Евтин турбо проект

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Евтин турбо проект

Мнение от ogata » 11 Ное 2014, 21:02

host написа:Само гледай и 2.5цата да не е била на някой бюджетния проект (бая такива знаем)... Да няма после недоволни.

Няма кво да те е яд за пускането с 2.8... Нищо особено не е, та да е бенчмарк за перформанс.

2.8, особено такова дето чат-пат вижда разни нови свещи, филтри, масло и т.н си е бая сериозно мерило :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 11 Ное 2014, 21:24

Нз, аз такова нямам...щом казваш.

Към автора, искрено, без сарказъм беше предния пост. Дано какъвто и мотор да избереш да ти харесва и само да си караш спокойно и айляк без проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 11 Ное 2014, 21:34

На фона на в8 или някой С, 2.8 не е нищо особено, но колко върви спрямо скрап тунингите е добро мерило... че нищо не правим и сме под 190 коня :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Ное 2014, 22:27

Дано следващия проект е по успешен . :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 12 Ное 2014, 15:21

А бе аз бях решил да я направя както си трябва обаче не мога да взема всички части на един път,да я оставя да не се кара и малко по малко да я правя обаче пък нямам друга кола,а ми се кара и затова се отказах от турбото за сега. А 2.5-та е разглобена и ще се ревизира и се очаква да върви :D Ама после със сигурност и тя ще влезе в някакъв проек,я компресор я строук на 3.2... :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ис-требител

Мнение от BIRICHKA » 12 Ное 2014, 16:26

ozBMW написа:А бе аз бях решил да я направя както си трябва обаче не мога да взема всички части на един път,да я оставя да не се кара и малко по малко да я правя обаче пък нямам друга кола,а ми се кара и затова се отказах от турбото за сега. А 2.5-та е разглобена и ще се ревизира и се очаква да върви :D Ама после със сигурност и тя ще влезе в някакъв проек,я компресор я строук на 3.2... :lol:

Аз съм се убедил в едно нещо - какъвто и проект да започнеш трябва да имаш друга евридейка.
Успех с новото М50 :yes:
Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 12 Ное 2014, 16:28

ozBMW написа:я компресор

кой ти ги дава тия смотани идеи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ozBMW » 12 Ное 2014, 21:25

Атмосверния двигател ми е някак си скучен,даваш му газ и освен ако не е с някакво тунинг гърне не се случва нищо друго освен да бръмчи :lol: Докато турбо двигателя съска,фучи,киха,гърмни,святка.... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 12 Ное 2014, 21:32

ozBMW написа:Атмосверния двигател ми е някак си скучен,даваш му газ и освен ако не е с някакво тунинг гърне не се случва нищо друго освен да бръмчи :lol: Докато турбо двигателя съска,фучи,киха,гърмни,святка.... :D

....пуши, дими, мре, съживява се, лагва от време на време, топи некое друго буталце, ама друго си е Новогодишната заря :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 12 Ное 2014, 23:07

ozBMW написа:Атмосверния двигател ми е някак си скучен,даваш му газ и освен ако не е с някакво тунинг гърне не се случва нищо друго освен да бръмчи :lol: Докато турбо двигателя съска,фучи,киха,гърмни,святка.... :D

Объркал си марката тогава.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Ное 2014, 13:43

Vanqu1sh написа:

"скоро" всички ще караме новите 328i - 2.0 murbo заводско и няма да се оплакваме, ама хич :ok: - чип и генерация = 350 коня 5 и малко сек до 100 и те така :driving:

всичко с времето си, ситуацията налага да караме харчещи атмосферни гробници :dunno:

така или иначе атмосферните мотори ще останат в историята :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Ное 2014, 14:46

vicho написа:
Vanqu1sh написа:

"скоро" всички ще караме новите 328i - 2.0 murbo заводско и няма да се оплакваме, ама хич :ok: - чип и генерация = 350 коня 5 и малко сек до 100 и те така :driving:

всичко с времето си, ситуацията налага да караме харчещи атмосферни гробници :dunno:

така или иначе атмосферните мотори ще останат в историята :ok:

То е ясно, че всичко се развива и атмосферните мотори ще останат в историята. Най-вероятно и всички двигатели с вътрешно горене ще ги сполети тази съдба. Прогрес да му е*еш майката :mhihi: НО не мога да допусна дори, че ще опишете атмосферния двигател като скучен, безполезен и гробница. Ще ме извинявате ама това ми звучи несериозно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ozBMW » 13 Ное 2014, 17:14

На мен поне ми е скучен нямам предвид само БМВ ;) До сега не съм се возил или карал стокова атмосферка дето да ме изненада как се стреля,докато стокови турбини и съм карал и съм се возил и все съм бил е така :shock: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Ное 2014, 17:15

ozBMW написа:На мен поне ми е скучен нямам предвид само БМВ ;) До сега не съм се возил или карал стокова атмосферка дето да ме изненада как се стреля,докато стокови турбини и съм карал и съм се возил и все съм бил е така :shock: :D

то и 1.9 тди се "стреля", ама не отхвърля трасе :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ozBMW » 13 Ное 2014, 17:36

А бе баш па 1.9тди :lol: Вчера карах е46 320д :banghead: ужас ти казвам страшен ужаст :shock: :conf:

ПредишнаСледваща

Назад към E36