Газ за BMW

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от JBS » 11 Окт 2008, 1:09

VENBO

ти пък откаде имаш такива дълбоки съмнения бе философ такъв
ела във варна ще взема гаранцията защото е още в мен и ше те закарам в сервиза БРЦ
ако искаш и тел ще ти дам да ми се обадиш и да те заведа в сервиза

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 11 Окт 2008, 1:25

айде по споко :)
аз съм едни от хората които призовавам да се говори сериозно по темата.
но на пост като твоя - отговора ми винаги ше е който казах - говорим си като блондинките.
най малкото защото проблема който каза - едвам дигам 150 , аз си карам със 180 на метан и то спокойно (разбира се където пътя позволява)
същото говори и за "качествата" на газаджиите - да сменят 3 пъти изпарителя (с по голяма мощност ), означава просто - некомпетентност.
не знам още колко неща са "налучкали" при инсталирането и настройването, щом така се държи проблемно колата.
(извинявам се ако това звучи крайно или обидно, , но таквиа изводи си правя от инфото ти)
и ето - дори чак сега споменаваш мимоходом че е БРЦ уредбата.
но все още не знаем нито майсторите, нито как са "работили" и т.н.
както и да е.

ако махнем дребните заяжданици, все пак никога не бих се съгласил с последните твърдения - "никога на газ"
и също съм на мнение че е малко наивно да се изкарва виновна уредбата за "всички злини" и ядове по колата.
успех.
Последна промяна miro20 на 11 Окт 2008, 1:29, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bbekov » 11 Окт 2008, 1:25

JBS написа:VENBO

ти пък откаде имаш такива дълбоки съмнения бе философ такъв
ела във варна ще взема гаранцията защото е още в мен и ше те закарам в сервиза БРЦ
ако искаш и тел ще ти дам да ми се обадиш и да те заведа в сервиза

У нашо село газаджиите са пълна скръб ! Особено като почнат да обясняват как ТАП-а бил ненужен при LPG ...
Бензиновата ти помпа или й е било времето или си бил с много малко бензин в резервоара и не се е охлаждала добре.Тя си заминава от много работа :) ... не от това че колата работи на газ.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 11 Окт 2008, 12:54

Ако бях изпатил и аз от газ, дори и от калпави майстори може би и аз щях да съм противник на гаста. Но ладата за над 70 000+ км от 2001 е на газ и досега по газовата не е пипано нищо. Нито изпарител е чистен нито е сменяно нещо по газата. Сега преди всеки да каже "е та тва е лада". Е да ама гаста и беше триста лева, а не 1600. На логана вече 170000 км само на газ, еми нищо му няма. Или БМВ не могат да направят по-здрав двигател от рено :shock: .Сега нямам възможност да си купя тройка но след няколко месеца като дойде време и за мойта тройка със сигурност ще е на газ.

п.с В Дупница скоро направиха проверки на октана на бензина на бензиностанциите: лукоил 98 беше 96 октаново число. на 95 със 92
на омв-то няма да напиша да не ви излъжа, не помна с колко но пак бяха занижени.Е то газ или скапан бенз :roll: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 28 Окт 2008, 21:07

Добре де извинявам се на Всички Вас! случва се някой да напише по некоя простотия...ако Ви видя некой път ще почерпя по бира обещавам! не съм дървен философ и не искам да ме мислите за такъв. :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mr_DeXtEr » 03 Юни 2009, 18:58

Здравеите колеги и ме извинете за вапроса но ми е наложително да питам.
Та вапроса ми е следния: кои от трите извода на ТПС датчика на газта трябва да ползвам при монтирането на Ламбда контрол ?
Ако някои знае ще се радвам да сподели и да престана да си блъскам главата :) Мерси предварително на всички

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Юни 2009, 19:06

Mr_DeXtEr написа:Здравеите колеги и ме извинете за вапроса но ми е наложително да питам.
Та вапроса ми е следния: кои от трите извода на ТПС датчика на газта трябва да ползвам при монтирането на Ламбда контрол ?
Ако някои знае ще се радвам да сподели и да престана да си блъскам главата :) Мерси предварително на всички

Задай въпроса си в тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=137295
Тя е съзадена точно с такава цел, за бързи въпроси ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36