ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Какъв размер дихтунги трябва да си купя, за да сменя старите на скоростите на м43 ?
На картера са 26x31 и 12x17
На картера са 26x31 и 12x17

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Купих си накрайник за ауспух. След монтажа, видях че седи на криво и старата тръба се вижда. Как мога да изместя края в центъра на отвора на бронята и ще се промени ли нещо ако изрежа старата тръба с 3-4 см.?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Може да е питано,но на огледалото за задно виждане,освен врътката,който потъмнява блендата,от горе минават някакви кабели,който влизат в огледалото.Въпроса ми е за какво са ?! e36 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Купих си фарове hella за компакта. Единствения проблем е, че десния фар е със счупен механизъм (щипки) за настройване на рефлектора. Къде да търся подобни щипки. Има ли вероятност в Дару кар да се продават?
Имам комфорт модул, но се чудих дали мога да направя така че при палене на колата вратите да ми се заключват?
Имам комфорт модул, но се чудих дали мога да направя така че при палене на колата вратите да ми се заключват?
- bmwpesho
- Потребител
-
- Кара: BMW 316i e36
- Мечтае да кара: BMW 328i e36
От каде мога да си намеря читав салон за е36 седан, понеже шофьорската ми седалка е прокъсана, а на задната има малки дупчици.
Няма значение какъв ще е салона, просто да е на изгодна ценичка.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bmwpesho написа:От каде мога да си намеря читав салон за е36 седан, понеже шофьорската ми седалка е прокъсана, а на задната има малки дупчици.
Благодаря предварително.
В радел продава аксесоари има доста Е36 на части, пробвай там.

- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Аз искам да попитам дали си заслужава да се пазарува М-кова броня от autopro. Предполагам, че не е оригинална, но има ли от какво да се притеснявам? Като материал или как ще пасне? Гледам тук във форума са по 300 - 350 лева, ако пак ще трябва боя така или иначе, ако не намеря цвета, който ми трябва, а и са втора ръка. Тази поне е чисто нова.
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Колеги ,моля за малко помощ.
Е36 седаново със 4 ел. стъкла. Задните се вдигат ,но само от отзад ,от конзолата не е*ават ,нито да се свалят ,нито да се вдигат ,едното копче отпред на конзолата не свети изобщо ,а другото свети.. Имам едно копче ще пробвам с него ,но .. малко странно и двете да не работят..
Е36 седаново със 4 ел. стъкла. Задните се вдигат ,но само от отзад ,от конзолата не е*ават ,нито да се свалят ,нито да се вдигат ,едното копче отпред на конзолата не свети изобщо ,а другото свети.. Имам едно копче ще пробвам с него ,но .. малко странно и двете да не работят..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
NeRoX написа:Аз искам да попитам дали си заслужава да се пазарува М-кова броня от autopro. Предполагам, че не е оригинална, но има ли от какво да се притеснявам? Като материал или как ще пасне? Гледам тук във форума са по 300 - 350 лева, ако пак ще трябва боя така или иначе, ако не намеря цвета, който ми трябва, а и са втора ръка. Тази поне е чисто нова.
Има доста писано по въпроса. Гледни точни всякакви, но като цяло при избора на оригинални втора ръка по-скоро не си струва.
колеги имам въпроси относно новата ми придобивка 318 ис купе 143 к.с. 1992 г и имам следния проблем днес я заведох на един пич за диагностика при които съм си карал и старите коли и човека много разбира и остановихме при замерване на компресията при свещите на 1 цилиндър ми показа 8.5 бара а на другите е по 11 12 бара и ми обясни че този цилиндър е почти заминал МОЛЯ ЗА СЪВЕТ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ 

- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Съжалявам, че се повтарям, но просто не разбрах отговора. Имаш предвид, че не си заслужава да взима оригинална втора ръка при наличието на тази или обратното? 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kotceto89 написа:колеги имам въпроси относно новата ми придобивка 318 ис купе 143 к.с. 1992 г и имам следния проблем днес я заведох на един пич за диагностика при които съм си карал и старите коли и човека много разбира и остановихме при замерване на компресията при свещите на 1 цилиндър ми показа 8.5 бара а на другите е по 11 12 бара и ми обясни че този цилиндър е почти заминал МОЛЯ ЗА СЪВЕТ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
Може сигментите да са позаминали,а може и клапаните да искат напасване...Когато стигнеш разглобване ще разбереш 100%
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
vladi_a_i написа:kotceto89 написа:колеги имам въпроси относно новата ми придобивка 318 ис купе 143 к.с. 1992 г и имам следния проблем днес я заведох на един пич за диагностика при които съм си карал и старите коли и човека много разбира и остановихме при замерване на компресията при свещите на 1 цилиндър ми показа 8.5 бара а на другите е по 11 12 бара и ми обясни че този цилиндър е почти заминал МОЛЯ ЗА СЪВЕТ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
Може сигментите да са позаминали,а може и клапаните да искат напасване...Когато стигнеш разглобване ще разбереш 100%
Точно така

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Здравейте, имам въпрос:
Централното заключване нещо отказа.
Не е от батериите на малката джаджа с алармата.
Възможно ли е да е някакво бушонче
защото на ръка, като заключа, централното работи.
Модела е тройка, комби 98г.
Благодаря предварително!
Централното заключване нещо отказа.
Не е от батериите на малката джаджа с алармата.
Възможно ли е да е някакво бушонче
защото на ръка, като заключа, централното работи.
Модела е тройка, комби 98г.
Благодаря предварително!
- quentin
- кандидат ентусиаст
-
Привет,
Нещо са кът частите за 316 компакт 99г., та да ви питам дали от седан не стават на компакт:
- предни калници, капак
- броня, решетка, фарове, мигачи
Благодаря предварително
Нещо са кът частите за 316 компакт 99г., та да ви питам дали от седан не стават на компакт:
- предни калници, капак
- броня, решетка, фарове, мигачи
Благодаря предварително
Ако не става с газ, пробвай с повече газ...