Списък с най-мразените модификации за е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Списък с най-мразените модификации за е36

Мнение от JOGI » 09 Фев 2011, 4:35

покарай малко в надежда :mhihi:
точно преди година го махнах аз, а от година преди тва, въобще не го пусках, а като карах на фарове ме беше срам. наскоро върнах и жълтите мигачи и си е класика 8)
иначе за 3г никакъв проблем с трафове и въобще, сега е на друга и там никви проблеми

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 09 Фев 2011, 5:18

JOGI написа:покарай малко в надежда :mhihi:
точно преди година го махнах аз, а от година преди тва, въобще не го пусках, а като карах на фарове ме беше срам. наскоро върнах и жълтите мигачи и си е класика 8)
иначе за 3г никакъв проблем с трафове и въобще, сега е на друга и там никви проблеми

Точно за надежда ти говоря и околността :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 09 Фев 2011, 16:23

начи щом и там са почнали да ги махат смятай :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BT2413BM

Мнение от Mutio » 10 Фев 2011, 16:40

Много рядко засичам 36-ца със 2 здрави стопа или габарита, почти винаги единия изгаря. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 10 Фев 2011, 17:37

Като стана дума за най-мразени модификации и като почнахме да споменаваме разните му там карбонови подлакътници, лепенки и като цяло тунинг елементите дето могат да се сложат на всяка кола, се сетих за нещо дето ми бърка в здравето много сериозно. А именно като засека някъде 124-ка (най-често) със лепнатата подкова отпред на решетката...

Не знам на какво е символ,ама направо ... :puke:

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Фев 2011, 17:42

На късмет, повечето немски бяха така преди.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 10 Фев 2011, 21:35

То това мерцедеса според мен може да спечели награда за най-дървен автомобил до 2002 година

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 11 Фев 2011, 23:38

player123 написа:То това мерцедеса според мен може да спечели награда за най-дървен автомобил до 2002 година

Абсолютно съгласен :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 12 Фев 2011, 0:28

Ебаси мамата на тая синята селскостопанска машина собственика е истински tuning meister :no: Тва ако беше мое щех да го покрия с нещо че ше ме е срам хората като минат покраи нас мини инфаркти ше получават като погледнат към двора ми и ще си викат олеле извънземните имат много странен кораб :mrgreen:
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 12 Фев 2011, 1:04

Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа. :mhihi:

Аз съм вътре 100%!и ощя 2 коли от плевен също!никога не съм имал дори ароматизатор вътре!ще махна само ангелите!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 13 Фев 2011, 0:26

angel_lalov написа:
Борис_Малинов написа:Ще взема да селекционирам всички "мразени модификаци" описани от нас в темата и на тазгодишния събор живот,здраве и късмет, ще застана на входа,а има кола с описаните модификации,а си останала отвън-пистата.Много ще ми е интересно,колко е36-ци ще влезнът през "строгия контгрол" на входа. :mhihi:

Аз съм вътре 100%!и ощя 2 коли от плевен също!никога не съм имал дори ароматизатор вътре!ще махна само ангелите!

А пейката на багажника? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 TDS + 330ci
Детайли за колата: черни :)

Мнение от tosho_72 » 13 Фев 2011, 10:44

angel_lalov написа:

Никой никъде няма да влиза,защото аз ще спомена неоригиналните СД-та и касетофони(имам предвид незаводско монтираните) които сте наслагали по колите си :)

Аватар

Мнение от angel_lalov » 13 Фев 2011, 12:07

tosho_72 написа:
angel_lalov написа:

Никой никъде няма да влиза,защото аз ще спомена неоригиналните СД-та и касетофони(имам предвид незаводско монтираните) които сте наслагали по колите си :)

Пейката е НЯМААА!И съм с оригинално СД за е36! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВЪТРЕ СЪМ! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 13 Фев 2011, 12:10

Изображение

Отсега да се защитя за лепенката на задното стъкло!Това е реклама на bum_bum!

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36