бихте ли си продали е36-цата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: бихте ли си продали е36-цата
Само купувач, гледал тоя филм може да оцени реално колата, а много рядко има такива, понеже след края на филма главният актьор си остава вечно техен и рядко търсят друг
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И на мен ми остават горе долу към 4к!парктроника зор ли беше слагането дупчихте ли гредата?
Точно в десетката, питай Лъчо какво чудо беше, първо ги нямаше буксите на гонга, тук продавача си е бил некоректен, ма и аз къде съм гледал. после се свали всичко от колата, салон, кабели, мабели и т.н, после се оказа че фабричния усиловател е на мястото на модула и най-накрая качват момчетата бронята и датчиците не влизат хем парктроника е от е36 купе с м-броня като моята, още не ми е ясно как може да има разлика в гредата, аиде с фолмастера, сваляне на гредата, дупчене и още куп неща! Евала му правя на Лъчо, че с момчетата бачкаха до късно, че трябваше да пътувам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Тъй като не мога да и взема хубава цена ,ще сменя мотора с М52В28.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
аз щот съм пич садо-мазохист (повече мазохист) наливам пари в М51Д25 вие поне като се наиграете и сменяте моторя а аз .... 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Coulthard написа:аз щот съм пич садо-мазохист (повече мазохист) наливам пари в М51Д25 вие поне като се наиграете и сменяте моторя а аз ....
решението е М57Д30

ако ти се дават пари за Е36 премини към проекта //
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
не знам някой да го е правил това досега в БГ а за навън
играта май е голяма, иначе не си давам е36ката за нищо на света

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Coulthard написа:не знам някой да го е правил това досега в БГ а за навън![]()
гледах някаква тема...
то не е игра а направо висш пилотаж

проекта беше як
- VooDoo-36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Alfa-Romeo 156 2.5V6,FIAT 1.6/16V
Като чета тази тема се сетих , за заека който решил да се хвърли във водата, защото се страхувал от всичко. Обаче като отишъл до езерото една жабка се уплашила от него и скочилата във вода, и заека си казал-"Еее, ами то имало и по-страхливи животни от мен". Аз пак се успокоявам, че имало и по-луди от мен
Взех колата евтино,и си казах че за 1000 евро ще я стегна, но реалноста се оказа по-различна 

Е, едно е да я стегнеш като нормален човек, съвсем друго е да я глезиш с неща, които само ние в този форум си ги оценяваме. 
Интересно ми е на година с колко се обезценяват е36-ците. Мисля, че със сигурност е над 1к
Моята я взех за 8к преди 2 години, без да смятам парите, които съм набил...след 3к спрях да пиша е екселския файл.
В момента ме е срам и да си помисля за колко трябва да я дам...

Интересно ми е на година с колко се обезценяват е36-ците. Мисля, че със сигурност е над 1к

Моята я взех за 8к преди 2 години, без да смятам парите, които съм набил...след 3к спрях да пиша е екселския файл.

virtue and tranquillity
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
ето пак набутах пари за чисто нова светеща М топка!
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Не е въпроса в разправиите и колко пари са вложени а как са вложени...с толкова мъки и мерак да достигна желаното и накрая да я продам 

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
vladye написа:Е, едно е да я стегнеш като нормален човек, съвсем друго е да я глезиш с неща, които само ние в този форум си ги оценяваме.
Моята я взех за 8к преди 2 години, без да смятам парите, които съм набил...след 3к спрях да пиша е екселския файл.![]()
много паднаха цените ..като цяла на колите преди 2 3 години читава е36 с 1,8 ис или 2.0 под 6000 лева нямаше 2.5 2.8 бяха по 8 9 10 бона .. а в момента има ебати читавите 2.8 наточени се продават за 5 6

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
player123 написа:vladye написа:Е, едно е да я стегнеш като нормален човек, съвсем друго е да я глезиш с неща, които само ние в този форум си ги оценяваме.
Моята я взех за 8к преди 2 години, без да смятам парите, които съм набил...след 3к спрях да пиша е екселския файл.![]()
много паднаха цените ..като цяла на колите преди 2 3 години читава е36 с 1,8 ис или 2.0 под 6000 лева нямаше 2.5 2.8 бяха по 8 9 10 бона .. а в момента има ебати читавите 2.8 наточени се продават за 5 6така става.Аз да кажем си взех супер стегната без една забележка 1.8ис за 3300 такива са цените просто

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
angel_lalov написа:player123 написа:vladye написа:Е, едно е да я стегнеш като нормален човек, съвсем друго е да я глезиш с неща, които само ние в този форум си ги оценяваме.
много паднаха цените ..като цяла на колите преди 2 3 години читава е36 с 1,8 ис или 2.0 под 6000 лева нямаше 2.5 2.8 бяха по 8 9 10 бона .. а в момента има ебати читавите 2.8 наточени се продават за 5 6така става.Аз да кажем си взех супер стегната без една забележка 1.8ис за 3300 такива са цените просто
![]()
![]()
![]()
къде ги тия супер 28-ци за 5-6к?
В другите форуми твърдят дори, че са по 3-4к запазените 25ци и 28ци

masimo написа:uCnaHeTcA написа:Къде я тази 28ца купе с ляв волан и оригиналдЪ мАтор, не саден за 4000лвГоворим си за относително добро състояние, не за гробници, нали така ? :hmm:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Разни промоциики за по 3200Има и нормални за около 4000лв нов внос, все пак това са коли на 15+ години, колко да струват
оригиналната тема -> тук
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
angel_lalov написа:player123 написа:vladye написа:Е, едно е да я стегнеш като нормален човек, съвсем друго е да я глезиш с неща, които само ние в този форум си ги оценяваме.
![]()
![]()
![]()
къде ги тия супер 28-ци за 5-6к?
Сигурно колегата говори за такива с дясна дирекция! Иначе не знам за какво обезценаване говорите, значи ис, след 96-та с М-пакет в германия под 3000евро няма, говорим за запазени екземпляри, аз моята преди 3.5години я взех от Германия за 3600 евро, за 4 години 600 евро не е никакво обезценяване, това че тук има е36-ци на бай Мангасарян за 2-3к не значи че са се обезценили.
ето пак набутах пари за чисто нова светеща М топка!
Аз взех такава, но сега се замислям за такава, но светеща 175$ е удоволствието!:))

Последна промяна Nukem на 15 Апр 2011, 10:03, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!