190 с 1000 зора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
bmwmaniq написа:Марто ... много се извинявам ни до колкото мога да чета ти беше човека с обидите и сравнението на колите... За едно си прав да ... че колите се обезцениха ... Аз лично БМВ ми беше мечта още от преди да излезе Е36 но нямах тази възможност да си купя БМВ... Сега щях да си вземам Голф 3-ка GTI 150 коня но когато разбрах че за тези пари мога да си взема БМВ без значение какво е си избрах ме4тата макар да знаех че ще ме издухва всеки с мотор над 100 коня но не му пукаше... Този форум мисля е както каза един колега да си помагаме а не да се плюем но явно 2-рото повече преобладава ... сега се замисли кой е пишльото и кои кладе огъня и се дразни с хората .... Какво аз не мога или нямам право да карам БМВ ли или пък трябва да искам първо разрешение от вас старата школа ???? Я слез на земята и ела да те закарам в нашата циганска махала да видиш как всеки 2-ри мангал кара БМВ и с джанта за не по малко от 200 лева или пък как другия си е паркирал МЛ-а на средата на махалата и е надул кючеците .... аз мисля че за това трябва да се притесняваш а не от нас ....
Колега не говори така на маРТО,че ще спре да влиза у тоа форум иии тогава колите ни постоянно ще са развалени!

- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Никога не съм обиждал по малък мотор. Радвам се на всяко бмв и не съм се заяждал. Петио винаги се заяжда и разправя колко много вървял ис-са му и как 320-ките не стрували. Имам приятел с 318 96г и неговото бмв много ми харесва. Има страхотна работа на мотора и доста запазено. Заради тая 318-ка реших да си купя бмв! И не ме бърка изобщо, че съм с най-слабия 6-так, парите ми стигаха и за 325 с акциза!!!
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
bmwmaniq написа:petio_bmw 318is написа:318is си е 318isМ50 ,М52 се тая гадно ли ти е 4е караш наи слабия шестак а?това ти си си избрал,друг избира М40 или М43 по-слаби от твоя и е нормално твоята да е по-бърза от тяхните,но това не ти дава право да им се подиграваш и да пишеш глупости.за мен ли4но М40 си е доста добър мотор напук на вси4ки критики от некомпетентните разбира4и във форума.неискам да се дърпам с твоята 320,караи си я и си мисли 4е е номер 1. и Марто кво толкова имаш против М40?утре си купуваш 328 и по4ваш да се базикаш и с 320 ли?
Петьо ... ако беше някъде до мен бих ти стиснал ръката по мъжки и да те заведа някъде да се напукаме ... Мен не ма ебе дали мотора ми е бил скапан или е куц кон или е мартво родено и какво ли още не съм чувал... аз не си избрах колата според мотора или пък да съм е взел да се гоня с някой си ... знаех и какви ще бъдът критиките за това и не си правя труда много да пиша тук ... пуснах тема и колегиално очаквах отговори а не да ми дрънкат че мотора тжа мотора онова ... Благодаря на всички които си дадоха мнението а относно на petio_bmw 318is му се възхищявам ... ако всички бяха като него този форум цена нямаше да има ...
Тук и аз ще кажа ЕВАЛА!Все BMW-та караме,а сме като малките деца!Мноооооого мамка му е важно кое вървяло повече!Е аз к`во?Като карам 1.8 да дразня тия дето карат 1.6 ли?Аз като съм го взел т`ва 318 не съм го взел да се надбягвам,а да си го карам с кеф.Защо просто не започнете да се държите като големи хора?

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ПО ТЕМАТА :може просто да си случил на кофти бензин ,не бързай с ремонтите .. все пак бих вдигнал на твое място капака на клапаните да видя как е хавата
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Spectral написа:Никога не съм обиждал по малък мотор. Радвам се на всяко бмв и не съм се заяждал. Петио винаги се заяжда и разправя колко много вървял ис-са му и как 320-ките не стрували. Имам приятел с 318 96г и неговото бмв много ми харесва. Има страхотна работа на мотора и доста запазено. Заради тая 318-ка реших да си купя бмв! И не ме бърка изобщо, че съм с най-слабия 6-так, парите ми стигаха и за 325 с акциза!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Иво,мани ги ...тия тук са от голямото добро утро,сега ще ти каже,че не е той виновен,че майка му го е кръстила с име,толкова трудно за изписване... 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
вие двамата нещо се заяждате а?пишете по темата а не глупости.Името си го пиша как ми е кеф,престанете да ме нервите или така трупате пове4е мнения и се правите на оборотни
мнения изпълнени с тъпотия,ама Марто сега ще ти кажа ,не си ти виновен 4е маикати те е родила тъп.марто и бум бум
от толкова време в отбора а полза никаква

Здрасти на всички състезатели и чаламари с големи мотори
Аз понеже карам куцото пиле на БМВ М40Б18(катализатор) реших да сменям вал кобилици повдигачи и питах колегите си за цени и те казаха
170лв вал,20лв кобилица и 20лв повдигач--Турски
265лв вал, 30лв кобилица и 25лв повдигач-- Febi Bilstein -Немски
Аз понеже карам куцото пиле на БМВ М40Б18(катализатор) реших да сменям вал кобилици повдигачи и питах колегите си за цени и те казаха
170лв вал,20лв кобилица и 20лв повдигач--Турски

265лв вал, 30лв кобилица и 25лв повдигач-- Febi Bilstein -Немски
BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
И като гледам най-точните пичове в тоя форум са тези дето карат 316 щото на никого не се подиграват и не се праят на чаламари,обаче българина си е животно дай му едно БМВ да се прави на Газар и му гледай сеира,ако пък му падне М-ка да кара ..... край става Шумахер2
И о6те на втория светофар .... лам в дирека...оле маико кво стана..

И о6те на втория светофар .... лам в дирека...оле маико кво стана..

BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
имаш лична да не спамим 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4