ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Чанев написа:имам следния проблем като включа цд-то на изгасена кола се чува перфектно,но като я запаля почва едно много гадно бучене и като и дам газ още повече се засилва това бучене,изгася ли я и бученето спира.Някакви идей???
Провери алтернатора дали е наред.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
DRIFT MASHINA написа:Имаше маи някакви кондензаторчета или нещо такова се слагаше да изчиства звука
Е то на самия алтернатор мисля се ловеше,си имаше място..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Колеги, я кажете предната емблема 8.2см, а задната 7.3см ли е ?
Става дума за седана, че май комбито беше с по-малка задна.
Мерси
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- bmw_318_iska
- Потребител
-
при м42 като се сменя климатичния ремък , пистовия трябва ли да се свали, или по точно ква е последователноста ако има такава
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
bmw_318_iska написа:при м42 като се сменя климатичния ремък , пистовия трябва ли да се свали, или по точно ква е последователноста ако има такава
Големия пистов ремък не го бараш,а на климатичния на ролката/махаш капачката/ имаш болт за ключ номер 13 който го разхлабваш и ремъка излиза.Слагаш новия ремък и взимаш шестограм 8 или 10 беше-той служи за опора и за оптягане на ремъка спрямо ролката и като напънеш с едната ръка с другата стягаш с ключа/13та/.Това е...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- _RESPECT_
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: 750
Някой може ли да ми каже какъв е този маркуч , който минава над ваноса ? Колата е 320 купе, бензин , и никога не е била на газ
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
Здравейте ,въпроса ми е защо вентилатора на парното ми се включва когато си поиска(става въпрос за това с копчетата не с врътките)?.Когато не работи дори да го настройвам с + и - няма полза. Някои път се сеща да се включи и има много добро парно, увеличава/ намалява .БМВ-то е е36 м52б20 ако има значение ,от скоро имам автомобила и не знам какъв е проблема.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
_RESPECT_ написа:Някой може ли да ми каже какъв е този маркуч , който минава над ваноса ? Колата е 320 купе, бензин , и никога не е била на газ
Колега това някой велик мозък ще да го е излислил, от това което виждам някой е вързал големия и малкия кръг за охлаждане с тоя маркуч. Маркуча загрявали ведна след палене на колата? Пролеми с бавно загряване?
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- _RESPECT_
- Потребител
-
maxpower написа:_RESPECT_ написа:Някой може ли да ми каже какъв е този маркуч , който минава над ваноса ? Колата е 320 купе, бензин , и никога не е била на газ
Колега това някой велик мозък ще да го е излислил, от това което виждам някой е вързал големия и малкия кръг за охлаждане с тоя маркуч. Маркуча загрявали ведна след палене на колата? Пролеми с бавно загряване?
Загрява , но не и веднага , и нямам никакви проблеми със бавното загравяне

// а проблем ли е че така е направено ?

Над смълчаните полета дрифтят черни БеЕмВета, Гуми, прекъсвачи чуват... Куки не кротуват. ...Турботата Бууст надуват, съединители боксуват.. Гумите, ще свършат вече, асфалта се опееече ..... Вчера , вчера опел астра , размазахме го като паста . Трябва , трябва да се гони фара , двигателя му пааада .Бордовете , ще се палят , собствениците ругаят. Зимата настъп вече , борда на далееееече .
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
_RESPECT_ написа:
Загрява , но не и веднага , и нямам никакви проблеми със бавното загравянеи съм колежка

Проблем може да е това, че свободно се мандахерца над мотора. Не виждам никакво практично приложение за него

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Здравейте колеги 
Искам да попитам един въпрос, относно компресията на мотор м43 1.6и.
Предстои ми закопуване на автомобил с такъв мотор и искам му измеря компресията,гледах по разни каталози, кадето пише 9,9, което ми се струва доста малко за нов двигател.Автомобила е на 150000к километра, дали реални дали не, божа работа.Мисълта ми е, каква компресия да търся на този мотор аринтировачно.Предполагам въпроса ми не е банален, търсих в търсачката, но там ми излизат стойности от каталога, който аз гледах, реални ли са ?
Поздрави

Искам да попитам един въпрос, относно компресията на мотор м43 1.6и.
Предстои ми закопуване на автомобил с такъв мотор и искам му измеря компресията,гледах по разни каталози, кадето пише 9,9, което ми се струва доста малко за нов двигател.Автомобила е на 150000к километра, дали реални дали не, божа работа.Мисълта ми е, каква компресия да търся на този мотор аринтировачно.Предполагам въпроса ми не е банален, търсих в търсачката, но там ми излизат стойности от каталога, който аз гледах, реални ли са ?
Поздрави

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Компресията трябва да е над 10. Виждал съм 10тки, виждал съм 10.5, както и 11. Под 9.7 отива към ремонт.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Благодаря за бързия отговор 

- _RESPECT_
- Потребител
-
maxpower написа:_RESPECT_ написа:
Загрява , но не и веднага , и нямам никакви проблеми със бавното загравянеи съм колежка
![]()
![]()
Проблем може да е това, че свободно се мандахерца над мотора. Не виждам никакво практично приложение за него. Аз лично бих го махнал и бих си вързал маркучите както са си стандартно.
Ами той не се мандахерца свободно