Газ за BMW
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
айде по споко
аз съм едни от хората които призовавам да се говори сериозно по темата.
но на пост като твоя - отговора ми винаги ше е който казах - говорим си като блондинките.
най малкото защото проблема който каза - едвам дигам 150 , аз си карам със 180 на метан и то спокойно (разбира се където пътя позволява)
същото говори и за "качествата" на газаджиите - да сменят 3 пъти изпарителя (с по голяма мощност ), означава просто - некомпетентност.
не знам още колко неща са "налучкали" при инсталирането и настройването, щом така се държи проблемно колата.
(извинявам се ако това звучи крайно или обидно, , но таквиа изводи си правя от инфото ти)
и ето - дори чак сега споменаваш мимоходом че е БРЦ уредбата.
но все още не знаем нито майсторите, нито как са "работили" и т.н.
както и да е.
ако махнем дребните заяжданици, все пак никога не бих се съгласил с последните твърдения - "никога на газ"
и също съм на мнение че е малко наивно да се изкарва виновна уредбата за "всички злини" и ядове по колата.
успех.

аз съм едни от хората които призовавам да се говори сериозно по темата.
но на пост като твоя - отговора ми винаги ше е който казах - говорим си като блондинките.
най малкото защото проблема който каза - едвам дигам 150 , аз си карам със 180 на метан и то спокойно (разбира се където пътя позволява)
същото говори и за "качествата" на газаджиите - да сменят 3 пъти изпарителя (с по голяма мощност ), означава просто - некомпетентност.
не знам още колко неща са "налучкали" при инсталирането и настройването, щом така се държи проблемно колата.
(извинявам се ако това звучи крайно или обидно, , но таквиа изводи си правя от инфото ти)
и ето - дори чак сега споменаваш мимоходом че е БРЦ уредбата.
но все още не знаем нито майсторите, нито как са "работили" и т.н.
както и да е.
ако махнем дребните заяжданици, все пак никога не бих се съгласил с последните твърдения - "никога на газ"
и също съм на мнение че е малко наивно да се изкарва виновна уредбата за "всички злини" и ядове по колата.
успех.
Последна промяна miro20 на 11 Окт 2008, 1:29, променена общо 1 път

JBS написа:VENBO
ти пък откаде имаш такива дълбоки съмнения бе философ такъв
ела във варна ще взема гаранцията защото е още в мен и ше те закарам в сервиза БРЦ
ако искаш и тел ще ти дам да ми се обадиш и да те заведа в сервиза
У нашо село газаджиите са пълна скръб ! Особено като почнат да обясняват как ТАП-а бил ненужен при LPG ...
Бензиновата ти помпа или й е било времето или си бил с много малко бензин в резервоара и не се е охлаждала добре.Тя си заминава от много работа

Ако бях изпатил и аз от газ, дори и от калпави майстори може би и аз щях да съм противник на гаста. Но ладата за над 70 000+ км от 2001 е на газ и досега по газовата не е пипано нищо. Нито изпарител е чистен нито е сменяно нещо по газата. Сега преди всеки да каже "е та тва е лада". Е да ама гаста и беше триста лева, а не 1600. На логана вече 170000 км само на газ, еми нищо му няма. Или БМВ не могат да направят по-здрав двигател от рено
.Сега нямам възможност да си купя тройка но след няколко месеца като дойде време и за мойта тройка със сигурност ще е на газ.
п.с В Дупница скоро направиха проверки на октана на бензина на бензиностанциите: лукоил 98 беше 96 октаново число. на 95 със 92
на омв-то няма да напиша да не ви излъжа, не помна с колко но пак бяха занижени.Е то газ или скапан бенз
.

п.с В Дупница скоро направиха проверки на октана на бензина на бензиностанциите: лукоил 98 беше 96 октаново число. на 95 със 92
на омв-то няма да напиша да не ви излъжа, не помна с колко но пак бяха занижени.Е то газ или скапан бенз

- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Добре де извинявам се на Всички Вас! случва се някой да напише по некоя простотия...ако Ви видя некой път ще почерпя по бира обещавам! не съм дървен философ и не искам да ме мислите за такъв. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mr_DeXtEr написа:Здравеите колеги и ме извинете за вапроса но ми е наложително да питам.
Та вапроса ми е следния: кои от трите извода на ТПС датчика на газта трябва да ползвам при монтирането на Ламбда контрол ?
Ако някои знае ще се радвам да сподели и да престана да си блъскам главатаМерси предварително на всички
Задай въпроса си в тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=137295
Тя е съзадена точно с такава цел, за бързи въпроси