Хора сдобих се с бмв 316 :П
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Айде честито присъединяване към клуба
с мерак ти пожелавам да е караш и да се радваш , хубава си е набарал малко едро но явно ще е перфектна , а отностно чипа няма да има голям ефект 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
изглежда запазена колега. цвета е супер. честито!!! тия овчари които ти говорят че бил скапан 1.6 мотора не ги слушаи
те всички са с такива коли ама се правят на велики и не уважават марката ни
ако не си я водил на сервиз не е зле да се пораздвижиш. погледнете ангренажен ремък и ролките .. смени масло, помоли да ти поизмерят и компресията на цилиндрите, попитаи как и е вала, че М40 пати с това доста, поогледаите други течности там.. спирачна и тн. виж накладки
и ... даваи

ако не си я водил на сервиз не е зле да се пораздвижиш. погледнете ангренажен ремък и ролките .. смени масло, помоли да ти поизмерят и компресията на цилиндрите, попитаи как и е вала, че М40 пати с това доста, поогледаите други течности там.. спирачна и тн. виж накладки
и ... даваи

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
айде колега само масло и гуми да сменяш, сега се порадвай още малко и почвай CCFL, M-броня, прагове и джанти ! за да си още по щастлив
на мен ми остана само бронята и праговете другото съм го докарал до някаде
мооооже и още 2 цола по големи джанти ест. но няма парги 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3