Списък с най-мразените модификации за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Списък с най-мразените модификации за е36
покарай малко в надежда
точно преди година го махнах аз, а от година преди тва, въобще не го пусках, а като карах на фарове ме беше срам. наскоро върнах и жълтите мигачи и си е класика
иначе за 3г никакъв проблем с трафове и въобще, сега е на друга и там никви проблеми

точно преди година го махнах аз, а от година преди тва, въобще не го пусках, а като карах на фарове ме беше срам. наскоро върнах и жълтите мигачи и си е класика

иначе за 3г никакъв проблем с трафове и въобще, сега е на друга и там никви проблеми
JOGI написа:покарай малко в надежда![]()
точно преди година го махнах аз, а от година преди тва, въобще не го пусках, а като карах на фарове ме беше срам. наскоро върнах и жълтите мигачи и си е класика![]()
Точно за надежда ти говоря и околността

- Mutio
- Потребител
-
- Кара: BT2413BM
Много рядко засичам 36-ца със 2 здрави стопа или габарита, почти винаги единия изгаря. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Като стана дума за най-мразени модификации и като почнахме да споменаваме разните му там карбонови подлакътници, лепенки и като цяло тунинг елементите дето могат да се сложат на всяка кола, се сетих за нещо дето ми бърка в здравето много сериозно. А именно като засека някъде 124-ка (най-често) със лепнатата подкова отпред на решетката...
Не знам на какво е символ,ама направо ...

Не знам на какво е символ,ама направо ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
То това мерцедеса според мен може да спечели награда за най-дървен автомобил до 2002 година
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
player123 написа:То това мерцедеса според мен може да спечели награда за най-дървен автомобил до 2002 година
Абсолютно съгласен

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Ебаси мамата на тая синята селскостопанска машина собственика е истински tuning meister
Тва ако беше мое щех да го покрия с нещо че ше ме е срам хората като минат покраи нас мини инфаркти ше получават като погледнат към двора ми и ще си викат олеле извънземните имат много странен кораб 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа.
Аз съм вътре 100%!и ощя 2 коли от плевен също!никога не съм имал дори ароматизатор вътре!ще махна само ангелите!
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
angel_lalov написа:Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа.
Аз съм вътре 100%!и ощя 2 коли от плевен също!никога не съм имал дори ароматизатор вътре!ще махна само ангелите!
А пейката на багажника?

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
angel_lalov написа:Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа.
Никой никъде няма да влиза,защото аз ще спомена неоригиналните СД-та и касетофони(имам предвид незаводско монтираните) които сте наслагали по колите си

- metodi80
- старши ентусиаст
-
tosho_72 написа:Никой никъде няма да влиза,защото аз ще спомена неоригиналните СД-та и касетофони(имам предвид незаводско монтираните) които сте наслагали по колите си

- angel_lalov
-
-
tosho_72 написа:angel_lalov написа:Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа.
Никой никъде няма да влиза,защото аз ще спомена неоригиналните СД-та и касетофони(имам предвид незаводско монтираните) които сте наслагали по колите си
Пейката е НЯМААА!И съм с оригинално СД за е36!

ВЪТРЕ СЪМ!

- angel_lalov
-
-