газ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Авг 2005, 21:45

Стига бе.Такъв разход на газ никога с никаква кола не съм имал.Ама климатика ме съмнява,че охлажда добре на 316.На компакта ми беше малко афиф работа
Последна промяна body на 03 Авг 2005, 22:40, променена общо 1 път

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 02 Авг 2005, 1:27

body написа:Стига бе.Такъв разход на газ никога с никаква кола не съм имал.Ама климатиак ме съмнява,че охлажда добре на 316.На компакта ми беше малко афиф работа

Офффффф гледам, че си много разбирач .... сложи некой лев и да ти показвам...относно климатика .... не си много в час ми се струва.... то не само в това де ама карай....не ми се спори ... най малко с теб.... :evil:

и това, че не си имал не значи, че не съществува....а кат те самнява, че охлажда как мислиш седя вътре :!: :!: :evil: :evil: офффффф да взима някой да трие, че нема смисъл просто :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318d
Мечтае да кара: всички от марката БМВ

Мнение от kmet » 03 Авг 2005, 15:57

Имам 316 92г на гас За сега съм доволен градско 12 извънградско 9-10 върви нормално но малко по трудно дърпа ако е под 3000 оборота Да ама ми е изгодно 8 лв на 100 км = на 4.4 бензин

Аватар

Мнение от body » 03 Авг 2005, 22:42

BOBSI написа:
body написа:Стига бе.Такъв разход на газ никога с никаква кола не съм имал.Ама климатиак ме съмнява,че охлажда добре на 316.На компакта ми беше малко афиф работа

Офффффф гледам, че си много разбирач .... сложи некой лев и да ти показвам...относно климатика .... не си много в час ми се струва.... то не само в това де ама карай....не ми се спори ... най малко с теб.... :evil:

и това, че не си имал не значи, че не съществува....а кат те самнява, че охлажда как мислиш седя вътре :!: :!: :evil: :evil: офффффф да взима някой да трие, че нема смисъл просто :!:
Потен като ПРАСЕ как-то е ясно.Апа точно такова съм имал 2000-2001година.Спражка www.body.bezdumi.com Пък за АСТРАТА дето е там няма да гороря.Още ми стои.Защо ли???

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 04 Авг 2005, 0:23

body написа:
BOBSI написа:

Потен като ПРАСЕ как-то е ясно.Апа точно такова съм имал 2000-2001година.Спражка www.body.bezdumi.com Пък за АСТРАТА дето е там няма да гороря.Още ми стои.Защо ли???

тцтцтцтц :mhihi: :mhihi: Ти разбираш ли си какво пишеш ...защото масово се чудим какво искаш да кажеж :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а и това дет е на снимката при тебе да ти прилича на това табло :arrow: www.free.bol.bg/bobsi_bmw/BobiBMW/BMW-Mania.jpg та да праиш коментари как духа и т.н ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 05 Авг 2005, 14:04

Има ли значение годината на производство за това дали ще е с пластмасови колектори или не :?: :?:
По принцип знам,че от 320 нагоре са с пластмасови...но ме интересува дали годината оказва влияние :?:

Аватар

Мнение от body » 06 Авг 2005, 1:17

СПОРЕД МЕН НА БОБСИ ЧЕРВЕНИЯ ДОМАТ Е САМО КАМУФЛАЖ.МНОГО Е ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА ЗА БМВ.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 07 Авг 2005, 0:18

body написа:СПОРЕД МЕН НА БОБСИ ЧЕРВЕНИЯ ДОМАТ Е САМО КАМУФЛАЖ.МНОГО Е ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА ЗА БМВ.

А с поред мен си объркал форума с този на педерастите . . . . . :mhihi: а кое е истината за БМВ :?: ..... според теб .... май и ти не знаеш ... :mhihi: може би това чудо долу ... прекрасно е просто поздравления.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: с този цвят тип КЕРБАЛА.... без мислено е ставаш смешен... :idea: :!:

А тук ще улесним юзърите да им е по лесно да разгледат геи форми и едно истинско БМВ :arrow: www.bezdumi.com/showalbum.php?aid=2315&uuid=2743
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Авг 2005, 20:25

Slavi_m написа:Има ли значение годината на производство за това дали ще е с пластмасови колектори или не :?: :?:
По принцип знам,че от 320 нагоре са с пластмасови...но ме интересува дали годината оказва влияние :?:

Няма значение годината, всички 320 и нагоре са с пластмасови колектори, това е причината за използване на газов инжекцион при тях. ;)

П.С. Май темата се поизчерпа, колегите с последните постове ще ги помоля да не развалят темата с караници, за тази цел има ЛС.
Моля запазете добрия тон във форумите на БМВ!!!
Ако модератора прецени да заключва темата щото май и е време за това :roll: ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 08 Авг 2005, 12:58

И аз това се чудех за годината на производство, последните произведени 318 is с какви колектори са, да не са започнали да ги правят с пластмасови или си остават не променени :roll: :?: :!:

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2005, 14:18

никога не съм се замислял за газ и за това не съм обърнал внимание на тази тема
явно не се е обсъждала само газта :mhihi:
моя грешка е, че не е заключена по-рано

Предишна

Назад към E36