипсита карат баварки и по специално Е36 и гледам гледам но какво да ти кажа всичките са взели дали не приличат на коли, пълни бараки и все са със М40 , подобно е положението и с бившите голф фенове които са се насочили към бмв защото някой им казал че сега е на мода

Ами не виждам по голяма кирия от удоволствието което може да ти достави този автомобил стига да не е някой от горепосочените екземпляри

Последна промяна Icco на 27 Сеп 2008, 23:18, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
raid написа:Абе момци малко не ви ли идва в повечко самочувствието ? Тука половината карате разни котори за 3000лв има няма а се пишете, че карате истинско бмвЗащо смятате, че някой трябва да доплаща 2000 поне за бартер е36 за голф ? Май някой скоро не е разглеждал мобилето 320ски вървят към 3000 без мн екстри а АБФ-а същата година е 5000, да не говорим за TDi. Та мисълта ми беше, че момъка сигурно кара по скъпа кола от тази на повечето хора с мнения тип "карай си голфа не си за бмв"
![]()
![]()
Това за цените няма да го коментирам,щото е адската глупост която каза.А само ще те попитам :ти скоро разглеждал ли си форума на фолксваген да ми кажеш колко теми има със заглавие "Има ли кирия да си купим голф'' и човека който пита да кара БМВ в момента??!!
Нищо лично пич ама е леко нагло да пишеш такива неща тук!!!Ти като караш Е36 обясни му как стоят работите...с поддръжката на голф3 и Е36

Спирам да пиша.че пак ще станат 10 страници

![]()
![]()
ем човече прав си за цените горе долу е36 върви колкото Голф 3,пък вие Големите Пичове дето викате че БМВ-то за 3 бона нема да пали зимата то това не ма касае,не съм си взел още БМВ,само разпитвам,мен Голфа ми си пали без проблем в арктическо време и никакви проблеми нямам с него

ffgfg
При всички положения ще останеш много по-доволен от е36 отколкото от голфа. Наистина са различен клас коли и факта че е36 вече е на нормални цени наистина няма как да не те накара да смениш голфа си с бмв е36.
Не разбирам защо го нападате толкова, при положение че човека съвсем приятелски е отворил тема и иска съвет от нас, бъдещите му колеги.
Аз не знам защо толкова мразим ГОЛФ. И какво пречи човек да си купи е36 ако преди това е карал голф.
След съвсем кратка разходка из автокъщите и обявите ти ще се ориентираш какво имат предвид колегите като казват че няма е36 за 3000.
Моя съвет е - взимай е36 ще се влюбиш в тази марка и повече никога няма да ти минава през ум дори да сменяш БМВ с каквато и да е друга кола.
БМВ е една от малкото марки автомобили която още след третото кръгче те кара да я боготвориш и обичаш!!!
Не разбирам защо го нападате толкова, при положение че човека съвсем приятелски е отворил тема и иска съвет от нас, бъдещите му колеги.
Аз не знам защо толкова мразим ГОЛФ. И какво пречи човек да си купи е36 ако преди това е карал голф.
След съвсем кратка разходка из автокъщите и обявите ти ще се ориентираш какво имат предвид колегите като казват че няма е36 за 3000.
Моя съвет е - взимай е36 ще се влюбиш в тази марка и повече никога няма да ти минава през ум дори да сменяш БМВ с каквато и да е друга кола.
БМВ е една от малкото марки автомобили която още след третото кръгче те кара да я боготвориш и обичаш!!!
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
ох искам да си земеш 325тдс 1997 година, вс екстри за 3 бона...да или по скоро ще чуя Магапаса да пее като Алис Купър.
честно ти казвам - не си за БМВ. Читав екземпляр струва между 5000 и 8000лв в днешно време.
ако нямаш пари за поддръжка и тунджа или А95+ не се захващай. караи си гоуфа
Ако имаш добри доходи и можеш да избереш читава и да имаш кинти за бенз и поддръжка, вземи едно хубаво е36 и никога повече няма да влезеш във форума на VW...
Само BMW може да ти докара една психарска усмивка на удоволствие, както и едно свиване в стомаха..от кеф
честно ти казвам - не си за БМВ. Читав екземпляр струва между 5000 и 8000лв в днешно време.
ако нямаш пари за поддръжка и тунджа или А95+ не се захващай. караи си гоуфа
Ако имаш добри доходи и можеш да избереш читава и да имаш кинти за бенз и поддръжка, вземи едно хубаво е36 и никога повече няма да влезеш във форума на VW...
Само BMW може да ти докара една психарска усмивка на удоволствие, както и едно свиване в стомаха..от кеф
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Аз имах вектра много беше стабилна в завоите и още не мога да разбера това недоразумение на инжинерния дизайн "голф 2" къде го слагате то е всичко друго но не и удобно и комфортно. Вектрата може да се конкурира с бмв-то според мене но голфа няма сравнение 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
rever написа:.............Всичко това което искаш го има, а то е именно Голф 4... возели добре.......

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "