ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Да моя е от по тежкия защото съм с климати и да маховика със съединитела го имам от м43б16 няма да го купувам мога да го пробвам и дали ще трябва нещо да правя по стартера като на маховик от е30
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
Като пусна климатика, първо страшно мн ми се запотяват прозорците и след малко започват да изсъхват. Предполагам не е нормално. Някой може ли да ми обясни на какво се дължи този проблем и как да се справя с него ?
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
Yandel написа:Като пусна климатика, първо страшно мн ми се запотяват прозорците и след малко започват да изсъхват. Предполагам не е нормално. Някой може ли да ми обясни на какво се дължи този проблем и как да се справя с него ?
филтър , антифриза може да изтървава ...

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ако изтърваше антифризът тоя филм, дето би се полепил по стъклата, нямаше да изсъхне с обдухване. Смени си филтъра на купето.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Yandel написа:Като пусна климатика, първо страшно мн ми се запотяват прозорците и след малко започват да изсъхват. Предполагам не е нормално. Някой може ли да ми обясни на какво се дължи този проблем и как да се справя с него ?
Това се получава заради рязката промяна на температурата върху стъклото заради обдухването.При мен дори като сложа картон заради скрежта и го махна отвън е чисто,а от вътре пусна парното макар и студено да духа стъклата се изпотяват,но в последствие се обдухват-за мен това си е чисто нормално явление,стига да нямаш найстина проблем с радиаторчето.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли? 

- _RESPECT_
- Потребител
-
lopiko написа:Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли?
вдига конете 3-6 коня

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
_RESPECT_ написа:lopiko написа:Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли?
вдига конете 3-6 коня
Начи ако на иска се сложат 2 филтъра един след друг и b20ките направо пастички да лапат

Ако с филтъра ще започне и приключи силовия тунинг - няма никъв смисъл.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
lopiko написа:Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли?
Ако филтърът е в заводската кутия промяна в звука няма да има. Единственият плюс е, че можеш да го переш когато си пожелаеш. Разлика след пране на филтър, каран 20,000 км из София, определено има.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
_RESPECT_ написа:lopiko написа:Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли?
вдига конете 3-6 коня
Кажи ми ,че го ебаваш и не го мислиш сериозно това,което го написа

- lopiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///М40Б16
- Мечтае да кара: ///M3
Колеги знаете ли къде се намира горивния филтър на м40б16 е36 

- _RESPECT_
- Потребител
-
plradev написа:_RESPECT_ написа:lopiko написа:Колеги относно спортния въздушен филтър освен звука друго подобрява ли?
вдига конете 3-6 коня
Кажи ми ,че го ебаваш и не го мислиш сериозно това,което го написа![]()
![]()
http://avtocatalog.org/content/view/1358/324/
ами ако те ме лъжат , значи и аз лъжа

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Преди месец ми светна червената лампичка за горивото(колата е 318тдс компакт). Паля колата натискам газта не реагира и гасне след 5,10 секунди. Отидох напълних едно 10 литрово шише с дизел и после си работеше без проблем. Та въпроса ми е, вероятно горивото е било проблема, че гасно, но как така пали, като няма гориво и после гасне?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
acidburn-525tds написа:Преди месец ми светна червената лампичка за горивото(колата е 318тдс компакт). Паля колата натискам газта не реагира и гасне след 5,10 секунди. Отидох напълних едно 10 литрово шише с дизел и после си работеше без проблем. Та въпроса ми е, вероятно горивото е било проблема, че гасно, но как така пали, като няма гориво и после гасне?
Tия дизели нямаха ли подкачаща помпа в резервоара,и като няма гориво не праща на пред към ГНПто,и затова пали и гасне..и като си сипал гориво е запалила щот е подкачила помпата достатъчно

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
На някой да са му останали читави накладки за ръчната спирачка, че днеска с изненада установих, че на едната феродото се е отлепило и го няма
. От София съм 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.