Каква височина спортно окачване предпочитате
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Re: Каква височина спортно окачване предпочитате
dicho0o написа:Колеги предни пружини Черен Айбах всичките ли смъкват около -35мм и имат ли значение дали са за 4-ри или 6 цилиндъра?Какво мислите за тях,няколко човека ми казаха че са добри,само сега не знам дали има значение дали са за 6 или 4-ри цилиндъра?
Аз в момента съм сложил такива прижини Eibach и смъкват 30/30 за 4 цилиндрово и са добри и от към возия и от кън стабилност

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dicho0o написа:Колеги предни пружини Черен Айбах всичките ли смъкват около -35мм и имат ли значение дали са за 4-ри или 6 цилиндъра?Какво мислите за тях,няколко човека ми казаха че са добри,само сега не знам дали има значение дали са за 6 или 4-ри цилиндъра?
Аз съм с 6 цилиндрови на М42 и пак смъква към 30мм. 6 цилиндровите принципно би трябвало да са малко по твърди и и ги предпочитам лично.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
вече 3та година съм с прожини апех жълти мисля че 60/40 са,няма проблем не са твърди приятни са амортесиорите са стокови не са испуснали още,но мисля да сложа спортни но ще видя ето и снимка
как седи на е36 седан 4ерната

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
flirt4o_ написа:вече 3та година съм с прожини апех жълти мисля че 60/40 са,няма проблем не са твърди приятни са амортесиорите са стокови не са испуснали още,но мисля да сложа спортни но ще видя ето и снимкакак седи на е36 седан 4ерната
Много добре стои колега! А сивата знаеш ли с какъв сет-ъп е?
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
Имам Apex за 6-так, 60/40 на около 25 000км., някой ако иска мога да ги бартеросам за по-високи, нещо от рода на 40/15

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Jim Beam написа:flirt4o_ написа:вече 3та година съм с прожини апех жълти мисля че 60/40 са,няма проблем не са твърди приятни са амортесиорите са стокови не са испуснали още,но мисля да сложа спортни но ще видя ето и снимкакак седи на е36 седан 4ерната
Много добре стои колега! А сивата знаеш ли с какъв сет-ъп е?
мерси сивото седеше уникално с тия прожини но на всякаде му закааше,и ги махна 35/40 са колега мисля че еибах бяха

- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
Здравейте, колеги имам въпрос ако можете да ми помогнете . Ще пусна снимка на колата в сегашното състояние ако може да ме посъветвате какви милиметри пружини биха ми свършили работа . Колгата е със сток амортисьор , търся само пружини - марка цена мм ? Искам да има приятна стойка . Поздрави

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
dom1nus написа:Здравейте, колеги имам въпрос ако можете да ми помогнете . Ще пусна снимка на колата в сегашното състояние ако може да ме посъветвате какви милиметри пружини биха ми свършили работа . Колгата е със сток амортисьор , търся само пружини - марка цена мм ? Искам да има приятна стойка . Поздрави![]()
според мен не ти трябват по-ниски пружини, щото ще стържеш яко с тоя сетъп на джанти и гуми
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
снимката е стара , това лято ще е с по тясна (стеч) гума и както се вижда си има луфт доста на задните колела. Ет10 са джантите

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
dom1nus написа:снимката е стара , това лято ще е с по тясна (стеч) гума и както се вижда си има луфт доста на задните колела. Ет10 са джантите
Гарантирам ти, че с по-ниски пружини от това в момента и тези джанти ще опира ако седнат 2ма отзад. Трябва да удариш много камбър отзад, за да няма проблеми с ниски пружинки.
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
Има колеги от форума които карат и с по широки от тези джанти и нямат проблем .. имах питане какви (ММ) ми трябват за да застане както трябва , но мс за отг колега . поздрави 

- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
75/40 FK с 4 амортисиора FK... 

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
dom1nus написа:Има колеги от форума които карат и с по широки от тези джанти и нямат проблем .. имах питане какви (ММ) ми трябват за да застане както трябва , но мс за отг колега . поздрави
35-20мм ако има може би и да стане, но гаранцията, че ще опираш е сто процентова. мой съвет- може да сложиш 35-20 от кабрио, защото са по-твърди отзад. и амортисорите трябва да са хубави, щото само с пружини не става.

п.п. има колеги които карат с джанти ет10, ама братле, ти си каза, че искаш само пружини, а не да мъчиш някъв стенс с 'кофти' джанти. най-добре ще изглежда ако си намериш джанти с ет20-25 щом искаш да седи по-разкрачена, хем в тоя случай няма да стърже мн. ...не се обиждай, лично мнение.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Малко купува-продава ще стане, ама, ако някой има хубави пружини 35/25 или подобна височина, нека пише.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
raduslaf написа:Малко купува-продава ще стане, ама, ако някой има хубави пружини 35/25 или подобна височина, нека пише.
30/30 Eibach колега продавам ги драсни ЛС. ако си заинтересован да ти покажа снимка и цена да ти дам...