----------------------------AGAIN---------------------------
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Извинявайте че съм си изтеглил кредид да си купя Е36.
Извинявайте че съм се регистрирал във форума на любимата си марка.
Извинявайте че съм със Амортисиори Монрое а не със Кони или Билщайн.
А най-много се извинявам че съм на 20 години и наистина много уважавах хората тук,но просто прекалиха с тези техни забележки.
Моля простете ми!!!
Дано съм спазил всички понктуационни знаци че цяла нощ ще ме сърби задника.
Извинявайте че съм се регистрирал във форума на любимата си марка.
Извинявайте че съм със Амортисиори Монрое а не със Кони или Билщайн.
А най-много се извинявам че съм на 20 години и наистина много уважавах хората тук,но просто прекалиха с тези техни забележки.
Моля простете ми!!!
Дано съм спазил всички понктуационни знаци че цяла нощ ще ме сърби задника.

:)
нема нищо баце ,тука си е така
иначе браво за Монро-ето ,мани ги спортистите ,аз ходим след тех и сбирам бъбреци ,далаченце ,кво изпадне

иначе браво за Монро-ето ,мани ги спортистите ,аз ходим след тех и сбирам бъбреци ,далаченце ,кво изпадне

///MapTo написа:Защото най-накрая се появи човека,който мисли като мен в този подфорум![]()
Щото тука е пълно с нови потребители с бързи истребители нов внос за 4К дето спамят яко с теми и проблеми,които са открити доста доста отдавна...затова...щото имах един цитат в подписа си от Станчев и Павлин,дето за жалост е много верен!
не е само той човека с такова мнение..от много време вече съм ПРЕДИМНО зрител в тоя подфорум

щото като се заплесна тука и жената се зачете през рамото ми и ми вика:
'ама мило,само дечица ли карат кола като нашата?"

нищо техническо няма в тоя технически подфорум,всичко е мерене на пишки- на кой харчи по-малко,а пък бега поне колкото ламбо

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Откъде се почна и докъде се стигна, да се учим как да пишем
Вярно е че подфорума на Е36 е претъпкан с глупави теми, затова и не го чета вече. Иначе преди да си взема колата ми беше интересен... Само проблеми или някакви безкрайно повтарящи се теми (От типа колко гори, или кое арви повече)

Вярно е че подфорума на Е36 е претъпкан с глупави теми, затова и не го чета вече. Иначе преди да си взема колата ми беше интересен... Само проблеми или някакви безкрайно повтарящи се теми (От типа колко гори, или кое арви повече)

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
И аз съм ЗА да се направи нещо по въпроса, защото е адската бъркотия. Да се хванат няколко по-сериозни хора, които ги разбират нещата и да направят една подробна секция с дадения проблем и причините, при които се проявява. Да бъде заключена и да може само да се разглежда, а не да се осира както е станало с този подфорум. Или пък модераторите да се хванат да разчистят подфорума Е36 и всяка тема която се повтори да бъде изтривана.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Проблема е,че модераторите не са тук на заплата и всичките нерви и усилия,които полагат този подфорум да прилича на нещо са на доброволни начала...точно 2 дни ако те пуснат да си модератор съм сигурен,че ще си баннал поне 10 човека и всичките теми ще са заключени..доста трудоемка задачка е това,а никой от юзър-ите не полага усилие поне грам... 

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
За съжаление си много прав. Както казва много често една колежка: Сами ще се унищожим!!! Не си ли помогнем сами, никой няма да ни помогне.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
joreto_88 написа:Не си ли помогнем сами, никой няма да ни помогне.
Прав си, но ще перефразирам малко изречението ти, че ми излежда малко противоречиво:
Човек не си ли помогне сам, никой няма да му помогне.
А и да си администратор или модератор във форум, сървър и тн не е чак толкова тежко, колкото го изкарвате, от личен опит го казвам.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
момчета айде моля Ви без да се караме, но това са машини.. нормално е на някой част да и дойде времето.. тези които казват че нямат проблеми...
явно не искат да ги споделят

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
да е тука е пълна бъркотиа някои трябва да се заеме сериозно другите ще помагаме аиде сега от мене
вси4ки да са живи и здрави по малко проблеми да имаме и да си помагаме един на друг 

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4